Vučić torpedovan pao -30% na izborima za sigurne sns opštine Sečanj,Mionicu i Negotin dobio 6214 glasova manje nego na prošlim izborima ANKETA

Vučić izgiubio 30% glasova na opštinskim izborima, koliko će % dobiti na Republičkim izborima ?

• Imao je Vučić na Republičkim 45% i to sada - 30% koje je pao, dobiće Vučić 15% na Rep.izborima

glasova: 1 14,3%
  • Neće imati Vučić para da plaća glasove na Republičkim biće veći pad od 30% to znači biće oko cenzusa

• Sečanj, Mionica i Negotin Vučić je imao start 90% na Rep.izborima start od 45% uz ovaj pad je gotov

• Uvesti KAMERE na sva glasačka mesta u Srbiji

glasova: 4 57,1%

• Ukupno glasova
    7
da znas malo istoriju znao bi da se vlast menja u unutrasnjosti a ne u velikim gradovima

Veću glupost od ovoga nisam pročitao od kada sam došao na forum ? :hahaha:

Koja unutrašnjost prika, kada u u Srbiji u unutrašnjosti više nema stanovnika ????

Alo napisao si da se menja vlast sa nepostojećim stanovnicima ????? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

U Srbiji sada svi žive 95% stanovništva u velikim gradovima !

A po unutrašnjosti nema nikog cela sela su pusta

A vidim da je tebe dotuklo to što si od juče shvatio da će Studenti da šalju "kontrolore izbora" i u ta pusta sela :per:

I time si shvatio da po unutrašnjosti koja više ne postoji da nećeš moći da dopišeš glasove u Zapisnik nepostojećih stanovnika kojih više nema , a ? :per:

Gotovo je šifra vam je provaljena, moj savet ti je preleći dok ti je vreme. :per:

da znas malo istoriju znao bi da se vlast menja u unutrasnjosti a ne u velikim gradovima
hahah :hahaha:

u pravu si..vlast se menja u Belotincu i Pečenjevcima a ne u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Užicu..

drug je l znaš ti da su sela po Srbiji prazna? Izumrla za vreme ovih tvojih idiota, kriminalaca i ubica

samo se teši..Gotovi ste.. To znamo mi, to znaš ti, to zna i on i zato ne raspisuje izbore

U Mionici su na toj listi bili studenti, a podržali su ih Narodna stranka, Demokratska stranka, Srpski pokret obnove, NDSS, i..čini mi se POKS ( ne znam napamet sve stranke, samo prve tri ). "

U Negotinu su "Ujedinjeni za Negotin" SSP, Srce, NPS i Demokratska stranka.
Odakle to da je Novi DSS podržao .

ovo je pogresno.

slobu nije srusio beograd..on je srusen u beogradu ali ga je srusila unutrasnjost.
DOS je dobio ogroman broj glasova upravo u unutrasnjosti.
beograd sam nikad ne bi srusio slobu da unutrasnjost nije pogurala, rudari iz kolubare su prvi udarili, pridruzili su im se ljudi iz cacka, uzica, kraljeva, nisa, cela zapadna i centrealna srbija je ustala protiv slobe za rudarima..
ovo sta pricas je upravo ono zbog cega vucic i pobedjuje, uljuljkavas se da ce ga beograd srusiti..nece, beograd je samo pozornica za zavrsni udarac ali rusenje krece iz unutrasnjosti, beograd cak nema ni kriticnu masu, milion ipo glasaca od kojih pola ne izlazi na izbore a od te polovine bar je trecina za vucica .. da li kapiras da cak i u brojevima beograd nema moc da smeni vucica na izborima...

unutrasnjost je jedina moc koja ga moze srusiti i zavaravanje da ce ga beograd srusiti zbog losih rezultata u unutrasnjosti je samo zavaravanje.,

Isto će se i sada desiti na opštim izborima. Već sada su rezultati po lokalnim izborima značajno lošiji u odnosu na prethodne. Vidi se da je nezadovoljstvo naraslo. I samo će se tako nastaviti. Vučić odugovlači izbore da bi imao više vremena da blati studente, ali istovremeno, protokom vremena, raste i nezadovoljstvo u narodu i ne vidim kako to može da se preokrene. Tako da njemu zapravo vreme ne ide u prilog. Iako možda deluje kao da "pobeđuje studente", opšte nezadovoljstvo raste i sve što trebaju studenti da urade, je da se ponovo "konektuju" kad se raspišu izbori. A toliko će valjda moći i znati.

prouci malo parlamentarnu istoriju pa se javi na razgovor..za razliku od tebe ja sam bio ucesnik tog vremena i znam..nauci pa se javi...nemam nemaru da objasnjavam.
bio i ja duze nego ti pa znam.

iz unutrasnjosti srbije stize vlastelinu odgovor naroda

u gradovima se najvise krade na izborima jer je dovoljno da multipliciras sta se desilo u nedelju sa brojem stanovnika bg, ns, ili nisa.

nisi dugo krstario srbijom pa ne znas katastrofalne razmere politike sta su od nje napravili sps, ds, a najvise sad sns.

