Vučić i SNS da vladaju još minimum 4 godine

Ljudi se zanose mnogo tim TV prodajama, sede u fotelji ispred TV i misle ako imaju pare sad treba i da odlucuju o tome ko kad umire..

Pa ulozi pare u promenu svesti , lobiraj....a ne lobiras jezikom, klasika srpska hocu da se eb, a da ne udje...lozim raju..
Промена Свести?
Како то звучи познато...типа оног-Прихватите Реалност" око предаје Космета,ваших Пријатеља,разних КОМЕСАРА са ЗапАда,
који се..гле Чуда..исто тако зову-Комесари-? :lol:

Covece ja sam nebitan, imas svoje zelje, animiraj narod.....
Hoces da se skupi velika vojska, organizuj organizaciju koja ce to omoguciti, budi militantan, uci od Hitlera malo o tome...

Neces taj nacin, hoces demokratiju, ok, opet skupi pare lobiraj za sistem koji moze da oformi nekorumpirani demokratski pokret, nije lako a nije ni tesko..
Svuda treba para da bi nesto zazivelo , samo Srbin u glavi ima da je dovoljno da on nekom objasni , e pa nije dovoljno jer Srbin je toliko nakaradan, da ce otac koji je gluplji da unisti sina koji je inteligentniji samo zato sto ga ne slusa i nije na liniji....

Pamtim ja iz novina koliko je takvih ubistava bilo i sukoba i unistenja moralno pravilnih mladih ljudi od ogranicenih osoba.....Dobro iz medija je i novina, ali vidi se to..

Zato i kazem, proracunaj budzet, koliko treba da placas godinu dana 5 ljudi , napravi to pa usmeravaj ljude....ili uzmes placenike pa imas svoju privatnu krimi vojsku....ali onda se javljas Nevolji i njegovima, pa se talite ko je jaci...

Ako se desi da skupi vecinu na ovim izborima koji slede, definitivno ce morati da menja politku da bude vise prozapadna. Amerikanci to ocekuju i samo pod tim uslovom ce mu dati podrsku. To znaci uvodjenje sankcija Rusiji i priznanje Kosova.
Zivi bili pa videli, ali svi mi dobro znamo sta je on sve spreman da uradi samo da bi jos koju godinu vladao. To je kao narkomanija.

Нема привреде, нема пољопривреде, цео национални капитал је Саливен у зидове.

Грађеевинарски Балон је пред пуцањем.

У Слому, неће бити ни паризера, једите зидове...
Има смисла то што пишеш. ја сам у грађевинарству и осећа се криза и сви мислимо да тек долази права криза.
Њихове фирме које ведре и облаче у области грађевинарства имају проблема, нарочито са плаћањима. Мислим да ће до ЕХРО-а некако да се све котрља а после нека нам је Бог у помоћ.

Има смисла то што пишеш. ја сам у грађевинарству и осећа се криза и сви мислимо да тек долази права криза.
Њихове фирме које ведре и облаче у области грађевинарства имају проблема, нарочито са плаћањима. Мислим да ће до ЕХРО-а некако да се све котрља а после нека нам је Бог у помоћ.

Ja pišem Istoriju političke filozofije preslikano sa onim šta su Optimatima dozvolili u Rimu i kako su stvarali sirotinju da bi Populari sa njom manipulisali, kada je došlo do ogromnog otimanja zemlje, posle su zakonom to pokušali vratiti da se rulja ne bi pobunila , pa su se na kraju i optimati bunili, dok je sirotinja prešla u 4.ti stalež u koloseumu virtuelno živela kao na internetu i pretila Vladaocu ako nema hleba i igara...

Sve isto...

Ja pišem Istoriju političke filozofije preslikano sa onim šta su Optimatima dozvolili u Rimu i kako su stvarali sirotinju da bi Populari sa njom manipulisali, kada je došlo do ogromnog otimanja zemlje, posle su zakonom to pokušali vratiti da se rulja ne bi pobunila , pa su se na kraju i optimati bunili, dok je sirotinja prešla u 4.ti stalež u koloseumu virtuelno živela kao na internetu i pretila Vladaocu ako nema hleba i igara...

Sve isto...
Мене ту неке друге ствари интересују, не класично: политичка партија, избори, не избори. Када ће народ да схвати да је све ово један исти систем, ма која партија била на власти и како се звала и да било ко од садашње опозиције да дође промена ће бити само козметичка?
Не може лоше дрво дати доброг рода никада ма колико окопавао, ђубрио, прскао.....
Народ мора прво сам себе суштински да промени, највише у схватању своје улоге у цивилизацијским токовима па онда у свакодневном функционисању и схватању ствари.
Овако се само врти у круг и насамаре га сваки пут.

Back