HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.258
Логично, после свега.Vučić ima više glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima.
Нико не ради толико за Вучића, као ови што га највише мрзе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Логично, после свега.Vučić ima više glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima.
Verovatno si hteo da kazes:Vučić ima više glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima.
Zadnji izbori u ove dve opštine su bili održani 2023-će na parlamentarnim izborima.
SNS je tada u Kosjeriću osvojio 2.982 a u Zaječaru 11976 glasova.
https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/
704 glasova više u Kosjeriću
2223 više glasova u Zaječaru.
isto ko i sa kosjericem i zaječarom, čak i lakše..Cim je Vucicu vazan tamo neki Kosjeric, to je dokaz da mu gori pod tabanima
Kako ce sa N.Sadom, Cackom, Kragujevcem ?
Do juče se skrivao kad vidi uniformu koju je ovde obukao.Лажна полиција...
Pogledajte prilog 1740350
Ko ti je taj? Je li to isti onaj kome navijači skandiraju "Vučiću P.deru"? Koliko nadimaka ima taj čovek?Aco Sorab ih odvalio![]()
. . . Na kojima je AV kvarno i neustavno upregnuo sav drzavni potencijal (propagandu i lazi, mito, potkupljivanje, pritske i ucjene, dovodjenje ljudi sa strane, policiju i bia-u) protiv studenata i opozicije). Ipak, sns pobjeda ja u znaku pitanja.
Kako vas blokadere pucaju astralne projekcije da je to bukvalno nivo ozbiljne sizofrenije za nekog vrhunskog psihijatra iz LazeJe l ovo AI rad?![]()
Kako vi botovi ne umete da komunicirate bez vređanja, tuga jedna.Kako vas blokadere pucaju astralne projekcije da je to bukvalno nivo ozbiljne sizofrenije za nekog vrhunskog psihijatra iz Laze![]()
To nije tačno. Važi naravno za druge kontente koji nisu političke prirode ali za politiku isključivo radi opasan brainwashing. To što ti pišeš važi za Ju Tjub više ali za Gugl i ne toliko pogotovo kada se radi o politici. Pa gledao sam ja svašta pa mi nekako Gugl opet 95% izbacuje trovacinu protiv države Srbije i vlasti. Ja obrišem Novu, N1, Danas itd da mi ne izbacuje on krene sa Al Dzazirom, RTL-om hrvatskim itd. Ja obrišem to on krene svašta da izvlači iz bunara pa odjednom neka "Autonomija" itd. Ja obrišem i to ono opet fakt cekeri nameću anti-srpski i protiv vlasti narativ.Moram da te podsetim da ti oni izbacuju kontent po tvom algoritmu. Dakle, puno si gledao Šarovića, Mariniku, Kesića....Da si gledao npr. klipove o spremanju piletine, YT bi ti izbacivao to
Majke ti mile? A sto ovi pro-zapadni nisu tako asfaltirali, napucavali državnu kasu, vojsku i sve redom pa izgubiše vlast ostavivsi bukvalno praznu kasu 2012? Nego bolje rade i vredniji cak i ovi iz SNS-a sposobniji od elitističkih neradnika koji su gledali samo svoj interes. Ovi makar nešto uradiše iako su puni svakakvih muljatora i opet debelo bolji od lenčuga pro-zapadnih elitista koji bi nas opet unakazili da dodju na vlast jer su i lencuge i nesposobni i operisani od mudrosti u geopolitici.Асвалтирали све што је могло да се асвалтира, плаћали гласове 500е, мобилисали целу Србију због општине од 9000 гласача, потплаћивали, крали, имали пропаганду на свим могућим медијима, уложили милионе... и добили 51 глас више од оних који се нису нигде ни појавили, само имају подршку студената
Па шта би им се десило на нивоу целе Србије?
Били би сигурно јаки други
То је све што треба да знамо о њима![]()
Mene fascinira to pro-zapadno licemerje, takav nivo licemerja nikada nisam video za ceo svoj zivot. Napišete nekome nekakve baljezgarije obično klasične trule floskule bot, sendvičar, evo sada i veštačka inteligencija a onda moralisete kada vam se uzvrati oštro na vase astralne projekcije. Nisam ti ja baba neka ili zenica ili neki matori cinovnik sto vas se plaše ljudi posto samo slabije napadate u coporu. Čim vam dodje neko ozbiljniji počnete kmecati.Kako vi botovi ne umete da komunicirate bez vređanja, tuga jedna.
За почетак, немој мајку да ми помињеш, да не бих ја теби помињао и мајку и оца и ширу фамилију.Majke ti mile?
Пошто је тако, нека вучић лепо распише републичке изборе и победи, да решавамо ову кризу већ једном.A sto ovi pro-zapadni nisu tako asfaltirali, napucavali državnu kasu, vojsku i sve redom pa izgubiše vlast ostavivsi bukvalno praznu kasu 2012? Nego bolje rade i vredniji cak i ovi iz SNS-a sposobniji od elitističkih neradnika koji su gledali samo svoj interes. Ovi makar nešto uradiše iako su puni svakakvih muljatora i opet debelo bolji od lenčuga pro-zapadnih elitista koji bi nas opet unakazili da dodju na vlast jer su i lencuge i nesposobni i operisani od mudrosti u geopolitici.
