Vučić ima više glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima održanim u te dve opštine

Baš bi se usrećili. I mene Vučić iritira ne bih izdržao ni 5 minuta razgovora sa njim jer je nadmen, egocentrik, živčan, prso i on odavno mada je on jos i "dobar sa kakvima je okružen. Problem je sto bi nas ovi sto bi došli umesto njega unakazili na dugorocnom geopolitickom i geostrateskom nivou.

Moja politička orijentacija je strogo protiv svake pro-zapadne vlasti u Srbiji. Zbog 20 razloga. Najveći je taj što većina mrzi Rusiju i Kinu a naša privreda dosta zavisi od ruskog jeftinog gasa pa i od Kine. Zavisimo i od Zapada čak i još vise ali bi ovi u roku od par godina prekinuli sve odnose sa Rusijom i Kinom. Kina će se za 10 a kamoli za 20 godina pitati za maltene sve a ovi bi nas napravili isključivo zavisnim od Brisela. To bi ekonomski, vojno, geopoliticki i geostrateski Srbiju dovelo u položaj da zavisimo isključivo od Zapada a znamo kakvu su nam "sreću" kroz istoriju želeli i Britanci i Nemci i većina ostalih. Da sam dobio dinar svaki put kada sam čuo kako Zapad podržava Vučića zbog litijuma ili što će navodno prodati Kosovo mogao bih kupiti novog BMV-a. Vučić ima dosta i sreće jer smo se '99 pobili sa NATO-om i pokazali da nismo neka afrička banana država i on dosta "plovi" i na toj zaostavstini. Kada si pic..ca niko te 2% ne poštuje. Znaju vrlo dobro zapadni geopoliticki i geostrateski planeri da smo buntovan narod koji će se i pobiti sa mnogo jačim ako treba što se dešavalo kroz istoriju. Nismo im više isplativi da se kace sa nama jer imaju GOMILU drugih zarista po svetu gde su upregli svoje obavestajno/izvidjacko/ekonomske i druge resurse. "Samo im jos fali" da na Balkanu ponovo izbije neki rat pored Ukrajine, Bliskog Istoka, problema sa Kinom, Tajvanom, Iranom i sta sve ne jos. Zato nas ne diraju i vode koliko toliko izbalansiranu politiku jer znaju da je Srbija ključ mira na Balkanu a njima treba miran Balkan jer nemaju ni oni baš neiscrpne resurse i sredstva. Zato što vode ratove ili proksi ratove na 5-6 mesta. Kada se pobiješ sa jačim, čak iako dobiješ batine mnogo više će da te poštuje nego oni što im se klanjaju na svaki mig. I zato nas ne diraju toliko kao pre a ne zbog litijuma ili čega već. Mi smo se tukli sa svim imperijama bez pardona za razliku od većine drugih u okruženju i znaju to vrlo dobro i u Briselu i u Vasingtonu a pogotovo u Pentagonu. Naravno da bi nas slomili opet za par meseci ali po kojoj ceni? Kako bi opravdali napad na suverenu državu dok trenutno Rusiju satanizuju zbog takve stvari? Pogotovo što bi se naša vojska kao i '99 rastrkala i posakrivala i ne bi ni sada uništili više od 5% vojske a onda bi morali gadjati mostove, civilne objekte, elektrane itd a to im nikako ne treba u ovoj situaciji kada Rusi strogo paze da sto manje civilnih žrtava bude u Ukrajini i plus sto bi morali angažovati stotine aviona, gomile dronova i sta sve ne a vec su razapeti na vise frontova po svetu.

Ne plaši se naravno Zapad Srbije ali nas poštuju jer znaju koliko smo ludi da se i pobijemo ako zatreba. Dolaskom pro-zapadne opozicije na vlast totalno bi se promenio rakurs gledanja na Srbiju i svašta bi se nepovoljno desilo po Srbiju.
Аааа, па што не кажеш одмах? Само низ ходник, трећа врата лево. :mrgreen:

Naravno da jesu, zato ih je Vučko i postavio na najbitnija mesta u državi - ambasadori, ministri. Šteta da propadnu takvi talenti.

Pitanje za milion $: ako su ovi neposobne prozapadne elitističke lenčuge koje gledaju samo svoj interes, zašto ih SNS postavlja na najvažnija mesta u državi? Šta nam to govori o SNSu?

