Naravno da jesu, zato ih je Vučko i postavio na najbitnija mesta u državi - ambasadori, ministri. Šteta da propadnu takvi talenti.
Pitanje za milion $: ako su ovi neposobne prozapadne elitističke lenčuge koje gledaju samo svoj interes, zašto ih SNS postavlja na najvažnija mesta u državi? Šta nam to govori o SNSu?
Jadni oni, imaju samo sve medije u državi osim N1, Nove i Danasa. Nepravda.
Ljudi u tim godinama uopšte nisu ciljna grupa režima. Oni preferiraju starije, koji se oslanjaju na malo tradicionalnija sredstva izveštavanja - koja SNS sve drži pod šapom, osim ona tri pomenuta.
Nisam znao da su Djilas, Tadic, Drašković, Čeda Jovanović, Velja Ilić, Koštunica, Cvetković, Zivkovic, Jeremić, Protić itd na najvažnijim mestima u državi

To sto su uzeli njih par desetina nekih iz drugog i trećeg reda valjda vise govori o njihovoj volji da ne postavljaju neke neiskusne pa malo popunili praznine sto imaju problem sa kadrovima.
N1, Nova i Danas?
Moj Gugl i Ju Tjub dok ih nisam precistio:
N1, Nova, Danas, Vreme, K1, NIN, Index Hr, Al Dzazira, Slobodna Evropa, Dojce Vele, Autonomija, hrvatski RTL, Vidojkovic "Dobar, Los, Zao" , Kesić, Ivanović, Srbin Info, Sarovic, Glas Javnosti, Mario Vreco ( žestoka propagira protiv vlasti), Neven ( lik ladno namazao crvenu boju na lice i navukao ljude da pomisle da su ga raskrvarili ovi bilmezi kod Pionirskog i pustio snimak na Ju Tjubu ludilo), o Balkan Info da ne pričam i šta sve ne još.
90-95% kontenta protiv vlasti i pomalo nekad Novosti, RTS, vrlo retko Politika, Blic ponešto, Alo par puta video, a Informer i Pink ne znam da li sam ikada video da mi sam Gugl izbaci. O Ju Tjubu da ne pričam posebno on je bukvalno 99% propaganda opozicije. Jedino što sam par puta video je onaj Bakarec sa nekim snimcima.