Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

Na Sujesci je mala Crna Gora dala 3500 Partizana , Dalmatinaca izginulo preko 5000, Srbija onolika dala manje od 800 , eno zvanicnih podataka.

Ti Srbi koji su ginuli su banijski, krajisjki licki, u Srbiji nije ni bilo nikakvog partizanskog otpora prema okupatoru prije polovine 1944, kada Crvena Armija dolazi na granice sa Rumunijom, jos kako su Cetnici nakon sporazuma sa Vermahtom u selu Divcima novembra 1941 napali, pobili i protjerali partizane iz Srbije.

Dok su se u Bosni desavali " Kozara", " Igmanski mars", Neretva" " Sutjeska", Bihacka republika, Drvar itd itd, u Beogradu je stanje i svijest bila ovakva :mrgreen:

Nedic i Hico ljubav bili .

Pogledajte prilog 1763597
Na Sutjesci je najviše poginulo Hrvata Dalmatinaca i Srba Banijaca.
Kolko je poginulo muslimana na Sutjesci?

Koliko vidim ovde na forumu, najgorljovijim revolucionarima je nekako baš stalo do “ukidanja” RS, a ovamo pumpaju Sandžak Republjiku.

Pogledajte prilog 1763604
Fol se muslimani Sandzaka radikaliziraju ... Vucic im pise transparente :mrgreen:

vucic-usame-zukorlic.jpg

ne trebaju nam nikakvi diktatori, ni Tito ,ni Vucic...

Narod treba da se obrazuje.Da obrazuje demokratsku a ne ropsku svest.
Koja god vlast ne radi na tome, ne radi dobro za narod i drzavu.
Nzm koga sve podrazumevaš pod narodom i građanima, u NP ima jedna poveća grupa kojoj to ne pada ni na kraj pameti.

Vučić sa slanjem svojih huligana u Sandžak koji mlate i razbijaju što stignu uspješno izaziva građanski rat i stranu vojnu intervenciju.
Radikali ne znaju drugačije održati vlast.

Evo još jednog Hrvoja koji je video neko mlaćenje i razbijanje a nije čuo 'tekbir! Alahu ekbar'.

Gde si kapetanmark da se izljubiš sa istomišljenikom.

VUČIĆ O SITUACIJI U NOVOM PAZARU: Policija trpi teške pritiske, mnogo mi je teško palo ono što se događalo ispred Zvezdinog stadiona​

Новости онлине
30. 07. 2025. u 19:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je o dešavanjima u Novom Pazaru u Dnevniku RTS-a.​

ВУЧИЋ О СИТУАЦИЈИ У НОВОМ ПАЗАРУ: Полиција трпи тешке притиске, много ми је тешко пало оно што се догађало испред Звездиног стадиона

Foto printskrin RTS

- Video sam to i u saopštenju jednog od lidera bošnjačkih partija koji je rekao "nisu nam potrebna ni privatna obezbeđenja, ni napadi na policiju niti uvrede na nacionalnoj i verskoj osnovi", pritom izjednačavajuči to sve. To ne može da se izjednačava. To privatno obezbeđenje nikakve propise nije kršilo, niti znam čije je, niti kako je dovedeno, ali znam sledeće činjenice: reč je o Državnom univerzitetu u Novom Pazaru, koji ima svog rektora, koji je zadužen u ime države da upravlja njime. Oni su se trudili, počeli da sprovode onlajn nastavu, da rade sve druge stvari.

- To nije univerzitet ako je brlog, a jeste brlog, kao i fakulteti u Beogradu, SKC, koji je ličio više na svinjac nego na kulturnu instituciju. U tom trenutku rektor koji je zadužen za red i mir, reč je o Zani Dolićanin, Bošnjakinji, muslimanske veroispovesti, što ne bi bilo važno da ne bi bilo povika "srpsku vam majku" i psovke protiv Hrista, dakle ona poziva u skladu sa zakonom privatno obezbeđenje da omogući da se očisti zgrada i da se privede nameni kojoj taj univerzitet treba da služi.