Vlast ima mučeni Informer i Pink i jos 7-8 medija a pro-zapadna opozicija 95% drma na internetu u nevidjenoj propagandi i satanizaciji. A danas se barem 70% ljudi izmedju 18 i 50 ne skida sa interneta i uprkos takvom brainwashingu opet izgubiše![]()
Na moju sitnu provokaciju reagovao si uvredama, dovoljno da znam sa kime pričam. Sa osobom koja smatra da ima bogom dato pravo na mišljenje, isključiv, sklon pretnjama, sve ono što spada u današnju retoriku siledžija po zadatku. Sebi si dao za pravo da me proceniš kao "izdajicu roda svoga" ne znajući ama baš ništa o meni. Ko je vas ubedio da ste nadležni za sve? Vođa?Mene fascinira to pro-zapadno licemerje, takav nivo licemerja nikada nisam video za ceo svoj zivot. Napišete nekome nekakve baljezgarije obično klasične trule floskule bot, sendvičar, evo sada i veštačka inteligencija a onda moralisete kada vam se uzvrati oštro na vase astralne projekcije. Nisam ti ja baba neka ili zenica ili neki matori cinovnik sto vas se plaše ljudi posto samo slabije napadate u coporu. Čim vam dodje neko ozbiljniji počnete kmecati.
Nisam ja neki veliki vernik ali Isus Hrist je najviše prezirao licemerje. U tome ste šampioni.
Baš bi se usrećili. I mene Vučić iritira ne bih izdržao ni 5 minuta razgovora sa njim jer je nadmen, egocentrik, živčan, prso i on odavno mada je on jos i "dobar sa kakvima je okružen. Problem je sto bi nas ovi sto bi došli umesto njega unakazili na dugorocnom geopolitickom i geostrateskom nivou.За почетак, немој мајку да ми помињеш, да не бих ја теби помињао и мајку и оца и ширу фамилију.
Пошто је тако, нека вучић лепо распише републичке изборе и победи, да решавамо ову кризу већ једном.![]()
Verovatno si hteo da kazes:
"Vučić ima više pokradenih glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima"
![]()
Ajde, malo da se otreznis:Mene fascinira to pro-zapadno licemerje, takav nivo licemerja nikada nisam video za ceo svoj zivot. Napišete nekome nekakve baljezgarije obično klasične trule floskule bot, sendvičar, evo sada i veštačka inteligencija a onda moralisete kada vam se uzvrati oštro na vase astralne projekcije. Nisam ti ja baba neka ili zenica ili neki matori cinovnik sto vas se plaše ljudi posto samo slabije napadate u coporu. Čim vam dodje neko ozbiljniji počnete kmecati.
Nisam ja neki veliki vernik ali Isus Hrist je najviše prezirao licemerje. U tome ste šampioni.
Нису они свесни Лагерта шта наше друштво чека у скоријој будућности.Na moju sitnu provokaciju reagovao si uvredama, dovoljno da znam sa kime pričam. Sa osobom koja smatra da ima bogom dato pravo na mišljenje, isključiv, sklon pretnjama, sve ono što spada u današnju retoriku siledžija po zadatku. Sebi si dao za pravo da me proceniš kao "izdajicu roda svoga" ne znajući ama baš ništa o meni. Ko je vas ubedio da ste nadležni za sve? Vođa?
Naravno da jesu, zato ih je Vučko i postavio na najbitnija mesta u državi - ambasadori, ministri. Šteta da propadnu takvi talenti.A sto ovi pro-zapadni nisu tako asfaltirali, napucavali državnu kasu, vojsku i sve redom pa izgubiše vlast ostavivsi bukvalno praznu kasu 2012?
Pitanje za milion $: ako su ovi neposobne prozapadne elitističke lenčuge koje gledaju samo svoj interes, zašto ih SNS postavlja na najvažnija mesta u državi? Šta nam to govori o SNSu?Nego bolje rade i vredniji cak i ovi iz SNS-a sposobniji od elitističkih neradnika koji su gledali samo svoj interes. Ovi makar nešto uradiše iako su puni svakakvih muljatora i opet debelo bolji od lenčuga pro-zapadnih elitista koji bi nas opet unakazili da dodju na vlast jer su i lencuge i nesposobni i operisani od mudrosti u geopolitici.
Jadni oni, imaju samo sve medije u državi osim N1, Nove i Danasa. Nepravda.Vlast ima mučeni Informer i Pink i jos 7-8 medija a pro-zapadna opozicija 95% drma na internetu u nevidjenoj propagandi i satanizaciji.
Ljudi u tim godinama uopšte nisu ciljna grupa režima. Oni preferiraju starije, koji se oslanjaju na malo tradicionalnija sredstva izveštavanja - koja SNS sve drži pod šapom, osim ona tri pomenuta.A danas se barem 70% ljudi izmedju 18 i 50 ne skida sa interneta i uprkos takvom brainwashingu opet izgubiše![]()