Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

Koji put si u samo poslednjih nekoliko dana spomenuo te naše gastose koje je verovatno muka naterala da odu trbuhom za kruhom uz veliki rizik da će im se desiti neka neprijatnost u baš ne tako prijateljskom okruženju što je kod vas lutrija i to jesu činjenice? :)

Ko bi vam radio te pomoćne poslove po kuhinjama, konobama i hotelima da ti mladi ljudi nisu došli?

Da ne spominjemo sada tablice, štete na automobilima sa našim registracijama što je skoro uobičajeno.

Za razliku od Beograda na primer.
Evo ovog momenta je 5 automobila parkirano u mojoj ulici ZG i splitskih registracija i ne da se nikad ništa nije desilo nego im ljudi i čuvaju parking mesta kada negde odu.

Zato, ćitu tamo, psssst.
Pobrkala si me, ja sam sada prvi put, neko je neki dan isto pisao, ne sjecam se ko :D

Pa niko nikoga ne tjera da radi, valjda ti ljudi iz Srbije dolaze iz potrebe da nesto zarade, i ja nemam nista protiv toga, ali nije fer prema tim ljudima da botovi Vucicevi da bi sakrili Vucicevu izdaju i kriminal, konstantno pricu prebacuju na medjunacionalnu i medjureligijsku " mrznju, onda im se treba odgovoriti tako.

Ma svugdje ima budala, kretena, ja sma licno uvijek imao najvise problema sa pripadnicima "moga" naroda :mrgreen:

Poslednja izmena:
Manje laganja, ili hoćeš da okačim dokumentovane činjenice o turskim rušenjima i otimanjima pravoslavnih crkava i njihovom pretvaranju u džamije?
Koji manastir su sruslili Turci na Kosovu, navedi ga? Niste ostali bez tih manastira zbog Turaka nego zbog Milosevica, Seselja, " Hulje" Vucica i nacionalizma koji je Albance otjerao iz Srbije,a to " Hulja" sada pokusava i sa Sandzakom ocito!

Koliko je dzamija u Beogradu bilo, u ugarskom Beogradu? Bilo ih oko 200, sada mislim da ima 1.

Gdje je sjediste pravoslavne crkve, da nije u Moskvi ili je u Istanbulu?

Srbi pravoslavci su bili priviligovani od strane Turaka, veci su im problem bili katolici zbog politicke prijetnje i vezama sa tada mocnom Ugarskom, Austrijom, Vatikanom itd.

Naravno da je bilo i turskih zuluma, poput " Sjece Knezova", " Danka u krvi" itd, niko to ne spori, takva surova imperija bili, cinili sve da odrze vlast, vlastitu djecu ubijali.

" Zulumcari! koji nisu dirali ni jedan pravoslavni manastir na Kosovu, koji su gradili pravoslavne crkve po Bosni i Srbiji, kojima su Srbi placali najnizi porez u Evropi.
Turci su bili surovi i nad samima sobom, u iatanbulu su brojna " Mezarja nevinih" u haremima Dzamija, mali grobovi djecice koju su Sultani davili gajtanima da bi odabrani nasljednici bili sigurni pri dolasku na vlast,, znaci " cedomorstvo" i " Bratoubilastvo" bilo malte ne ozakonjeno.

Koji Stefan Nemanja, onaj sto je krsten kao katolik, pa kasnije " Sveti Sava" u saradnji sa Vizantojom primio " Pravoslavlje"
Danasnji grb Srbije dvoglavi orao je vizantijski simbol, i ono 4B, nije nikada 4C, nego stariogrcko slovo Beta, 4B ( Car Careva Caruje Carevima, misli se na Hrista) itd

Turci bili okupatori,a Rimljani i Vizantija nisu bili okupatori, Ugari nisu bili okupatori,a Turci Beograd osvojili od Madjara 1521, ne od Srba, Beograd ugarski grad bio itd.

Najgore je razglabati o istoriji a ne poznavati je.
vi i hitlera nazivate dusom od covjeka

okupator je okupator.

ajde docu ja da ti zauzmem stan kucu ali cu potom biti fin prema tebi finiji no majka i otac... ti ces me voleti zbog toga jel de...

ajde mani se gluposti.

Невероватно колико си слеп.

Вучић одувек игра на карту мржње, и сад кад је у паници, потегао је међуверску мржњу.

Као што је на митингу у Сремској Митровици покушао да провуче идеју да блокадери желе независну Војводину, али му та бесмислица није прошла, па је брзо одустао.

И сада је намештао сукоб наша два народа, али су га сви прозрели. Опет је пукао. Сви ми, поштени људи у Србији, ма како да се национално изјашњавамо, и ма у ког Бога да верујемо, имамо исти проблем. Мафију која је украла државу.

Не можете нас поделити и завадити. Не можете поделити и завадити нас, поштене људе.

Једина подела данас у Србији је подела на поштене људе и на криминалну мафијашку организацију (СНС).

Нема друге поделе.
A ja bih rekla da ste vi odustali od nezavisne Vojvodine.
Izjalovilo vam se.
Sandzaklije sebe ne smatrsju nasim narodom, vec Turcima, a Srbe mrze.
Dzabe ti patike iz goozice im vire, tebe mrze isto ko i mene.

okupator je okupator.

ajde docu ja da ti zauzmem stan kucu ali cu potom biti fin prema tebi finiji no majka i otac... ti ces me voleti zbog toga jel de...

ajde mani se gluposti.
Koji " Mi" Hitlera nazivamo " dusom od covjeka?

Zasto generaliziras?

