Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

Баш зато да се не би правио паметан и прескочио први део мог поста и прешао на други, нагласио сам да је поента у првом делу поста,

па си ти, опет, иако ти је наглашено, решио да први део поста заобиђеш, и ухватиш се за други.

Уколико желиш да водиш дијалог, битно је да читаш (и слушаш) саговорнике.
Poenta je da je Nikolaj Velimirovic jedan od oceva srpskog nacionalizma,a srpski nacionalizam je u 2 svjetskom ratu stao pod okrilje njemackog, italijanskog, cak i ustaskog fasizma u NDH, bugarskog u istiocnoj Srbiji itd
I znajuci sve to me ni malo ne iznenadjuje ovakav stav Nikolaja Velimirovica i njegovo postovanje Hitlera.

Poenta je da je Nikolaj Velimirovic jedan od oceva srpskog nacionalizma,a srpski nacionalizam je u 2 svjetskom ratu stao pod okrilje njemackog, italijanskog, cak i ustaskog fasizma u NDH, bugarskog u istiocnoj Srbiji itd
I znajuci sve to me ni malo ne iznenadjuje ovakav stav Nikolaja Velimirovica i njegovo postovanje Hitlera.
lazes

Poenta je da je Nikolaj Velimirovic jedan od oceva srposkog nacionalizma,a srpski nacionalizam je u 2 svjetskom ratu stao pod okrilje njemackog, italijanskog, cak i ustaskog fasizma u NDH, bugarskog u isticnioj Srbiji itd

Сви народи имају национализам,

и ни један народ нема оца национализма (осим Амера који имају "очеве осниваче"),

само се Србима тражи неки "отац" национализма, по могућству да је контроверзан, а још и визуелно не баш прихватљив оку.

Нпр. ја себе сматрам националистом. А о Владици Николају и о Добрици Ћосићу баш ништа не знам, нити сам читао њихова писанија, а прочитах много тога у животу.

Као да национализма у Срба не би било да нису имали оца Николаја. Смешно.

Српски национализам је грађен на темељима Првог и Другог спрског устанка, на Карађорђу, онда на Светом Сави, Милошу, Немањићима, на отпору Турцима, а ту нигде владике Николаја нема.

Али, ви бисте да занемаримо Карађорђа, Немањиће, Светог Саву, Његоша...па стално инсистирате на Николају, а огромна већина Срба о Николају апсолутно ништа не зна, осим да је био неки поп, а о Карађођру, Милошу, светом САви, Душану, Немањи, Обилићу...знају пуно.

и ни један народ нема оца национализма (осим Амера који имају "очеве осниваче"),

само се Србима тражи неки "отац" национализма, по могућству да је контроверзан, а још и визуелно не баш прихватљив оку.

Нпр. ја себе сматрам националистом. А о Владици Николају и о Добрици Ћосићу баш ништа не знам, нити сам читао њихова писанија, а прочитах много тога у животу.

Српски национализам је грађен на темељима Првог и Другог спрског устанка, на Карађорђу, онда на Светом Сави, Милошу, Немањићима, на отпору Турцима, а ту нигде владике Николаја нема.

Али, ви бисте да занемаримо Карађорђа, Немањиће, Светог Саву, Његоша...па стално инсистирате на Николају, а огромна већина Срба о Николају апсолутно ништа не зна, осим да је био неки поп, а о Карађођру, Милошу, светом САви, Душану, Немањи, Обилићу...знају пуно.
leonardo dicaprio bravo GIF

Vjerovatno si nacionalista zato sto ne shvatas da nacionalizam nije osjecanje nego ideologija tj jedno bolesno drustevno stanje koje stavlja primitivnu kolektivisticku pripadnost ispred individualnih vrijednosti covjeka, i nacionalizam je najnizi nivo drustvene svijesti.

Ja sam veliki neprijatelj nacionalista, smatram ih glupim i ogranicenim ljudima, koji nemaju ni dovoljno iskustva ni znanja, ciji ego je jaci od mogucnosti da rasisre vlastitu svijest, i ja uopste ne isticem samo srpski nacionalizam, to mozda ovdje radim vise jer je srpski Forum, i tema su srpski politicari,a potpuno sam isti prema kritici hrvatskog, bosanskog i svakog nacionalizma na planeti.

Ovdje se govori o jednom ogranicenom vremenu vezanom za drugi svjetski rat, i za rastuci faiszam u Evropi, i Nikolaja Velimirovica sam uzeo za primjer koliko je nemoralno, neodgovorno prema svojoj djeci, narodu, drzavi, jednog takvog covjeka isticati i svetcem jos proglasiti,a isto mislim o brojnim ustaskim tj hrvatskim nacionalistima, bosanskim itd

Nema tu mnogo razlike, moze se reci da se radi o istom ili vrlo slicnom mentalnom sklopu, svaki Srbin nacionalista da je rodjen kao Hrvat bi bio hrvatski nacionalista, i obrnuto, znaci ljudi se ne uzidizu individualno, ne grade sebe kao licnost, kao pojedince, nego prihvataju da ih oblikuje drustvo tradicijom,a svaka tradicija koja je prepreka za izgradnju bolje i kvalitetnije sadasnjosti i buducnosti je losa i pogubna.

Poslednja izmena:
Зато је вођа мафије, Шиптар Неандреј, покушао у Новом Пазару да изазове сукобе,

али му, опет, није успело.

Каква хуља. Ништарија. Гомно, а не човек.

Шиптарчина!

znaci za tebe je isterivanje bande koja onemogucava da par hiljada studenata pohadja predavanja i polaze ispite - "izazivanje sukoba"

Sto ne blokirate zukorlicev privatni univerzitet nego ste nasli samo drzavni da blokirate?

Ko vas placa za to - Kurti, Ugljanin, Solak i Djilas ili mozda Zukorlic ?

Vjerovatno si nacionalista zatio sti ne shvatas da nacionalizam nije osjecanje nego ideologija jedno bolesno drustevno stanje koje stavlja primitivnu kolektivisticku pripadnost ispred individualnih vrijednosti covjeka, i nacionalizam je najnizi nivo drustvene svijesti.

Ja sam veliki neprijatelj nacionalista, smatram ih glupim i ogranicenim ljudima, koji nemaju ni dovoljno iskustva ni znanja, ciji ego je jaci od mogucnosti da rasisre vlastitu svijest, i ja uopste ne isticem samo sroski nacionalizam, to mozda ovdje radim vise jer je srpski Forim, i tema su srpski politicari,a potpuno sam isti prema kritici hrvatskog, bosanskog i svakog nacionalizma na planeti.

Ovdje se govori o jednom ogranicenom vremenu vezanom za drugi svjetski rat, i za rastuci faiszam u Evropi, i Nikolaja Velimirovica sam uzeo za primjer koliko je nemoralno, neodgovorno prema svojoj djeci, narodu, drzavi, jednog takvog covjeka isticati i svetcem jos proglasiti,a isto mislim o brojnim ustaskim tj hrvatskim nacionalistima, bosanskim itd

Nema tu mnogo razlike, moze se reci da se radi o istom ili vrlo slicnom mentalnom sklopu, svaki Srbin nacionalista da je rodjen kao Hrvat bi bio hrvatski nacionalista, i obrnuto, znaci ljudi se ne uzidizu individualno, ne grade sebe kao licnost, pa pojedince, nego prihvataju da ih oblikuje drustvo tradicijom,a svaka tradicija koja je prepreka za izgradnju bolje i kvalitetnije sadasnjosti i buducnosti je losa.
Не бити националиста окружен националистички настројеним народима је самоубиство
Срби су од свих најмањи националисти били, постали Југословени зарад заједничке државе са убицама и кољачима свога народа, узели Тита за вођу и још и данас би добар део Срба да се мири са онима који би их заклали чим узмогну. Ми Срби и данас немамо појма о свим злочинима над нама, јер се то не форсира, а требало би
Да смо били националисти, имали би Србију какву су нам нудили, али је Аца легенда од краља то одбио.

