Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam nesto razmisljao, vec dugo on strajkuje, sta na primer ako i posle nedelju dana on i dalje bude strajkovao? :rotf:
Sve nesto ovo mi lici da ce trajati jedno mesec dana minimum, strajk zedju!?

Hahahaha, i ja sam to primetila... Mislila sam da ce odustati vec u predvecerje subote... Medjutim drzi se Tomica nas :D
Kad bi hteli svi politicari da strajkuju gladju pa nek najbolji pobedi :rotf:
Tako bi smo ih se resili za sva vremena :dash:

Već sam rekao šta mislim o tebi.
A ti vidi onaj video gde se onaj ušati Tadićkal nudi DS-u da naprave vlast posle izbora.

Ма боли ме ***** шта мислиш о мени. Овде причамо о политици. Видиш да је твој неверни Тома све што сам рекао о њему па избегаваш да одговориш.

А где се то Мартиновић нуди? Хоћеш ли транскрипт снимка па да видимо шта стварно каже, поручује? Једино ако прихвате наше услове, значи антиевроунијатску политику и антиНАТО политику, можемо да идемо у коалицију са Демократском странком, Демократском странком Србије, Српском напредном странком, итд. То је Мартиновић рекао.

ja sam nesto razmisljao, vec dugo on strajkuje, sta na primer ako i posle nedelju dana on i dalje bude strajkovao? :rotf:
Ма готово је сад, чим му инфузијом фурају глукозу у крв, не постоји више штрајк ни глађу ни жеђу.

Остаје им да званично саопште - из ког разлога су баталили штрајк, када циљ није постигнут.

Ма боли ме ***** шта мислиш о мени. Овде причамо о политици. Видиш да је твој неверни Тома све што сам рекао о њему па избегаваш да одговориш.

А где се то Мартиновић нуди? Хоћеш ли транскрипт снимка па да видимо шта стварно каже, поручује? Једино ако прихвате наше услове, значи антиевроунијатску политику и антиНАТО политику, можемо да идемо у коалицију са Демократском странком, Демократском странком Србије, Српском напредном странком, итд. То је Мартиновић рекао.

Naravno da imaju pravo da traže izbore , to što majmunolika Trivanka sere o ugrožavanju ustavnog poretka je glupost , al sa druge strane vlast nema nikakvu obavezu da udovolji jednoj poluparlamentarnoj stranci .Ako uzmemo neki širi kontekst ,tačno je sve ono što si napisao o štetnosti i učinku sadašnje vlasti , ali ne vidim po čemu bi Toma , Vulik , Karić i Velja bili mnogo bolji , možda i hoće ne kažem, al je besmisleno praviti ceo cirkus oko 3 meseca gore ili dole , da nisu i inače po zakonu obavezni da ih raspišu uskoro pa da još ima smisla .

Ne mozes opravdanje za neodrzavanje izbora resiti licnom ocenom:Ko bi bio bolji?
Pa valjda to biraci treba da odrede?
Ja NE KAZEM da ce biti bolje.......
Ali secaju li se demokrate devedesetih, kada je glavna bila prica: Daj da skinemo Slobu, posle cemo druge mnogo lakse skidati ako ne valjaju.
Ili su naravno i to zaboravili iz dubine svojih meblo-fotelja?

a sto me brate ne razumes..??
zar ja nisam toliko puta rekao da ova vlast ne vredi nicemu..?? zar nisam rekao ni da niko od politicke elite nije vredan postovanja..??
zar nije logicno da je nikolic kao najveci opozicionar nije prvo za sve ove godine insistirao da se promene izborni zakoni..pa kad se oni promene onda da zahteva izbore...zar to nije logican sled opozicionara koji zeli dobro srbiji..?? zar srbija i dalje treba da veruje nekom na rec da ce se ista promeniti kao sto je to radila DOS-u..?? pa zar je toma nikolic van sadasnjih izbornih zakona osnovao novu parlamentarnu stranku a ja treba da mu verujem da ce raditi u skladu sa zakonima..??
ja vise ne zelim da biram izmedju kuge i kolere...ishod je isti...

Ja se s tobom potpuno slazem da je ishod isti, ali to NIKAKO ne moze da dovede do zakljucka da nama izbori NE TREBAJU ODMAH!
To je klasicn defetizam, koji ne vodi nicemu.....
U krajnjoj liniji, vlast nam je onakva kakvu sami zasluzujuemo.Ali to opet ne opravdava ovu sprdnju od izjava DS-a
Sto se ostalog tice, Nikolic je izabrao jedan od puteva opozicionog delovanja......Za raspravu je koliko je to dobar ili los put, ali je zakonski dozovljen i politicki legitiman, cim ima toliko pristalica........A on je taj koji ce na kraju sabirati i ocuzimati glasove, tako da je prica o "logicnom" putu potpuno stvar izbora , da ne kazem ukusa.

И где то каже да ћемо прихватити нечије услове? Где то каже да ћемо се одрећи наше идеологије и нашег програма? Је л' прича о неком договору или не? Дакле, Српска радикална странка може да уђе у коалицију са ДС-ом, ДСС-ом, СПС-ом, СНС-ом само ако те странке прихвате наше услове, пре свега ако се одрекну Европске уније и НАТО пакта.

И где то каже да ћемо прихватити нечије услове? Где то каже да ћемо се одрећи наше идеологије и нашег програма? Је л' прича о неком договору или не? Дакле, Српска радикална странка може да уђе у коалицију са ДС-ом, ДСС-ом, СПС-ом, СНС-ом само ако те странке прихвате наше услове, пре свега ако се одрекну Европске уније и НАТО пакта.

