Vučić i SNS da vladaju još minimum 4 godine

Mislimo da je to tipično razmišljanje drugosrbijanaca zbog čega vas narod i mrzi.

Znači, sačekajmo da Vučić proda Kosovo, sačekajmo da još više zaduži
prokletu Srbiju koja nas drugosrbijance neće, neka nastane potop kao
kazna što su nas odbacili i glad i skakavci i sve nesreće iz Jovanovog
otkrovenja samo da bi mi posle toga došli na vlast.

Jako bolesno! Tako ne razmišlja neko ko želi dobro Srbiji i srpskom narodu.
Drugosrbijanci su izmišljen sns termin. Tu si se na početku otkrio.

Vučić je dobio podršku zapada i EU upravo zato što im je obećao prodaju Kosova i Metohije. Misliš da ga podržavaju jer je lep i pametan (a nije) ? :)
Samo što on to radi jako postepeno, pa prosečan sns bot / glasač ni ne primećuje.

Zadužuje nas više nego bilo ko do sad a da nikoga ne pita. Naravno da će da odgovara za to i on i kriminalci oko njega.

Želim ozdravljenje ovom narodu i državi od radikalskog ludila,a mislim da je ono iz uvodnog posta dobar način da se završi.
Sa druge strane, ti ćeš preći u drugu stranku i naći isti posao portira samo u drugoj firmi možda :)

Ne bi valjalo da dođe do smene vlasti, jer to žongliranje nije dobro sa prebacivanjem odgovornosti vladajućih klika, sirotinja ne vidi jasno šta joj rade.

Bilo bi dobro da ostane na vlasti i da dođe do sloma države usled neservisiranja dugova i obaveza.

Dobro bi bilo da sva odgovornost padne na Vladaoca

Tek tada se uočava trulost strukture po dubini
Mogu da te pitam sa tim podilazenjem svesti najglupljima, da li ce drustvo ici ka boljem ili ka gorem?
Ja se plasim rulje, ali to je iskustvo jer znam na koga ce prvo , na mene...
Ali se opet ne plasim u smislu da cu menjati zbog njih osnovne stvari, tj oprezan jesam, ali ne i rob njihovog standarda, dok mediokriteti to pametnije rade, svesno zrtvuju slobodu i nacin zivota, ali dobijaju korist i sigurnost...

Najglasniji pravdoljupci , to znas kad si vec ogoljen kao neko ko razbija maske ljudima, su uglavnom mediokriteti sa sliht refleksom..

Narodni dobrotvori...pratioci gomile..

Gledao sam kako rulja reaguje u pozarima, u vodi , u sukobu , u poplavi , uvek se vidi dominacija gluposti koje iz dobrote zovu ljudi panika, ali nije panika...nego je bas glupost..
Moze i obest, koliko puta je parkiran auto da niko ne moze da izadje niti pridje, kod hidranta ili tamo gde iz sigurnosti ne sme..

Mogu da te pitam sa tim podilazenjem svesti najglupljima, da li ce drustvo ici ka boljem ili ka gorem?
Ja se plasim rulje, ali to je iskustvo jer znam na koga ce prvo , na mene...
Ali se opet ne plasim u smislu da cu menjati zbog njih osnovne stvari, tj oprezan jesam, ali ne i rob njihovog standarda, dok mediokriteti to pametnije rade, svesno zrtvuju slobodu i nacin zivota, ali dobijaju korist i sigurnost...

Najglasniji pravdoljupci , to znas kad si vec ogoljen kao neko ko razbija maske ljudima, su uglavnom mediokriteti sa sliht refleksom..

Narodni dobrotvori...pratioci gomile..

Gledao sam kako rulja reaguje u pozarima, u vodi , u sukobu , u poplavi , uvek se vidi dominacija gluposti koje iz dobrote zovu ljudi panika, ali nije panika...nego je bas glupost..
Moze i obest, koliko puta je parkiran auto da niko ne moze da izadje niti pridje, kod hidranta ili tamo gde iz sigurnosti ne sme..
Da su bili pametniji 2000. godine ovi se nikada više ne bi bavili politikom a kamo li vladali 11 godina. Propuštena prilika.