Не бити националиста окружен националистички настројеним народима је самоубиство
Срби су од свих најмањи националисти били, постали Југословени зарад заједничке државе са убицама и кољачима свога народа, узели Тита за вођу и још и данас би добар део Срба да се мири са онима који би их заклали чим узмогну. Ми Срби и данас немамо појма о свим злочинима над нама, јер се то не форсира, а требало би
Да смо били националисти, имали би Србију какву су нам нудили, али је Аца легенда од краља то одбио.

BRAVO!

znaci za tebe je isterivanje bagre i bande koja onemogucava da par hiljada studenata pohadja predavanja i polaze ispite - "izazivanje sukoba"

Sto ne blokirate zukorlicev privatni univerzitet nego ste nasli samo drzavni da blokirate?

Jedina banda prava su Vuicicevi batinasi i lazni studenti od +70 godina starosti, oni sto su napravili ono ruglo od Cacilenda!

Vjerovatno si nacionalista zato sto ne shvatas da nacionalizam nije osjecanje nego ideologija tj jedno bolesno drustevno stanje koje stavlja primitivnu kolektivisticku pripadnost ispred individualnih vrijednosti covjeka, i nacionalizam je najnizi nivo drustvene svijesti.

Ja sam veliki neprijatelj nacionalista, smatram ih glupim i ogranicenim ljudima, koji nemaju ni dovoljno iskustva ni znanja, ciji ego je jaci od mogucnosti da rasisre vlastitu svijest, i ja uopste ne isticem samo sroski nacionalizam, to mozda ovdje radim vise jer je srpski Forim, i tema su srpski politicari,a potpuno sam isti prema kritici hrvatskog, bosanskog i svakog nacionalizma na planeti.

Nema tu mnogo razlike, moze se reci da se radi o istom ili vrlo slicnom mentalnom sklopu, svaki Srbin nacionalista da je rodjen kao Hrvat bi bio hrvatski nacionalista, i obrnuto, znaci ljudi se ne uzidizu individualno, ne grade sebe kao licnost, pa pojedince, nego prihvataju da ih oblikuje drustvo tradicijom,a svaka tradicija koja je prepreka za izgradnju bolje i kvalitetnije sadasnjosti i buducnosti je losa i pogubna.

Ја сам индивидуално, користећи своје индивидуално право да се опредељујем, одлучио индивидуално да будем српски националиста. Могао сам, исто тако индивидуално, да будем део неког другог колективитета, нпр. део фудбалске екипе, која је колективитет, или део неког колективног удружења (шахиста, политичке странке, црвеног крста, верске заједнице, и сл...). Индивидуалном одлуком сам решио да будем део колективитета.

Наравно да националиста једног народа, би, да је рођен у другом народу, прихватао подједнако национализам другог народа.

То је нормално и природно, само код тебе није.

Случајно сам рођен у својој породици, па сам на њу поносан и волим своју породицу, више од неких других породица. Не зато што је моја породица боља од других, већ зато што је моја. Рођен сам у неком граду. И тај град волим више од свих осталих градова на свету. Не зато што је бољи од осталих градова, већ зато што је мој. Рођен сам у неком народу. И тај народ волим више од свих осталих народа, не зато што је бољи од осталих, већ зато што је мој. То је све мој индивидуални идентитет. Моје презиме, место рођења и живљења, националност.

znaci za tebe je isterivanje bande koja onemogucava da par hiljada studenata pohadja predavanja i polaze ispite - "izazivanje sukoba"

Тренутно водим озбиљну полемику. Немам времена за заебавање са тобом.

