Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da znas malo istoriju znao bi da se vlast menja u unutrasnjosti a ne u velikim gradovima

торпедован? Па разбио их све на ситне делиће, ви стварно живите у неком свом виртуелном светуhahahda znas malo istoriju znao bi da se vlast menja u unutrasnjosti a ne u velikim gradovima

Odakle to da je Novi DSS podržao .U Mionici su na toj listi bili studenti, a podržali su ih Narodna stranka, Demokratska stranka, Srpski pokret obnove, NDSS, i..čini mi se POKS ( ne znam napamet sve stranke, samo prve tri ). "
U Negotinu su "Ujedinjeni za Negotin" SSP, Srce, NPS i Demokratska stranka.
loše vidiš..Koliko vidim naprednkaci na istom, samo je opozicija zbrisana. Kad se pisulići raspadnu, ostaće samk av i njegov eho u praznini.
ovo je pogresno.
slobu nije srusio beograd..on je srusen u beogradu ali ga je srusila unutrasnjost.
DOS je dobio ogroman broj glasova upravo u unutrasnjosti.
beograd sam nikad ne bi srusio slobu da unutrasnjost nije pogurala, rudari iz kolubare su prvi udarili, pridruzili su im se ljudi iz cacka, uzica, kraljeva, nisa, cela zapadna i centrealna srbija je ustala protiv slobe za rudarima..
ovo sta pricas je upravo ono zbog cega vucic i pobedjuje, uljuljkavas se da ce ga beograd srusiti..nece, beograd je samo pozornica za zavrsni udarac ali rusenje krece iz unutrasnjosti, beograd cak nema ni kriticnu masu, milion ipo glasaca od kojih pola ne izlazi na izbore a od te polovine bar je trecina za vucica .. da li kapiras da cak i u brojevima beograd nema moc da smeni vucica na izborima...
unutrasnjost je jedina moc koja ga moze srusiti i zavaravanje da ce ga beograd srusiti zbog losih rezultata u unutrasnjosti je samo zavaravanje.,
bio i ja duze nego ti pa znam.prouci malo parlamentarnu istoriju pa se javi na razgovor..za razliku od tebe ja sam bio ucesnik tog vremena i znam..nauci pa se javi...nemam nemaru da objasnjavam.
biće akcija, samo polako.. pametna su to deca.. vidiš da vozaju ove naprednjake ko majmuneIsto će se i sada desiti na opštim izborima. Već sada su rezultati po lokalnim izborima značajno lošiji u odnosu na prethodne. Vidi se da je nezadovoljstvo naraslo. I samo će se tako nastaviti. Vučić odugovlači izbore da bi imao više vremena da blati studente, ali istovremeno, protokom vremena, raste i nezadovoljstvo u narodu i ne vidim kako to može da se preokrene. Tako da njemu zapravo vreme ne ide u prilog. Iako možda deluje kao da "pobeđuje studente", opšte nezadovoljstvo raste i sve što trebaju studenti da urade, je da se ponovo "konektuju" kad se raspišu izbori. A toliko će valjda moći i znati.
Ma šta ima on da ih blati kada su se sami uvaljali u blato?Od samog početka,posle one nesreće u Novom Sadu,oni su počeli nekako bahato,bezobrazno,bezobzirno,a to se većini ne sviđa,naravno.Ja ne znam kakav je to mentalni sklop ljudi koji podržavaju ideju da se krši zakon i da takvi nama predstavljaju neke tipove za izbore?U Srbiji je u školskoj 2024/2025. godini upisano ukupno 251.812 studenata na svim visokoškolskim ustanovama i na svim stepenima studija.Isto će se i sada desiti na opštim izborima. Već sada su rezultati po lokalnim izborima značajno lošiji u odnosu na prethodne. Vidi se da je nezadovoljstvo naraslo. I samo će se tako nastaviti. Vučić odugovlači izbore da bi imao više vremena da blati studente, ali istovremeno, protokom vremena, raste i nezadovoljstvo u narodu i ne vidim kako to može da se preokrene. Tako da njemu zapravo vreme ne ide u prilog. Iako možda deluje kao da "pobeđuje studente", opšte nezadovoljstvo raste i sve što trebaju studenti da urade, je da se ponovo "konektuju" kad se raspišu izbori. A toliko će valjda moći i znati.
Kukaš na njega,a neće te privesti policija na razgovor zbog ovoga.Mi smo za EU pojam slobode govora.biće akcija, samo polako.. pametna su to deca.. vidiš da vozaju ove naprednjake ko majmune
što se tiče ovoga kako vreme ne ide u prilog Vučiću, tom idiotu ništa ne ide u prilog
gledao sam statistiku.. 90 000 ljudi u Srbiji će umreti do sledećih izbora.. nek je tu oko 80 000 penzionera ili oko 70 000 Vučićevih glasača
80 000 tinejdžera koji sad imaju 17 će dobiti lične karte tj napuniti 18 godina do sledećih izbora.. za studente će glasati min 50 000 , ovih 30 000 recimo da neće izaći na izbore.. za Vučića niko od klinaca neće glasati
Znači SNS kriminalci i ubice će samo što se ovoga tiče biti u minusu za oko 120 000 glasova.. nek je i 100 000 mnogo je
Rip vučić šta tebi nije jasno?Kukaš na njega,a neće te privesti policija na razgovor zbog ovoga.Mi smo za EU pojam slobode govora.