Isto će se i sada desiti na opštim izborima. Već sada su rezultati po lokalnim izborima značajno lošiji u odnosu na prethodne. Vidi se da je nezadovoljstvo naraslo. I samo će se tako nastaviti. Vučić odugovlači izbore da bi imao više vremena da blati studente, ali istovremeno, protokom vremena, raste i nezadovoljstvo u narodu i ne vidim kako to može da se preokrene. Tako da njemu zapravo vreme ne ide u prilog. Iako možda deluje kao da "pobeđuje studente", opšte nezadovoljstvo raste i sve što trebaju studenti da urade, je da se ponovo "konektuju" kad se raspišu izbori. A toliko će valjda moći i znati.
biće akcija, samo polako.. pametna su to deca.. vidiš da vozaju ove naprednjake ko majmune

što se tiče ovoga kako vreme ne ide u prilog Vučiću, tom idiotu ništa ne ide u prilog

gledao sam statistiku.. 90 000 ljudi u Srbiji će umreti do sledećih izbora.. nek je tu oko 80 000 penzionera ili oko 70 000 Vučićevih glasača

80 000 tinejdžera koji sad imaju 17 će dobiti lične karte tj napuniti 18 godina do sledećih izbora.. za studente će glasati min 50 000 , ovih 30 000 recimo da neće izaći na izbore.. za Vučića niko od klinaca neće glasati

Znači SNS kriminalci i ubice će samo što se ovoga tiče biti u minusu za oko 120 000 glasova.. nek je i 100 000 mnogo je

Ma šta ima on da ih blati kada su se sami uvaljali u blato?Od samog početka,posle one nesreće u Novom Sadu,oni su počeli nekako bahato,bezobrazno,bezobzirno,a to se većini ne sviđa,naravno.Ja ne znam kakav je to mentalni sklop ljudi koji podržavaju ideju da se krši zakon i da takvi nama predstavljaju neke tipove za izbore?U Srbiji je u školskoj 2024/2025. godini upisano ukupno 251.812 studenata na svim visokoškolskim ustanovama i na svim stepenima studija.
Ukupno stanovništvo Srbije 2025. godine se procenjuje na oko 6,58 do 6,69 miliona stanovnika.
Ako uzmemo za primer broj studenata u Srbiji od oko 251.812 i stanovništvo od otprilike 6,6 miliona, broj studenata čini približno 3,8% ukupnog stanovništva.Od tog procenta,večina nije bila za blokade.Šta onda ovi drugi hoće,i zašto mislite da se oni pitaju bilo šta?

biće akcija, samo polako.. pametna su to deca.. vidiš da vozaju ove naprednjake ko majmune

što se tiče ovoga kako vreme ne ide u prilog Vučiću, tom idiotu ništa ne ide u prilog

gledao sam statistiku.. 90 000 ljudi u Srbiji će umreti do sledećih izbora.. nek je tu oko 80 000 penzionera ili oko 70 000 Vučićevih glasača

80 000 tinejdžera koji sad imaju 17 će dobiti lične karte tj napuniti 18 godina do sledećih izbora.. za studente će glasati min 50 000 , ovih 30 000 recimo da neće izaći na izbore.. za Vučića niko od klinaca neće glasati

Znači SNS kriminalci i ubice će samo što se ovoga tiče biti u minusu za oko 120 000 glasova.. nek je i 100 000 mnogo je
Kukaš na njega,a neće te privesti policija na razgovor zbog ovoga.Mi smo za EU pojam slobode govora.

Ma šta ima on da ih blati kada su se sami uvaljali u blato?Od samog početka,posle one nesreće u Novom Sadu,oni su počeli nekako bahato,bezobrazno,bezobzirno,a to se većini ne sviđa,naravno.Ja ne znam kakav je to mentalni sklop ljudi koji podržavaju ideju da se krši zakon i da takvi nama predstavljaju neke tipove za izbore?