Сутра ћемо да се зезамо.

Da je Tito bio nacionalista, nikada ne bi porazio srpski, hrvatski, bosnaski, albanski, italijanski, njemacki, bugarski itd nacionalizam, jer protiv nacionalizma se bori antinacionalizmom, protiv faiszma antifasizmom, ta tvoja logika je naopaka .

460674124_1595556341361227_8682143851473883209_n.jpg

Da je Tito bio nacionalista, nikada ne bi porazio srpski, hrvatski, bosnaski, albanski, italijanski, njemacki, bugarski itd nacionalizam, jer protiv nacionalizma se bori antinacionalizmom, protiv faiszma antifasizmom, ta tvoja logika je naopaka .

Pogledajte prilog 1763736
Где га је он то тачно победио када та његова победа није потрајала ни 10 година након његове смрти?
Комунисти су испирали мозак о братству и јединству, понајвише у Србији, па онда Босни, и врло мало по Хрватској.
Толико је победио тај национализам да су готово сви знали коме припадају. Ми глупи Срби смо пробали финије него што треба да одржимо Југославију и да се играмо те игре, уместо да смо лепо узели што је наше и одјебали остале.
Толико је Загорац био успешан, да на Томпсонов концерт долазе стотине хиљада и сви су за дом спремни. Док у БиХ, мислиџе би џихад и Турске барјаке, а о Албанији да не говоримо

Тренутно водим озбиљну полемику. Немам времена за заебавање са тобом.

Сутра ћемо да се зезамо.

da ti si poznat kao vrlo ozbiljan covek :cepanje:

Nemas argumente bajo

Nemas argumente

Koristite studente i njihove porodice kao politicke zatvorenike i nasiljem im onemogucavate da studiraju fakultete koje su upisali.

Zato bezis ....

Sad nesto razmisljam kako je Vucic nasankao ove blokadere to je sou zivi.

Doveo je agenciju iz Kraljeva da izbaci blokadere sa univerziteta da bi univerzitet mogao da pocne da radi i da studenti polazu ispite.

Oni su na to reagovali maksimalno nasilno i sa ogromnom patoloskom mrznjom. Ne prema Vucicu nego prema svemu sto je srpsko i pravoslavno.

Vucic ih je pustio da pokazu svoje lice nasilja, zlobe, mrznje, psovanjem srpske majke i Isusa Hrista .

Sve televizije su to ispratile cela Srbija je videla to.

Sad svako normalan , ne podnosi blokadere iz dna duse jer su za njega blokaderi = islamisti koji mrze sve srpsko.

Vucic kojem je rejting u zestokom padu kao i SNS-u , ponovo podize svoj rejting na osnovu blokaderskih glupaka koji vezu svoje zastave sa vehabijama, separatistima i srbomrzcima iz Novoga Pazara.

Jer cenim da ce vecina neutralnih gradjana kada vidi da pazarski blokaderi psuju srpsku majku, Isusa Hrista, skandiraju Tekbir, Alahu Ekber, sto su islamisticki poklici pod kojima su sekli srpske glave u Bosni , i da ih ostatak blokadera iz drugih gradova Srbije podrzava u tome reci sebi - nismo valjda ludi da ove dzihadlije dovedemo na vlast?

Autorska tema.
ti si prso

Pogledajte prilog 1763736

Јесте, видели смо резултате његовог антинационализма.

Дела неког човека се цене по томе шта остави иза себе.

Нпр. овај садашњи Жвала ће иза себе да остави спаљену рушевину.

Јесте, видели смо резултате његовог антинационализма.

Дела неког човека се цене по томе шта остави иза себе.

Нпр. овај садашњи Жвала ће иза себе да остави спаљену рушевину.

sta mislis da l je posle desavanja u pazaru onih uzasnih vredjanja srpskog naroda od pazarskih blokadera - popularnost blokaderizma u Srbiji porasla ili opala?

Back