Policija nije uopšte kročila nogom, oni odlaze kada svi oni napuštaju zgradu, da zaštiti ljude koji ostaju unutra, a kasnije i samu zgradu, od blokadera koji bi ponovo na protiv pravan način da zauzmu objekat. Taj objekat ne pripada studentima blokaderima, i oni nisu vlasni da odlučuju kako se on koristi, već je vlastan onaj koji je u ime države izabran da to čini, a to je rektor, Zana Dolićanin.

- Policija trpi teške pritiske, mnogo mi je teško palo ono što se događalo sinoć ispred Zvezdinog stadiona, jer je policija ceo dan bila pod pritiskom i u Pazaru, i na mnogim drugim mestima. Policija se trudi da ne primeni nikakvu silu, čak ni milimalnu protiv onih koji brutalno gaze zakone. Šta je policija bila kriva, ona je stala ispred tih vrata, i ništa drugo nije radila, nikoga nije dirala.

- Oni su ih gađali kamenicama, flašama. Moje pitanje je šta je policija bila kriva? Ništa nažao policija nije učinila nikome, neki drugi su se siledžijski ponašali i to koristili za svoju političku promoviju - navodi Vučić.

Pogledaj ti ko podržava tvoje pisanje.

Moje Marija Zaharova
A tvoje Toni Bler :bye:

Марија Захарова поводом изјаве министра Старовића: Српско руководство мора да сноси одговорност за судбину свог народа и да поштује ставове грађана. Тај интервју је, пре свега, био шок за саме Србе
http://ftp.nspm.rs/hronika/marija-z...tervju-je-pre-svega-bio-sok-za-same-srbe.html

...

Moje Marija Zaharova
A tvoje Toni Bler :bye:

Марија Захарова поводом изјаве министра Старовића: Српско руководство мора да сноси одговорност за судбину свог народа и да поштује ставове грађана. Тај интервју је, пре свега, био шок за саме Србе
http://ftp.nspm.rs/hronika/marija-z...tervju-je-pre-svega-bio-sok-za-same-srbe.html

...
Gde je to tačno podržala leve anarhiste?

Evo još jednog Hrvoja koji je video neko mlaćenje i razbijanje a nije čuo 'tekbir! Alahu ekbar'.

Gde si kapetanmark da se izljubiš sa istomišljenikom.
To je kod Srba tako, vide samo posljedice svojih djelovanja, ne i što tome prethodi.
Odlucilo se u Beogradu od Muslimana napraviti slučaj i alibi za političke i ekonomske promašaje koji neumoljivo izlaze na površinu.

2024 godine neustavni vladar Srbije se u medijima pojavio
Najradikalnije anti-srpska stranka je SNS.

Ne postoji veca anti-srpska skupina na Planeti Zemlji trenutno od njih.
Citam maloprije da se neustavni vladar Srbije 2024 na Tv kanalima, a 95% tv kanala u Srbiji je pod njegovom kriminalnom " sapom" pojavio samo 350 puta :mrgreen: ( u prosjeku 1 na dan ),a ovoga puta pokusava da skrene pozornost sa svoga rusenja sa vlasti kroz medijsko huskanje i uslijeno stvaranje nekakvog ko bajagi religijskog sukoba u Sandzaku, koji ce kada mu propadne plan on sam da rjesava, kao sto je naucio.

2024 godine neustavni vladar Srbije se u medijima pojavio

Citam maloprije da se neustavni vkladar Srbije 2024 na Tv kanialima, a 95% tv kanala u Srbiji je pod njegovom kriminalnom " sapom" pojavio samo 350 puta,a ovoga puta pokusava da skrene pozornost sa svoga rusenja sa vlasti kroz medijsko huskanje i uslijeno stvaranje nekakvog ko bajagi religijskog sukoba u Sandzaku, koji ce kada mu propadne plan on sam da rjesava, kao sto je naucio.
Šta bi to bilo ‘Sandžak’?

Back