Ni jedan okupator a nisu samo Turci bili okupatori nego i brojni drugi, Spanci su pobili citavu juznu Ameriku, ono sto je ostalo zivo pokatolicili Britanci, Irci Njemci, " Indijance" u Usa, malte ne ih istrijebili, mozda bi i Srbe da su vas okupirali,a eto Turci nisu?

To su bila takva vremena, vremena stalnih ratova, imperijalizma, osvajanja, veliki narodi su tlacili male, slabije, nisu to samo Turci.

Jugoslavija je nastala kao odgovor malih juznoslovenskih naroda na te velike koji su koristili razjedinjenost tih juznih Slavena da lako okupiraju ove prostore, i kao odgovor na ujedinjenje Njemacke i Italije od strane Bismarka i Garibaldija,a li Njemci i Italijani se ne dijele, iako Italija ima 20tak srednjevijekovnih republika u svom sastavu, shvatili da su zajedno jaci, samo glupi juzni Slaveni kojih je bilo jedva 23% shvatili da su jaci podijeljeni.

Strasno su jaki, legla siromastva, korupcije, kriminala, laznih vrijednosti, tjesenja laznom istorijom, mitologijom itd.

Covek se po plodovima svojim poznaje.
Ako se odrices casti i hrabrosti radi jajarluka, to dovoljno govori o tebi.
Ako ne radite na toleranciji,pomirenju i medjusobnom uvazavanju kako mislite da se to popravi?
Marko Miljanov;nisi cuo za njega,Srbine?
Pametni susedi zive na korist jedni drugima ,budale na stetu.
Demagogija + odsustvo svake želje da se razume kako finkcioniše ovaj svet.

okupator je okupator.

ajde mani se gluposti.
Evo ko ti je Hitlera velicao i smatrao " dusom od covjeka", srpski "svetac".

5c753770-8a0c-4842-aef2-6d9d0a0a0a64-3-nikolaj-o-hitleru.jpg

Zasto generaliziras?

Ni jedan okupator a nisu samo Turci bili okupatori nego i brojni drugi, Spanci su pobili citavu juznu Ameriku, ono sto je ostalo zivo pokatolicili Britanci, Irci Njemci, " Indijance" u Usa, malte ne ih istrijebili, mozda bi i Srbe da su vas okupirali,a eto Turci nisu?

To su bila takva vremena, vremena stalnih ratova, imperijalizma, osvajanja, veliki narodi su tlacili male, slabije, nisu to samo Turci.

Jugoslavija je nastala kao odgovor malih juznoslovenskih naroda na te velike koji su koristili razjedinjenost tih juznih Slavena da lako okupiraju ove prostore, i kao odgovor na ujedinjenje Njemacke i Italije od strane Bismarka i Garibaldija,a li Njemci i Italijani se ne dijele, iako Italija ima 20tak srednjevijekovnih republika u svom sastavu, shvatili da su zajedno jaci, samo glupi juzni Slaveni kojih je bilo jedva 23% shvatili da su jaci podijeljeni.

Strasno su jaki, legla siromastva, korupcije, kriminala, laznih vrijednosti, tjesenja laznom istorijom, mitologijom itd.
Šta te ovoliko tera da lažeš? Kod Turaka su u evropskom delu samo hrišćani plaćali porez pa im uopšte nije bilo u interesu da sve islamizuju, preko toga se pozivaš na situaciju u kojoj su se našla pretkolumbovska društva koja su bila na stepenu razvoja bar 2-3 milenijuma iza Španaca.

Manje lupanja.

Pa vama nacionalistima i Vucicevim sljedbenicima je svaka istina laz :mrgreen:

Dobrica Cosic je vjerovatno bio vizionar i ovako je opisao Vuciceve " nazadnjake"

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost " nazadnjacke" politike.:mrgreen:

Nema na cemu.

https://www.atvbl.rs/vijesti/bih/ci...isljen-kao-i-vecina-njihove-istorije-9-8-2023

Da i ti naucis nesto :D

Zasto generaliziras?

rekoh mani se stupidarija

okupator je okupator

NIje važno šta je čovjek po nacionalnosti,samo nek je Srbin.

Najvažnije je da bude čovek a šta je po nacionalnosti to je nebitno

Kad je neko gofno od čoveka potpuno je nebitno da li je Srbin, Hrvat, Albanac, Bošnjak, Crnogorac.

Kad to budeš shvatio i konačno razumeo vrati se da diskutujemo dalje

Evo ko ti je Hitlera velicao i smatrao " dusom od covjeka", srpski "svetac".

Pogledajte prilog 1763684
kolko ja znam pavelicu je hitler licno za zasluge poklonio mercedes i pistolj...

drazi recimo posthumno usa dala orden za saveznistvo

a hrvatska naklapanja me ne interesuju, vec cinjenice

rekoh mani se stupidarija

okupator je okupator
Ti si rekao bi mlad covjek, a ego ti ne dozvoljava da prihvatis nesto sto se kosi sa onim cime su tebi isprali mozak,a ne mislim da si los covjek, samo nemas znanja.
Stupidarija je rusiti Vucica a biti nacionalista, kada to shvatis mozda ce biti nesto od tebe.

Ti si rekao bi mlad covjek, a ego ti ne dozvoljava da prihvatis nesto sto se kosi sa onim cime su tebi isprali mozak,a ne mislim da si los covjek, samo nemas znanja.
Stupidarija je rusiti Vucica a biti nacionalista, kada to shvatis mozda ce biti nesto od tebe.
ne smaraj

Back