jel znas kako je gruban zavrsio dragi kolega?Kukaš na njega,a neće te privesti policija na razgovor zbog ovoga.Mi smo za EU pojam slobode govora.
Ja da merim?jel znas kako je gruban zavrsio dragi kolega?
ima danas advokata. tako da dobro meri sta pises.
svako slovo.
Ma šta ima on da ih blati kada su se sami uvaljali u blato?Od samog početka,posle one nesreće u Novom Sadu,oni su počeli nekako bahato,bezobrazno,bezobzirno,a to se većini ne sviđa,naravno.Ja ne znam kakav je to mentalni sklop ljudi koji podržavaju ideju da se krši zakon i da takvi nama predstavljaju neke tipove za izbore?
Šta onda ovi drugi hoće,i zašto mislite da se oni pitaju bilo šta?
Možda jesu ušli lepo,ali su vrlo brzo prešli na nasilne metode poput blokiranja saobraćaja i visokoškolskih ustanova,zar ne?Odakle im pravo?Pa vidiš, nije baš tako. Studenti su u proteste ušli veoma mirno i sa lepom i pozitivnom energijom.
Vi ste posle angažovali huligane, batinaše i probisvet da prave nerede, a onda preko medijske manipulacije sve prikačili studentima. I moram da priznam, maestralno ste im promenili imidž. Od naše divne dece, postali su teroristi i ustaše. Sve te metode i način izvođenja su realno toliko dobre da ih treba uvrstiti u svaki priručnik za diktatore, ako se već ne nalaze tamo.
Videćeš na izborima šta hoće. Ako ti ne znaš, pretpostavljam da predsednik zna. Zato i odugovlači. Ali ne verujem da mu vreme ide u prilog. Možda će uspeti da slomije trenutnu studentsku energiju, ali neće moći da zaustavi rast opšteg nezadovoljstva. Studenti samo trebaju da sačekaju izbore i osmisle novi kreativan način da ponovo okupe nezadovoljne. I to je otprilike to, nije tako teško![]()

imamo vec uveliko poznat slucaj gde socijalni slucajevi idu na sns skupove ne bi li im ukinuli socijalu, drzavne i SNS-vlasnicke firme takodje vode radnike na skupove pod pretnjom otkaza.Ti ljudi koji dobijaju novac, oni bi i bez tog novca glasali za njih. Pare su im samo neki bonus...Oni su glasaci vlasti svakako, ne zanosite se...
Znači sve već vidjene opozicione stranke samo nema studenata.U Mionici su na toj listi bili studenti, a podržali su ih Narodna stranka, Demokratska stranka, Srpski pokret obnove, NDSS, i..čini mi se POKS ( ne znam napamet sve stranke, samo prve tri ). "
U Negotinu su "Ujedinjeni za Negotin" SSP, Srce, NPS i Demokratska stranka.