*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Narod je kod svojih kuca, tavori u bedi, NIkolic strajkuje gladju i zedju, Tadic je sigurno negde na putu po belom svetu, ili usisava tepihe domacicama u Kraljevu, besposlen pop...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KO je naterao narod u BEDU?
to je nebitno.
bitno je da se losa vlast smeni. ako se i nova vlast (npr. sns) pokaze kao losa onda i njih rusiti, odmah. to je jedini nacin da se politicarima stavi do znanja da - ako lose vladaju - bice smenjeni, a ne nagradjeni opstankom na vlasti.
zato svako ko je danas protiv Nikolica - u stvari podrzava ovaj rezim.
Ako bih birao izmedju koalicije DS-SRS ili da ovi dodju na vlast posle sledecih izbora,izabrao bih koaliciju DS-SRS, kao sto rece Martinovic.
Već su bili na vlasti, i već su se pokazali katastrofalno.
Kad odluči da štrajkuje, sipaću i njemu. Do tada.......uzmi Tomo, valja se...![]()
Ни један изборни Закон не може донети бољитак, ако се у свести људи не промени однос према сопственој држави.
Пресретач је дао одличан предлог да се организује свесрпски сабор на коме би учествовали академици, водећи интелектуалци , дијаспоре, једном речју, српска елита и где би се донео комплетан национални програм и одредиле смернице кретања државе(ако сам добро разумела).Потом избори.
Najprostije,ako je Tadic Jeljcin za Srbiju Nikolic je Gorbacov.
aaaa izvini...tako je pricano i za milosevica...vidimo rezultat takve pameti...
Већински систем и смањењење броја посланика, ово што тражи Тома је нешто о чему би требало да се дискутује, па да се види да ли би то стварно значило мењање преамбуле Устава и да ли је Коштуница у праву. Никако нисам за СНС и сматрам ово све фарсом, али је предлог СНС добар и они то траже већ годину дана...
Nemas ni ti ni ja snimak emisije,da bismo dokazali svoje tvrdnje!Ali covek je trapavo sastavio recenicu,pa je tako ispalo,i ne pricam napamet,znam sta sam cula!
govori mi to da su sve te vase price kako ovaj rezim treba rusiti ustankom smesne i nerealne. toma radi ono sto je jedino izgledno da moze dovesti do promena.
Само толико.Шта добија овиме, померање датума за десет, двадесет , месец, два дана...
pricali smo, ali nismo sproveli. to je ta razlika.
Spajder-men i Betmen su stvar prošlosti. Sada je tu:
a sta to ja lose mislim..?? zar nije potrebno promeniti pravila igre oko izbora..?? ako se ne promene sistemski zakoni pre izbora sta ce to biti bolje..??
pa u tom grmu i lezi zec...sta ce se to promeniti ako se ne promeni izborni zakon koji ce garantovati sprovodjenje izborne volje gradjana i koji ce definisati odgovornost politicara za preuzete obaveze i obecanja..?? resila bratija koja je u politici 20 godina da ostane i dalje do kraja zivota....SVI SE ZAKLINJU U DEMOKRATIJU A NIJEDAN PARTISKI VODJA IZABRAN NA PRVOJ IZBORNOJ SKUPSTINI NIJE PROMENJEN NITI JE IMAO PROTIVKANDIDATA U SVOJOJ PARTIJI...mos misliti koliko ce demokratican biti kad dodje na celo srbije...
Ко прича о устанку осим Томе,
верног му Вућка,
и вас по форуму ????
Свако нормалан зна де се власт мења демократским путем,
на изборима .....
Понудиш бирачима Програм,
па ако бирачи процене да је твој Програм бољи,
да поверење твојој опцији ....
А ту лежи зец .....
СНС нема никакав Програм !!!
Ко прича о устанку осим Томе,
верног му Вућка,
и вас по форуму ????
Свако нормалан зна де се власт мења демократским путем,
на изборима .....
Понудиш бирачима Програм,
па ако бирачи процене да је твој Програм бољи,
да поверење твојој опцији ....
А ту лежи зец .....
СНС нема никакав Програм !!!
Једино шта жели је да дође на власт
по сваку цену .....
Да ова "социјалноодговорна" влада не ваља јасно је већ и врапцима,
али Тома крадљиви, лажљиви и превртљиви
ми не улива поверење .....
П.С. Због чега СНС није предао финансијски извештај ???
A sta je rekao Cvijan?
Spajder-men i Betmen su stvar prošlosti. Sada je tu:
Toma Pisoar, borac protiv dobrog života.
Ako mu propadne da unesrećuje druge, unesrećiće sebe samog.
Iz klinike su rekli da će ga prikačiti na infuziju najkasnije u ponedeljak 07:30.
Toliko o promenama

Sto bi Tadic, recimo, strajkovao? Ima sto nema, putuje - raspada se od silnih turistickih putovanja o trosku gradjana, nema sanse, neumesno je da se smejes, ne treba se smejati tudjoj nesreci, ona pocesto ne bude samo tudja!