MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Pobrkala si me, ja sam sada prvi put, neko je neki dan isto pisao, ne sjecam se koKoji put si u samo poslednjih nekoliko dana spomenuo te naše gastose koje je verovatno muka naterala da odu trbuhom za kruhom uz veliki rizik da će im se desiti neka neprijatnost u baš ne tako prijateljskom okruženju što je kod vas lutrija i to jesu činjenice?
Ko bi vam radio te pomoćne poslove po kuhinjama, konobama i hotelima da ti mladi ljudi nisu došli?
Da ne spominjemo sada tablice, štete na automobilima sa našim registracijama što je skoro uobičajeno.
Za razliku od Beograda na primer.
Evo ovog momenta je 5 automobila parkirano u mojoj ulici ZG i splitskih registracija i ne da se nikad ništa nije desilo nego im ljudi i čuvaju parking mesta kada negde odu.
Zato, ćitu tamo, psssst.

Pa niko nikoga ne tjera da radi, valjda ti ljudi iz Srbije dolaze iz potrebe da nesto zarade, i ja nemam nista protiv toga, ali nije fer prema tim ljudima da botovi Vucicevi da bi sakrili Vucicevu izdaju i kriminal, konstantno pricu prebacuju na medjunacionalnu i medjureligijsku " mrznju, onda im se treba odgovoriti tako.
Ma svugdje ima budala, kretena, ja sma licno uvijek imao najvise problema sa pripadnicima "moga" naroda

Poslednja izmena: