Vučić ima više glasova u Kosjeriću i Zaječaru nego na zadnjim izborima održanim u te dve opštine

Malo sam se ponadao moram priznati, ali sam se veoma brzo vratio na staru teoriju, da ce jos dugo jahati. Teranje ljudi da glasaju za vlast, ja niti nazivam tako, niti tako to vidim. To su ljudi skloni tome da glasaju sa sopstvenu malu korist, da li je to posao ili bilo sta drugo, jednostavno niko te ne moze naterati da glasas za nekoga, oni to zele da rade, glasaju za njega, a potom i navijaju za to da on pobedi i mrze opoziciju i sta ja sad treba da verujem da su to nekakvi glasovi dobijeni na silu? Ne, to su u sustini takvi ljudi i oni pripadaju toj strani koja je na vlasti, na kraju krajeva i ne zelim sa njima da budem na istoj strani, ne trebaju mi na strani opozicije, da tako kazem...Dakle ima najhomogeniju podrsku u drzavi ubedljivo...Opozicija koja se sa njim prepucava ko je izdao Srbiju, Kosovo, nasu istoriju za mene nije opozicija...Pa i u samoj sluzbi postoje ta prepucavanja...Sve je to jedna ista sorta...I kao sto sam vec mnogo puta ponavljao, najpostenije bi bilo da se svi oni(nacionalisti) sa obe strane dobro izdevetaju goMnjivim motkama negde na ulici...To je jedina realna satisfakcija koju tropostotna gradjanska Srbija moze da dobije iz ovih politickih(anti EU sa obe strane) neartikulisanih previranja...

Vučić uz trešnje i jagode pozvao na dijalog „sve one koji drugačije misle“​

Poziv na dijalog:

tansparent_nis.webp

Opstina Kosjeric ima 26 glasackih mesta i 8600 glasaca sa parvom glasa (ili nesto oko tih cifara). U samoj varosi ima oko 35% stanovnika ( i nesto manje glasaca) a ostatak je :rasporedjen" u 25 sela okolo. Pa na toj cifri stanovnika/glasaca svi, apsolutno svi se u tim selima i samoj varosi znaju, u glavu, u porodicno stablo (ili kad je ko dosao da radi u cementaru), ko je kakav i za koga je, te ne mzoe biti ubacenih i nepoznatih glasaca clanovima izbornih komisija.
Clanovi izbornih komisija su po prebrojavanju potpisali (ako su slozili sa uslovima i regularnoscu izbora) zapisnike i dobili kopije istih te momentalno to prosledili u izborni stab u centrale svojih stranaka. Sabrati 26 cifara ume i malo dete iz Kosjerica ili Lapova.

I gde je problem u svemu ovome?

Mozda je problem sto se uopste izlazilo na ove zibore, sto nisu izbojkotovani.

Pokradeno 20%, 50 posto placeno i reketirano.

Ulozeno nekoliko desetina miliona evra u botove i mafijaske batinase.

Koji jad diktatora, ocigledno je izgubio svaki legitimitet.

Puk'o kao zvečka a ljudi i dalje kmeče kako nikad neće otići i šire demoralizaciju i defetizam

Pitaj onih vaših 500 sudija i tužioca.
Чијих ”наших”?
Иначе, у Србији има око 3500 судија и тужилаца, јесу ли оних преосталих 3000 ”ваши”?
И како то да за 12 година власти нисте успели да успоставите функционалне државне институције, што се и сам слажеш ;) него су вам и даље неки други криви?

Nebitan podatak.
U apsolutnim brojevima na maksimalnu izlaznost imaju manje.
Ne mogu na vlast.

Наравно да је битан податак.

А ти бежиш од тог податка, јер ти не одговара.

Тај податак би ти обесмислио тему.

Наравно да је битан податак.

А ти бежиш од тог податка, јер ти не одговара.

Тај податак би ти обесмислио тему.

Nebitan je jer su izgubili na maksimalnu izlaznost.
Drugim rečima ne mogu bolje od toga.

Ne mogu da dođu na vlast jer SNS šta?
Raasteeee.. A narativ je bio da pada (tako može da se smeni vlast).

To je tema.. :)

Back