Vučić i SNS izgubili sve gradove u Srbiji

Преселио сам се пре годину и по дана из Београда, па још учим да постанем Књажевчанин. :)
Поздрав комшији Николи!
on je bio u Nišu pa u Beogradu dve godine i na kraju se skrasio u Svrljigu.. imate slične puteve..
a za uvrede mi nisi odgovorio..
ok možda ne treba generalizovati ali većina penzionera i jeste nepismena a Vučić najviše glasova dobija od najneobrazovanijeg sloja stanovništva..
pogledaj mu skupove, mitinge!
pa pogledaj mu poslanike jbt, neki ne znaju ni da čitaju!
pola vlade sa kupljenim diplomama i plagijatima..

FxJqT-eX0AAoMK6.jpg

Више не живим у Београду, него у Књажевцу, али и ту му се подршка убрзано топи. Али не можеш да вређаш веома значајну категорију становништа и да очекујеш да гласа за тебе.
Tu i jeste problem .
Opozicione pristalice su etiketirali,a sada i studentske pristalice nastavljaju isto.Narcis se bori za svaki glas i legalno i nelegalno,ovi imaju luksuz da vrijedjaju ljude.

Више не живим у Београду, него у Књажевцу, али и ту му се подршка убрзано топи. Али не можеш да вређаш веома значајну категорију становништа и да очекујеш да гласа за тебе.

Kada si ti otišao iz Beograda?
Gde ti je taj Knjaževac?
Kako si se, ako jesi, privikao na provinciju, to je ogromna promena?

Izvini ako ti zadirem u intimu ali sam iznenađena ovim, drugačije sam te nekad doživljavala, urbanijim, ne moraš da mi odgovoriš ako ne želiš :)

Gde ti je taj Knjaževac?

Izvini ako ti zadirem u intimu ali sam iznenađena ovim, drugačije sam te nekad doživljavala, urbanijim, ne moraš da mi odgovoriš ako ne želiš :)
"Drugacije sam te nekad dozivljavala, urbanijim..."

E blago tebi!

Nije bitno gde zivis vec kako zivis.

Gde ti je taj Knjaževac?

Па где ћу да будем урбанији када сам рођен, одрастао и школовао се у Београду, провео ту цео радни век и одатле отишао у пензију, па у Књажевац. Трајно.
А за сам Књажевац мало изгуглај, то је варошица која је у једној анкети проглашена за најбољу за живот у Србији, са храмом и Гимназијом старијим од сто педесет година! И има преживели Дом културе са свим културним дешавањима и великом библиотеком. И има сјајне дружељубиве људе. Итд.

Па где ћу да будем урбанији када сам рођен, одрастао и школовао се у Београду, провео ту цео радни век и одатле отишао у пензију, па у Књажевац. Трајно.
А за сам Књажевац мало изгуглај, то је варошица која је у једној анкети проглашена за најбољу за живот у Србији, са храмом и Гимназијом старијим од сто педесет година! И има преживели Дом културе са свим културним дешавањима и великом библиотеком. И има сјајне дружељубиве људе. Итд.
A bokte Knjazevac😁 isao sam nedavno u turizam i kada smo isli za Nis prosli smo kroz neku glavnu ulicu, kruzni tok a na kraju ciganmala.
I supruga i ja smo rekli ovo je najruznije mesto koje smo videli.

Posle sam video na yt da ima i lepog dela ali ono sto sam video je uh...
Svilajnac je broj 2, uzasno mesto.

Jel znas Sasu Mihajlovica, poreklom iz Knjazevca sada zivi u NS? :) Negde 82. godiste.

Sve je to ok ali provincija teško prihvata autsajdere, dodjoše, što ti za njih i jesi , zato sam te i pitala.
Znam da si odavde i da si radio pri medijima, razmenili smo svojevremeno par poruka.

Da li te hvata napad skučenosti jer ovde je ipak prostranstvo, ako zeliš utapaš se u masu bez da te neko smara što tamo ne možeš, dvaput prodješ glavnom džadom i već te proglase čudakom, nešto ti fali.

Neću da googlam, lepo sam pitala gde je to, na tebi je bilo da kažeš ili ne.

Sve je to ok ali provincija teško prihvata autsajdere, dodjoše, što ti za njih i jesi , zato sam te i pitala.
Znam da si odavde i da si radio pri medijima, razmenili smo svojevremeno par poruka.

Da li te hvata napad skučenosti jer ovde je ipak prostranstvo, ako zeliš utapaš se u masu bez da te neko smara što tamo ne možeš, dvaput prodješ glavnom džadom i već te proglase čudakom, nešto ti fali.

Neću da googlam, lepo sam pitala gde je to, na tebi je bilo da kažeš ili ne.
Ово је озбиљан спам теме, али морам да одговорим! Толико сам "аутсајдер" да ме комшије затрпавају смоквама и грожђем, а комшиница ми мало мало спреми богату супу, колаче и палачинке. Џаба се ритам.
На улици ме примећују само познаници које сам стекао.
Жао ми је што нећеш да гуглаш, свашта би научила.
1758625585616.jpeg

Саднице огрозда и самоникла лоза, поглед са мог прозора.

Back