RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Ako bih birao izmedju koalicije DS-SRS ili da ovi dodju na vlast posle sledecih izbora,izabrao bih koaliciju DS-SRS, kao sto rece Martinovic.
Martinovic je umobolan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bih birao izmedju koalicije DS-SRS ili da ovi dodju na vlast posle sledecih izbora,izabrao bih koaliciju DS-SRS, kao sto rece Martinovic.
A zar Toma i licno ne pruza podrsku rezimu svojim zahtevom da izbori buduu za 8 meseci,umesto sto pre???
to je nebitno.
bitno je da se losa vlast smeni. ako se i nova vlast (npr. sns) pokaze kao losa onda i njih rusiti, odmah. to je jedini nacin da se politicarima stavi do znanja da - ako lose vladaju - bice smenjeni, a ne nagradjeni opstankom na vlasti.
zato svako ko je danas protiv Nikolica - u stvari podrzava ovaj rezim.
ova vlast se ocigledno ne moze skinuti nasilno jer 1. ne postoji takvo raspolozenje u narodu, 2. vlast koja bi tim metodom dosla ne bi mogla da se odrzi vec bi bila ekspresno rusena uticajem spoljnih faktora
Njegov "Spev o tranziciji"
И шта овиме (1.) хоћеш да кажеш ????
strajkovi gladju u zatvorima su poceli jos u petak, tako je saopsteno

aaaa izvini...tako je pricano i za milosevica...vidimo rezultat takve pameti...
Martinovic je umobolan.
Jeste,ali je voditelj povezao sa Tominim strajkom,pa je trapavo dodao da su mu se i zatvorenici pridruzili u strajku gladju!
Ovo je samo za Tomu, vi ostali imate česmu pa pijte..

pa dobro, ti mozes da se nadas da ce ti Lepi Boris ostati na vlasti za vjek vjekova, to niko ne moze da ti zabrani
А ти га познајеш,
и стручан си да даш дијагнозу ????
hocu da kazem da je ocigledno da ne postoji spremnost za tako nesto u narodu. da postoji vec bi se desile iskre ustanka kao sto je bio slucaj u Egiptu, Tunisu i ostalim zemljama. da li je narod zastrasen ili sta je vec razlog, ja to ne znam
Ma, sta god da uradi on "pruza podrsku rezimu", pa dajte vi i vasi koji god da ste, ne dajte "podrsku rezimu", izadjite na ulice, protestvujte, trazite da budu u sledeci ponedeljak, ko vam brani? Pa, upravo stvarna PODRSKA rezimu!
Одговори на :
http://forum.krstarica.com/showthre...o-bez-vode?p=17471960&viewfull=1#post17471960
немој се и ти брукати ....
Ни један изборни Закон не може донети бољитак, ако се у свести људи не промени однос према сопственој држави.
Пресретач је дао одличан предлог да се организује свесрпски сабор на коме би учествовали академици, водећи интелектуалци , дијаспоре, једном речју, српска елита и где би се донео комплетан национални програм и одредиле смернице кретања државе(ако сам добро разумела).Потом избори.
И ????
Шта ти то говори ????
Da ste trazili izbore odmah...i da nist menjali misljenje 50 puta za 2 meseca,svakako bi h podrzao SNS...Ovako ,ste samo napravili cirkus od narodne bede..
mislim da je cak i laiku njegovo stanje, a i drustvo u kome se krece, dovoljno ocigledno za iznosenje odgovarajuce dijagnoze.
nije, i ja sam slusao fokus, ne izmisljajte.
Već su bili na vlasti, i već su se pokazali katastrofalno.ako se i nova vlast (npr. sns) pokaze kao losa onda i njih rusiti, odmah.
И шта овиме (1.) хоћеш да кажеш ????

Daj Tadicu, on cesto izgleda kao da mu je potrebna casa vode (i secera) da se odrzi na nogama ili manje zaplice jezikom