Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.
nadam se da ste me razumeli.

Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.

A šta su mu Milanka i Vulin?
Andjeli čuvari?:mrgreen:

držim vam palčeve da toma istraje, do kraja, nemoj slučajno da ga neko prevari pa da prekine štrajk.

Ja ne razumem tu njegovu familiju , umesto da kažu doktorima da ga nečim zveknu da izgubi svest , pa da mu daju infuziju , ako već ne mogu da ga ubede , oni ko da ga podržavaju u narušavanju sopstvenog zdravlja .

Ma jel' to neko stvarno misli da će njemu nešto ozbiljno da bude?
U onom svemirskom brodu?
Obični ljudi ne mogu da dočekaju živi ni skener, a kamoli terapiju i ozbiljno lečenje, a ovaj klovn šatro deli sudbinu naroda kao jedini klijent najnovije bolnice sa 5 zvezdica.

Nikolić je sada lider slobodne Srbije. Više nije lider SNS. Do pred štrajk gladju bio je lider opozicije, ali sada je lider slobodnih graddjana Srbije a tadić je šef režima.
nadam se da ste me razumeli.

Setite se kako sam mesecima govorio da će Nikolić voditi mirnu politiku, ali sa kampanjom u kojom će dovoditi Tadića u pat poziciju? Setite se onog što sam pričao.

Jesi li siguran da će Nikolić ustrajati do kraja ?

Ja mislim da će ljekari i porodica na vrijeme intervenisati.

Ma jel' to neko stvarno misli da će njemu nešto ozbiljno da bude?
U onom svemirskom brodu?
Obični ljudi ne mogu da dočekaju živi ni skener, a kamoli terapiju i ozbiljno lečenje, a ovaj klovn šatro deli sudbinu naroda kao jedini klijent najnovije bolnice sa 5 zvezdica.
Ko je KRIV za to, Toma?
Jedini je trenutno hospitalizovan, inace danas je sam ministar zdravlja (vas) rekao da je to klinika sa najsavremenijim aparatima i da se godisnje u njoj obavi TRISTA operacija srca. Ne znam da li BoTa ceka skener ili sta drugo, a izgleda stvarno bolestan da Bog sacuva, sigurno jadnik ne moze da dodje na red da ga dobro ispregledaju i odrede terapiju!

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

Znaš šta ja ne razumem: kako čovek može toliko da ne voli sebe, da zarad pobede nad političkim protivnikom prestane da pije vodu, a da pritom zna (to se uči u osnovnoj školi) kakve posledice ostavlja neunošenje tečnosti. Kako će takav čovek, potencijalni samoubica (pod uslovom da nije sve farsa i da ne pije vodu krišom) da vodi državu? Šta će da radi ako dodje u situaciju da se konfrontira s nekom velikom silom, kao što se dešavalo u skorijoj srpskoj istoriji? Da legne i da umre, da im se osveti, jel' da?

Iskreno, ako je rešio da se ubije, ja bih ga lepo pustila da umre. Kad čovek hoće, neka mu bude, samo da ne bude posle priča da ga je neko ubio. Ne, ubio se sam. Mada ja mislim da bi mu bilo bolje da se popeo na 10. sprat i pretio Tadiću da će da skoči odozgo ako ne raspiše izbore. Bilo bi dramatičnije.

Ево вест са телекса

Nikolić loše, prvi znaci konfuzije
Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Zdravstveno stanje lidera SNS Tomislava Nikolića je ozbiljno i zabrinjavajuće, a na momente on pokazuje i znake konfuzije, kaže član konzilijuma.

Моја предикција, Николић ће да премине у уторак.

То сам рекао јуче, или данас или рано сутра. Видећемо.

Pa, vidim ni tebe nema, ja slabo svratim, mucno je vise citati, i ovi koji se raduju tudjoj nesreci, koji navijaju, ali kad opsuju coveku majku koja je nesrecnim slucajem (od struje dok je spasavala mladjes sina) pogine zajedno s bratom pred ocima bilo koga, to je tragedija za citav zivot. Nikad, ali nikad necu razumeti ljude koji misle da su zasticeni od nesreca, da su vecni, da su njhovi voljeni vecni, meni je to nepojmljivo. Medijski mrak, niti sta vidim niti cujem, obicno citam na onom sajtu tamo sta se zaista desava, ali, polako, pred zoru je najtamnije:(

"Najgori je onaj Švabo što priča naški"
Zapamti ovu rečenicu, u njoj je srž sveg problema u Srpskom narodu.

Znaš šta ja ne razumem: kako čovek može toliko da ne voli sebe, da zarad pobede nad političkim protivnikom prestane da pije vodu, a da pritom zna (to se uči u osnovnoj školi) kakve posledice ostavlja neunošenje tečnosti. Kako će takav čovek, potencijalni samoubica (pod uslovom da nije sve farsa i da ne pije vodu krišom) da vodi državu? Šta će da radi ako dodje u situaciju da se konfrontira s nekom velikom silom, kao što se dešavalo u skorijoj srpskoj istoriji? Da legne i da umre, da im se osveti, jel' da?

Iskreno, ako je rešio da se ubije, ja bih ga lepo pustila da umre. Kad čovek hoće, neka mu bude, samo da ne bude posle priča da ga je neko ubio. Ne, ubio se sam. Mada ja mislim da bi mu bilo bolje da se popeo na 10. sprat i pretio Tadiću da će da skoči odozgo ako ne raspiše izbore. Bilo bi dramatičnije.

Dosta ste ga vise etiketirali da je samoubica!

Bezobraluk!

Culi na B92 pa ajde i oni da pisu!

(A drago ce vam biti ako budu izbori, nego sve neko drugi da radi!)

Da, ja se secam, pazi, nesto nocas ima neki sastanak on s nekim, a obicno nikad nije u zemlji, niti u predsednistvu, cuva ga narodna MILICIJA k'o oko u glavi, samo cekaju neki eksces okupljeni ispred da krenu, citam imaju cak i vodene topove, bravo Tadicu, bravo, pamtice te narod kao velikog "demokratu" i usrecitelja, nikad nisi gde treba da jesi, ali jesi gde treba da nisi, uvek:(

Ne sekiraj se. U narednih 48 sati su izbori. Samo to ne razumeju. Svaka, ali svaka bitka odigra se daleko pre samog bojnog polja.
Tako i ovi izbori. Biće dobijeni u naredna 48 časa. Tadić šta god da uradi on je izgubio.

1. Da pristane na izbore - nikolić će ispasti svetac i pobednik na taj način da Tadić i ne mora da se muči da izlazi na izbore, nego samo nek se spakuje i ode.
2. Da odbije izbore ma šta bilo sa Nikolićem, opet Nikolić ispada mučenik a Tadić zlotvor i gad

U oba slučaja Tadić gubi. To je kao kada odeš na kontrolni za koji se nisi spremao pa je sasim sve jedno da li znaš jedno ili dva pitanja od 6 koliko ih je na kontrolnom- opet si dobio keca.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back