Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.482
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si bio i video to? Ako nisi, nastavi da prepisuješ mržnju, jer bolje ne umete, niko vas nije naučio da volite sve stanovnike svoje države. Kad bi vi znali šta znače reči ''iskreno'' i ''srce'' ne bi spadali u ćacije. Ali ne znate.sve je to montirano da se kupe ljudi iz Srbije koji o njima nemaju pojma
ono iskreno iz srca smo videli juce ispred zgrade univerziteta
A ti si bio i video to? Ako nisi, nastavi da prepisuješ mržnju, jer bolje ne umete, niko vas nije naučio da volite sve stanovnike svoje države. Kad bi vi znali šta znače reči ''iskreno'' i ''srce'' ne bi spadali u ćacije. Ali ne znate.
Pogledajte prilog 1763749
Pevali su u Pazaru, ali, naravno, i tamo ti nisi bio. Samo da te obavestim, ta deca, za razliku od ćaci Miloša i ekipe ćacilenda znaju sve reči himne Srbije i ponosno su je pevali. Ne ubeđujem ja tebe, jer za tako nešto je potrebno da ja imam želje a ti malo više sive mase neisprane ''patrijotizmom''verovacu toj jeftinoj propagandi kad vidim da okupljena masa ispred univerziteta peva Boze Pravde himnu.
Do tada mene ne mogu da prevare...
Pevali su u Pazaru, ali, naravno, i tamo ti nisi bio. Samo da te obavestim, ta deca, za razliku od ćaci Miloša i ekipe ćacilenda znaju sve reči himne Srbije i ponosno su je pevali. Ne ubeđujem ja tebe, jer za tako nešto je potrebno da ja imam želje a ti malo više sive mase neisprane ''patrijotizmom''
![]()
Где га је он то тачно победио када та његова победа није потрајала ни 10 година након његове смрти?
Комунисти су испирали мозак о братству и јединству, понајвише у Србији, па онда Босни, и врло мало по Хрватској.
Толико је победио тај национализам да су готово сви знали коме припадају. Ми глупи Срби смо пробали финије него што треба да одржимо Југославију и да се играмо те игре, уместо да смо лепо узели што је наше и одјебали остале.
Толико је Загорац био успешан, да на Томпсонов концерт долазе стотине хиљада и сви су за дом спремни. Док у БиХ, мислиџе би џихад и Турске барјаке, а о Албанији да не говоримо
verovacu toj jeftinoj propagandi kad vidim da okupljena masa ispred univerziteta peva Boze Pravde himnu.
a ko je to dao autokefalnost MPC...da nije muftija Trtoglu ili montenegrinski mitropolit Mihailoto su gluposti
oni vecina ogromna iskreno iz srca mrze Srbiju i Srbe
a znas zasto
Tako ih uce da treba u njihovim skolama verskim tj medresama
Da trebaju mrzeti sve nemuslimane a tako i pise u Kuranu da se nevernici trebaju ubijati
https://gusic.tripod.com/kuran_bos/
47. Sura Muhammad
a ko je to dao autokefalnost MPC...da nije muftija Trtoglu ili montenegrinski mitropolit Mihailo
uvek je neko drugi krivdala je SPC zato sto je bila dovedena pred svrsen cin od strane vaseljenskog patrijarha koji je planirao da to ucini mesec dva kasnije
verovacu toj jeftinoj propagandi kad vidim da okupljena masa ispred univerziteta peva Boze Pravde himnu.
I kakve to veze ima sa univwrzitetom, nadstrešnicom. Sve se pretvara u svoju suprotnost i isplivavava ono najgore, mulj društva.Ovde si u pravu, to i jeste snimano u propagandne svrhe ali ne možeš da osporiš da tamo u multikulturalnoj sredini ipak ima najviše normalnog sveta.
Po potrebi se angažuju spavači vehabije koji časkom dodju izbosne, mada ih ima i meštana što je najočiglednije na utakmicama i pravi se haos.
I kakve to veze ima sa univwrzitetom, nadstrešnicom. Sve se pretvara u svoju suprotnost i isplivavava ono najgore, mulj društva.
Video sam snimak ali nisam skontao gde se desilo.Kako kakve veze ima?
Pa to je provincija, malo mesto i sve sa svime ima veze.
Naročito sada u ovoj uzavreloj atmosferi.
Danas mi negde iskočilo da je policija ili neko uniformisan već, tukli i veterane iz Kraljeva koji su došli u Pazar?
Neko ispratio?
Video sam snimak ali nisam skontao gde se desilo.
Za koje se još uvek ne zna ko ih je upucao, ako već to pominješ...ubili su ljubav neki divlji.Веровали су им и Бошко и Адмира.
Istorija je uciteljica zivota ...sta znaju deca
šta ti znaš o životu ?Да они који су за СНС су највећи талог друштва. Паметном довољно.
Шта знаш ти делфину? Добијеш мало рибе за ботовање, или туки у рупу на глави...