Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ни један изборни Закон не може донети бољитак, ако се у свести људи не промени однос према сопственој држави.
Пресретач је дао одличан предлог да се организује свесрпски сабор на коме би учествовали академици, водећи интелектуалци , дијаспоре, једном речју, српска елита и где би се донео комплетан национални програм и одредиле смернице кретања државе(ако сам добро разумела).Потом избори.

da...o tome presretac i ja trubimo vec dugo vremena...javna rasprava i drustveni koncenzus mora rezultitirati jasno definisanim nacionalnim programom---dugorocnim---srednjorocnim--kratkorocnim...taj program mora biti alfa i omega svih politickih cinilaca u drzavi...partiska borba se moze zasnovati samo u vidjenju nacina na koji je najbrze i najbolje doci do realizacije definisanih ciljeva...

Већински систем и смањењење броја посланика, ово што тражи Тома је нешто о чему би требало да се дискутује, па да се види да ли би то стварно значило мењање преамбуле Устава и да ли је Коштуница у праву. Никако нисам за СНС и сматрам ово све фарсом, али је предлог СНС добар и они то траже већ годину дана...

То су детаљи.Ја сам генерално говорила о националном програму који би свакако подразумевао и анализу пута без алтернативе .

govori mi to da su sve te vase price kako ovaj rezim treba rusiti ustankom smesne i nerealne. toma radi ono sto je jedino izgledno da moze dovesti do promena.

Ко прича о устанку осим Томе,
верног му Вућка,
и вас по форуму ????

Свако нормалан зна де се власт мења демократским путем,
на изборима .....

Понудиш бирачима Програм,
па ако бирачи процене да је твој Програм бољи,
да поверење твојој опцији ....

А ту лежи зец .....
СНС нема никакав Програм !!!
Једино шта жели је да дође на власт
по сваку цену .....

Да ова "социјалноодговорна" влада не ваља јасно је већ и врапцима,
али Тома крадљиви, лажљиви и превртљиви
ми не улива поверење .....

П.С. Због чега СНС није предао финансијски извештај ???

134637_toma-nikolic-foto-zeljko-safar_f.jpg
Spajder-men i Betmen su stvar prošlosti. Sada je tu:
Toma Pisoar, borac protiv dobrog života.

Ako mu propadne da unesrećuje druge, unesrećiće sebe samog.

Iz klinike su rekli da će ga prikačiti na infuziju najkasnije u ponedeljak 07:30.

Toliko o promenama

pa u tom grmu i lezi zec...sta ce se to promeniti ako se ne promeni izborni zakon koji ce garantovati sprovodjenje izborne volje gradjana i koji ce definisati odgovornost politicara za preuzete obaveze i obecanja..?? resila bratija koja je u politici 20 godina da ostane i dalje do kraja zivota....SVI SE ZAKLINJU U DEMOKRATIJU A NIJEDAN PARTISKI VODJA IZABRAN NA PRVOJ IZBORNOJ SKUPSTINI NIJE PROMENJEN NITI JE IMAO PROTIVKANDIDATA U SVOJOJ PARTIJI...mos misliti koliko ce demokratican biti kad dodje na celo srbije...

Да би дошло до покретања тог питања неопходно је претходно уклањање актуелних политичких партија са политичке сцене пошто је јасно да се код њих неће наћи добра воља за такав подухват који би подразумевао сношење консеквенци за неиспуњавање датих обећања.То што ни један партијски вођа нема противкандидата у сопственој странци је из разлога што политичке партије у Србији функционишу по принципу приватног предузећа са једним власником-директором који самоиницијативно организује рад и распоређује кадрове и има могућност да отпусти оне кадрове за које сматра да му могу угрозити позицију.

верног му Вућка,
и вас по форуму ????

pa covece ti si rekao da nece sami sebe rusiti izborima: http://forum.krstarica.com/showthre...ne-može-dugo-bez-vode?p=17471917#post17471917

на изборима .....

А ту лежи зец .....

Ti si, na tvoju zalost, u manjini. SNS podrzava najveci broj gradjana Srbije i oni ocigledno smatraju da za taj njihov program vredi glasati. kakav god taj program bio - dobar, los...

верног му Вућка,
и вас по форуму ????

на изборима .....

А ту лежи зец .....
Једино шта жели је да дође на власт
по сваку цену .....

Да ова "социјалноодговорна" влада не ваља јасно је већ и врапцима,
али Тома крадљиви, лажљиви и превртљиви
ми не улива поверење .....

П.С. Због чега СНС није предао финансијски извештај ???

Имају они програм.Исти је као код демократа.ЕУ.Почетак и крај .

Sto bi Tadic, recimo, strajkovao? Ima sto nema, putuje - raspada se od silnih turistickih putovanja o trosku gradjana, nema sanse, neumesno je da se smejes, ne treba se smejati tudjoj nesreci, ona pocesto ne bude samo tudja!

Pa znaš kako, nesreća je, na primer, kad neko nema novca da kupi hranu, kad nema novca da plati struju pa mu iseku, kad nema novca da školuje dete, a vaš Nikolić sve to ima i sigurna sam sto posto da sve ovo što radi, radi samo da bi jednog dana zamenio Tadića i ponašao se isto kao i on. Izdržati dan, dva bez hrane i vode se može, neka grobar proba da živi godinu - dve onako kako žive oni koje navodno žali - sa 15-20.000 dinara mesečno, a ne da zida dvorce po rodnoj vuko'ebini i diže kredite od nekoliko stotina hiljada evra za rešavanje stambenog pitanja - drugim rečima - za stan od nekoliko ari.

Tako da, nemoj, molim te, da me nagovaraš da ga žalim.

Gadi mi se i on i cela politička "elita" u Srbiji. On i Vučić su osvedočeni licemeri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back