Jadni oni, imaju samo sve medije u državi osim N1, Nove i Danasa. Nepravda.

Ljudi u tim godinama uopšte nisu ciljna grupa režima. Oni preferiraju starije, koji se oslanjaju na malo tradicionalnija sredstva izveštavanja - koja SNS sve drži pod šapom, osim ona tri pomenuta.
Nisam znao da su Djilas, Tadic, Drašković, Čeda Jovanović, Velja Ilić, Koštunica, Cvetković, Zivkovic, Jeremić, Protić itd na najvažnijim mestima u državi 🤔 To sto su uzeli njih par desetina nekih iz drugog i trećeg reda valjda vise govori o njihovoj volji da ne postavljaju neke neiskusne pa malo popunili praznine sto imaju problem sa kadrovima.

N1, Nova i Danas? 😁

Moj Gugl i Ju Tjub dok ih nisam precistio:

N1, Nova, Danas, Vreme, K1, NIN, Index Hr, Al Dzazira, Slobodna Evropa, Dojce Vele, Autonomija, hrvatski RTL, Vidojkovic "Dobar, Los, Zao" , Kesić, Ivanović, Srbin Info, Sarovic, Glas Javnosti, Mario Vreco ( žestoka propagira protiv vlasti), Neven ( lik ladno namazao crvenu boju na lice i navukao ljude da pomisle da su ga raskrvarili ovi bilmezi kod Pionirskog i pustio snimak na Ju Tjubu ludilo), o Balkan Info da ne pričam i šta sve ne još.

90-95% kontenta protiv vlasti i pomalo nekad Novosti, RTS, vrlo retko Politika, Blic ponešto, Alo par puta video, a Informer i Pink ne znam da li sam ikada video da mi sam Gugl izbaci. O Ju Tjubu da ne pričam posebno on je bukvalno 99% propaganda opozicije. Jedino što sam par puta video je onaj Bakarec sa nekim snimcima.

U Srbiji ima oko 1,6 miliona penzionera. Od toga sigurno 30% njih i ne glasa jer nema šanse da je izlaznost penzionera veca od 70%. Pogotovo kod onih najstarijih. A od ovih sto izadju najmanje 10 a verovatno i 20% ne glasa za vlast. Kada se sabere sve sta su na prošlim izborima dobili SNS, Socijalisti i jos neke manje stranke koje nisu protiv vlasti to je oko 2,2 miliona glasova. Čak i bez jednog penzionerskog glasa opet bi bila ubedljiva pobeda nad SPN. Pozivati se na priču kako vlast dobija izbore zbog penzionera je smešno. Kao što većina penzionera glasa za vlast tako i ogromna većina ovih od 18-30 po ceo dan bulji u internet i glasa za opoziciju jer je na internetu 90-95% propaganda pro-zapadne opozicije.

A da nisu politički lesinarili na Ribnikaru ne bi ni 700.000 glasova dobili.

Evo danas u Austriji tragedija u školi ubijeno 10-oro dece i još mnogo povređjeno. Da li će sad austrijska opozicija da blokira i maltretira celu državu zbog tragedije?

U Srbiji ima oko 1,6 miliona penzionera. Od toga sigurno 30% njih i ne glasa jer nema šanse da je izlaznost penzionera veca od 70%. Pogotovo kod onih najstarijih. A od ovih sto izadju najmanje 10 a verovatno i 20% ne glasa za vlast. Kada se sabere sve sta su na prošlim izborima dobili SNS, Socijalisti i jos neke manje stranke koje nisu protiv vlasti to je oko 2,2 miliona glasova. Čak i bez jednog penzionerskog glasa opet bi bila ubedljiva pobeda nad SPN. Pozivati se na priču kako vlast dobija izbore zbog penzionera je smešno. Kao što većina penzionera glasa za vlast tako i ogromna većina ovih od 18-30 po ceo dan bulji u internet i glasa za opoziciju jer je na internetu 90-95% propaganda pro-zapadne opozicije.

A da nisu politički lesinarili na Ribnikaru ne bi ni 700.000 glasova dobili.

Evo danas u Austriji tragedija u školi ubijeno 10-oro dece i još mnogo povređjeno. Da li će sad austrijska opozicija da blokira i maltretira celu državu zbog tragedije?
rubber-stamp-complite-and-utter-bullshit-text-on-white-illustration-T54AD6.jpg

Back