SRS se zalaze za EU...

Oko 2.000 pristalica SNS u Pionirskom parku, koškanje sa policijom
A. Vušović, Agencije | 18. 04. 2011. - 20:10h izmena vesti 20:16h | Komentara: 0

BEOGRAD - Oko 2.000 ljudi okupilo se u Pionirskom parku ispred zgrade Predsedništva kako bi pružili podršku Tomislavu Nikoliću koji štrajkuje glađu i žeđu od subote ujutru. Oko 19 sati Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS obratio se okupljenima i kazao da će “osvetliti predsednika i Predsedništvo” i naglasio da “oni njihovim lažima i prevarama ne mogu da nas pobede”.

Tokom skupa je došlo do kraćeg koškanja sa policijom kada su demonstranti pokušali da sklone ogradu koja ih deli od policajaca.

Napetu situaciju smirio je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić koji je apelovao na demonstrante da skup protekne bez incidenata.

Vučić je demonstrantima preko megafona kazao da treba izbeći sukobe.

On je rekao da Nikolić i dalje odbija da uzima hranu i vodu i osudio predstavnike vlasti koji se “sprdaju sa Tomislavom Nikolićem”.

"Da je Toma hteo nasilje mi bismo već ušli u skupštinu. Ali on je hteo mirnim putem da se bori i mi ga podržavamo u tome", kazao je Vučić.

On je rekao da će oko 19.30 sati krenuti šetnja oko zgrade Predsedništva.

Nakon šetnje biće održan performans pod nazivom “Probudimo predsednika”, kojim će osvetleti zgradu.

U parku su postavljeni agregati i jedan veliki video bim.

Pristalice SNS su u majicama sa likom Tomislava Nikolića, parolama SNS-a i zastavama.

Oko 19.30 u zgradu Predsedništva došao je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić. On je odmah iz kola ušao u zgradu.

* Tomislav Nikolić izjavio je danas popodne novinarima u svojoj bolničkoj sobi da su ga za prekid štrajka žeđu i glađu molili lekari, ali da to nisu učinili predsednik Boris Tadić, niti patrijarh Irinej.

Pristalice SNS-a i dalje pristižu na skup podrške predsedniku stranke Tomislavu Nikoliću koji od subote štrajkuje glađu i žeđu tražeći vanredne parlamentarne izbore.

Performans SNS-a, kako je najavljeno iz te stranke, treba da bude održan u Pionirskom parku, ispred zgrade Predsedništva Srbije.

Učesnici skupa su odeveni u majice sa logom SNS i uzvikuju parole protiv predsednika Srbije i Demokrarske stranke Borisa Tadića. Skup obezbeđuju brojne policijske snage.

Vučić je najavio da će naprednjaci prošetati oko zgrade Predsedništva i mirno zahtevati od predsednika Srbije da raspiše izbore.

Okupljeni duvaju u vuvuzele i pištaljke, a pojedinci učesnicima skupa dele stiropor.

Pristalice SNS-a na Kosovu pomolile se za Nikolićevo zdravlje

Više stotina građana Kosovske Mitrovice pomolilo se na današnjoj službi u lokalnom hramu Svetog Save za Tomislava Nikolića, koji dva dana štrajkuje glađu i žeđu.

Žitelji Kosovske Mitrovice su do hrama došli nakon molitvene šetnje glavnom gradskom ulicom, u organizaciji opštinskog odbora SNS-a. Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić pozvao je državne organe i predsednika Srbije da "prihvate realnost i činjenicu da su izgubili poverenje građana", apelujući na njih da ispune Nikolićev zahtev i raspišu vanredne parlamentarne izbore.

"Ukoliko se Nikoliću pogorša zdravstveno stanje ne može se garantovati da će situacija biti pod kontrolom", kazao je Pantić i naveo da su u šetnji učestvovali i članovi Demokratske stranke Srbije.

Prema njegovim rečima, talas protesta opozicije kreće iz Kosovske Mitrovice i proširiće se na čitavu Srbiju.

"I ovoga puta talas protesta simbolično kreće iz Kosovske Mitrovice sa Trga braće Milić koji su životima platili odbranu otadžbine, a proširiće se i na čitavu Srbiju.

Oko 250 pristalica i simpatizera Srpske napredne stranke (SNS) i Nove Srbije (NS) održalo je danas protestnu šetnju centralnim ulicama Čačka u znak podrške lideru SNS-a.

Oni su nakon šetnje, koja je održana od 17 do 18 časova, zapalili sveće za Nikolićevo zdravlje u čačanskoj crkvi svetog Vaznesenja.

Protestnu šetnju i paljenje sveća u crkvi organizovao je ogranak SNS-a u Čačku.

Najavljeni protesti naprednjaka u Nišu

Srpska napredna stranka (SNS) u Nišu organizovaće večeras molitvenu šetnju za lidera te stranke Tomislava Nikolića koji od subote štrajkuje glađu i žeđu tražeći zakazivanje vanrednih izbora, najavljeno je iz te stranke.

Takođe je rečeno da je, posle poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula Bobana Džunića, štrajk glađu i žeđu počeo i član stranke Miodrag Stanković.

Molitvenu šetnju za večeras su najavili i naprednjaci u Kraljevu.

Blokadu pojedinih institucija u gradu danas su najavili i naprednjaci iz Vranja. Njihove akcije počeće sutra, a najpre će blokirati zgradu Višeg suda u Vranju, od devet do 15 sati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back