Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стижу слике.... :cool:

2n7oyti.jpg

Vidi stvarno... Tempira tako... Uh, mamicu mu manipulatorsku. :lol:

Sve sto se ovde pise, i da se jedva ceka da covek crkne, krepa, da ce slaviti, da ce....ali, nemoj majku, poginula je pred njegovim ocima zajedno sa bratom, dok je jos bio dete. Mislim da nije u redu, svi imamo majke (moja je ziva hvala Bogu) i ponavljam po stoti put: SMRTNI smo ljudi, nikome nije zagarantovana vecnost i da i onda kad se najmanje nadas, nesreca zakuca na vrata. Uzdrzite se makar od psovanja majke:(

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

Sve sto se ovde pise, i da se jedva ceka da covek crkne, krepa, da ce slaviti, da ce....ali, nemoj majku, poginula je pred njegovim ocima zajedno sa bratom, dok je jos bio dete. Mislim da nije u redu, svi imamo majke (moja je ziva hvala Bogu) i ponavljam po stoti put: SMRTNI smo ljudi, nikome nije zagarantovana vecnost i da i onda kad se najmanje nadas, nesreca zakuca na vrata. Uzdrzite se makar od psovanja majke:(
Svesna si da je to bila samo fraza? :lol:

Ma ovde zaista pisu svakakvi.

Разумем ја да има много оних којим се не свиђа политички ангажман Томислава Николића али не могу да схватим да има неких који му прижељкују смрт само зато што се не слажу са његовим политичким ставовима.

Upravo tako! :ok: :zag:

Ja se prva ne slazem s njegovom politikom pa ne bih mogla da se spustim tako nisko da mu prizeljkujem smrt.

NASLOVNA-KRAJ-4.jpg

Zdravstveno stanje ozbiljno

Prima terapiju za srce i lekove protiv bolova
Zdravstveno stanje Tomislava Nikolića je ozbiljno, ali je svestan, može da komunicira i u potpunosti upravlja svojim postupcima, izjavio je juče po podne lekar privatne bolnice KBC „Novi Beograd" dr Momčilo Babić.
Babić je rekao da kod Nikolića nema znakova popuštanja rada bilo kog pojedinačnog organa.
- Činimo sve da ga ubedimo da promeni odluku (o štrajku), ali za sada u tome nemamo uspeha - rekao je Babić.
Na pitanje novinara da li Nikolić uopšte dobija neku zdravstvenu terapiju, lekar je odgovorio da dobija lekove za funkcionisanje srca i lekove protiv bolova.
Prema rezultatima biohemijskih i analiza Nikolićeve krvi do kojih je došao Press, sve vrednosti su u granicama normale, osim šećera i uree, koja odslikava rad bubrega.
Lekari, međutim, skreću pažnju da se štrajk žeđu i glađu ne odražavaju brzo na čovekovo zdravlje i da bi iste analize već sutra sigurno imale drugačije vrednosti.
Press je rezultate analiza tumačio uz pomoć lekara, koji su želeli da ostanu anonimni.
- Iz krvne slike su bitne vrednosti leukocita, koji pokazuju da li postoji neki zapaljenski proces, zatim eritrocita i trombocita. S obzirom na to da su rezultati u granicama referentnih vrednosti, njegova krvna slika je normalna - objašnjava specijalista za hipertenziju.
- Urea, koja se izlučuje putem bubrega, kod Nikolića je 10, a granična vrednost je 9,2. To je zato što ne pije vodu. Jetra mu je super - navodi naš sagovornik.

Ja na to gledam kao na podršku. Niko mu nije zakinuo vodu, zar ne?

Naravno da mu niko ne zeli smrt vec se narod samo sprda sa sprdnjom od njegovog ekstra inteligentnog politickog poteza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back