Pa vidiš, nije baš tako. Studenti su u proteste ušli veoma mirno i sa lepom i pozitivnom energijom.

Vi ste posle angažovali huligane, batinaše i probisvet da prave nerede, a onda preko medijske manipulacije sve prikačili studentima. I moram da priznam, maestralno ste im promenili imidž. Od naše divne dece, postali su teroristi i ustaše. Sve te metode i način izvođenja su realno toliko dobre da ih treba uvrstiti u svaki priručnik za diktatore, ako se već ne nalaze tamo.

Šta onda ovi drugi hoće,i zašto mislite da se oni pitaju bilo šta?

Videćeš na izborima šta hoće. Ako ti ne znaš, pretpostavljam da predsednik zna. Zato i odugovlači. Ali ne verujem da mu vreme ide u prilog. Možda će uspeti da slomije trenutnu studentsku energiju, ali neće moći da zaustavi rast opšteg nezadovoljstva. Studenti samo trebaju da sačekaju izbore i osmisle novi kreativan način da ponovo okupe nezadovoljne. I to je otprilike to, nije tako teško ;)

Pa vidiš, nije baš tako. Studenti su u proteste ušli veoma mirno i sa lepom i pozitivnom energijom.

Vi ste posle angažovali huligane, batinaše i probisvet da prave nerede, a onda preko medijske manipulacije sve prikačili studentima. I moram da priznam, maestralno ste im promenili imidž. Od naše divne dece, postali su teroristi i ustaše. Sve te metode i način izvođenja su realno toliko dobre da ih treba uvrstiti u svaki priručnik za diktatore, ako se već ne nalaze tamo.

Videćeš na izborima šta hoće. Ako ti ne znaš, pretpostavljam da predsednik zna. Zato i odugovlači. Ali ne verujem da mu vreme ide u prilog. Možda će uspeti da slomije trenutnu studentsku energiju, ali neće moći da zaustavi rast opšteg nezadovoljstva. Studenti samo trebaju da sačekaju izbore i osmisle novi kreativan način da ponovo okupe nezadovoljne. I to je otprilike to, nije tako teško ;)
Možda jesu ušli lepo,ali su vrlo brzo prešli na nasilne metode poput blokiranja saobraćaja i visokoškolskih ustanova,zar ne?Odakle im pravo?
UVEK u masi imaš budala spremnih i željnih nereda.Nemoj to da kačiš onima koji su naredili da te vaše,ljubi ih majka,štite od kojekakvih neprijatnih situacija.Mislim na državu,naravno.Policija je u tom slučaju štitila od nezadovoljnih građana upravo te studente koji su svesno i namerno kršili zakon blokadama.O poređenju sa ustašama i teroristima ja neću da pričam,nije mi milo,ali da se jesu slizali sa Hrvatima-jesu.Od Blokadne kuharice,preko otvorene podrške hrvatske javnosti,medijskih ličnosti pa i političara,preko svih onih čudnih naloga na društvenim mrežama,preko posete EU skupštini,koja izgleda nema drugog posla u zajednici od 450000000 stanovnika,nego joj samo trebaju srpski nasilni studenti,do soljenja pameti bivšeg borca iz redova hrvatskih branitelja i učesnika akcije Oluja a današnjeg poslanika u EU skupštini Tonina Picule.

Kako ja da glasam za neke koje mi predlože svršeni srednjoškolci bez radnog i životnog iskustva koji su se za pomoć obratili neprijateljima srpskog naroda?!

Vas nezadovoljnih je jako malo,a možete biti nezadovoljni samo činjenicom da vaši puleni ne mogu ni cenzus da preskoče.Ovakvim pristupom narodu ste samo sebe ukopali još dublje,jer niko ne voli nasilje.

Ti ljudi koji dobijaju novac, oni bi i bez tog novca glasali za njih. Pare su im samo neki bonus...Oni su glasaci vlasti svakako, ne zanosite se...
imamo vec uveliko poznat slucaj gde socijalni slucajevi idu na sns skupove ne bi li im ukinuli socijalu, drzavne i SNS-vlasnicke firme takodje vode radnike na skupove pod pretnjom otkaza.

svasta iskreno

U Mionici su na toj listi bili studenti, a podržali su ih Narodna stranka, Demokratska stranka, Srpski pokret obnove, NDSS, i..čini mi se POKS ( ne znam napamet sve stranke, samo prve tri ). "

U Negotinu su "Ujedinjeni za Negotin" SSP, Srce, NPS i Demokratska stranka.
Znači sve već vidjene opozicione stranke samo nema studenata.

Back