RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Ako bih birao izmedju koalicije DS-SRS ili da ovi dodju na vlast posle sledecih izbora,izabrao bih koaliciju DS-SRS, kao sto rece Martinovic.
Martinovic je umobolan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bih birao izmedju koalicije DS-SRS ili da ovi dodju na vlast posle sledecih izbora,izabrao bih koaliciju DS-SRS, kao sto rece Martinovic.
A zar Toma i licno ne pruza podrsku rezimu svojim zahtevom da izbori buduu za 8 meseci,umesto sto pre???
to je nebitno.
bitno je da se losa vlast smeni. ako se i nova vlast (npr. sns) pokaze kao losa onda i njih rusiti, odmah. to je jedini nacin da se politicarima stavi do znanja da - ako lose vladaju - bice smenjeni, a ne nagradjeni opstankom na vlasti.
zato svako ko je danas protiv Nikolica - u stvari podrzava ovaj rezim.
ova vlast se ocigledno ne moze skinuti nasilno jer 1. ne postoji takvo raspolozenje u narodu, 2. vlast koja bi tim metodom dosla ne bi mogla da se odrzi vec bi bila ekspresno rusena uticajem spoljnih faktora
Njegov "Spev o tranziciji"![]()
И шта овиме (1.) хоћеш да кажеш ????
strajkovi gladju u zatvorima su poceli jos u petak, tako je saopsteno

aaaa izvini...tako je pricano i za milosevica...vidimo rezultat takve pameti...
Martinovic je umobolan.
Jeste,ali je voditelj povezao sa Tominim strajkom,pa je trapavo dodao da su mu se i zatvorenici pridruzili u strajku gladju!![]()
Ovo je samo za Tomu, vi ostali imate česmu pa pijte..
![]()

pa dobro, ti mozes da se nadas da ce ti Lepi Boris ostati na vlasti za vjek vjekova, to niko ne moze da ti zabrani
А ти га познајеш,
и стручан си да даш дијагнозу ????
hocu da kazem da je ocigledno da ne postoji spremnost za tako nesto u narodu. da postoji vec bi se desile iskre ustanka kao sto je bio slucaj u Egiptu, Tunisu i ostalim zemljama. da li je narod zastrasen ili sta je vec razlog, ja to ne znam
Ma, sta god da uradi on "pruza podrsku rezimu", pa dajte vi i vasi koji god da ste, ne dajte "podrsku rezimu", izadjite na ulice, protestvujte, trazite da budu u sledeci ponedeljak, ko vam brani? Pa, upravo stvarna PODRSKA rezimu!
Одговори на :
http://forum.krstarica.com/showthre...o-bez-vode?p=17471960&viewfull=1#post17471960
немој се и ти брукати ....
Ни један изборни Закон не може донети бољитак, ако се у свести људи не промени однос према сопственој држави.
Пресретач је дао одличан предлог да се организује свесрпски сабор на коме би учествовали академици, водећи интелектуалци , дијаспоре, једном речју, српска елита и где би се донео комплетан национални програм и одредиле смернице кретања државе(ако сам добро разумела).Потом избори.
И ????
Шта ти то говори ????
Da ste trazili izbore odmah...i da nist menjali misljenje 50 puta za 2 meseca,svakako bi h podrzao SNS...Ovako ,ste samo napravili cirkus od narodne bede..
mislim da je cak i laiku njegovo stanje, a i drustvo u kome se krece, dovoljno ocigledno za iznosenje odgovarajuce dijagnoze.
nije, i ja sam slusao fokus, ne izmisljajte.
Već su bili na vlasti, i već su se pokazali katastrofalno.ako se i nova vlast (npr. sns) pokaze kao losa onda i njih rusiti, odmah.
И шта овиме (1.) хоћеш да кажеш ????

Daj Tadicu, on cesto izgleda kao da mu je potrebna casa vode (i secera) da se odrzi na nogama ili manje zaplice jezikom![]()