Ovo pišem kao osoba koja je protivnik SNS režima kao i Vučića i njegove politike.
Dakle, nakon dosta razmišljanja, shvatio sam da bi gubitak vlasti SNS na sledećim izborima bio poguban za one koji bi došli na vlast umesto SNS.
Pre svega, kosovsko pitanje nije rešeno do kraja mada je Vučić napravio ogromne ustupke i time završio 90% posla prema mojoj proceni. Taj kraj pregovora sa Šiptarima bi ostao kamen oko vrata narednoj vlasti i pitanje da li bi uopšte bio rešen u slučaju tzv. patriotskog bloka na vlasti.

Drugo, krediti koje Vučić nekontrolisano uzima da bi vratio prethodne kredite i kamate kredita dolaze na naplatu. I vrlo lako bi moglo da se desi da onda naslednici ispadnu krivi za sve. A nikada nismo više bili zaduženi kao zemlja, u istoriji, što bi neki rekli. Onda bi ispalo kako je u vreme SNS svega bilo a ovi sve upropastili (paralela sa SPS vladavinom i dolaskom DOS-a).

Zbog toga mislim da bi bilo bolje za sve da SNS i ekipa ostanu na vlasti i isteraju kosovsku priču do kraja a da zatim Srbija doživi ekonomsku propast tipa hiperinflacije ili potpunog bankrota nakon čega bi ogorčen narod uzeo stvar u svoje ruke i oterao ih za sva vremena. Time bi se na neki način podvukla crta i znalo bi se od koje tačke krećemo kao društvo.

Šta mislite, kolege?
pa i biće tako najverovatnije...nema na vidiku političke stranke ili političara koji bi u dogledno vreme mogao da ih pobedi na izborima...a kad ode mast u propast narod će ih juriti govnjivim motkama po ulicama...ili će ćutati i trpeti kao za vreme Miloševića...mada ne pita se narod ...pita se vlasnik kolonije...a njima je izgleda cilj da isprazne ovu zemlju od naroda i skinu je sa mape...

Svako ko misli da Vučić i SNS treba da ostane na vlasti i dalje taj ne misli dobro ljudima taj ne misli dobro narodu..zar i dalje da gledamo besomučno i nepotrebno zaduživanje zemlje..beskrajni rijaliti na pinku i od strane vučića beskarjne konferencije za štampu napadi na novinare gluma o ugroženosti a ima se totalni monopol na sve medije i novine..besomučno bogaćenje članova stranke i prijatelja kriminalaca i nepostojanje pravne države zakona i institucija gde jedan čovek odlučuje o svemu...

Ovo pišem kao osoba koja je protivnik SNS režima kao i Vučića i njegove politike.
Dakle, nakon dosta razmišljanja, shvatio sam da bi gubitak vlasti SNS na sledećim izborima bio poguban za one koji bi došli na vlast umesto SNS.
Pre svega, kosovsko pitanje nije rešeno do kraja mada je Vučić napravio ogromne ustupke i time završio 90% posla prema mojoj proceni. Taj kraj pregovora sa Šiptarima bi ostao kamen oko vrata narednoj vlasti i pitanje da li bi uopšte bio rešen u slučaju tzv. patriotskog bloka na vlasti.

Drugo, krediti koje Vučić nekontrolisano uzima da bi vratio prethodne kredite i kamate kredita dolaze na naplatu. I vrlo lako bi moglo da se desi da onda naslednici ispadnu krivi za sve. A nikada nismo više bili zaduženi kao zemlja, u istoriji, što bi neki rekli. Onda bi ispalo kako je u vreme SNS svega bilo a ovi sve upropastili (paralela sa SPS vladavinom i dolaskom DOS-a).

Zbog toga mislim da bi bilo bolje za sve da SNS i ekipa ostanu na vlasti i isteraju kosovsku priču do kraja a da zatim Srbija doživi ekonomsku propast tipa hiperinflacije ili potpunog bankrota nakon čega bi ogorčen narod uzeo stvar u svoje ruke i oterao ih za sva vremena. Time bi se na neki način podvukla crta i znalo bi se od koje tačke krećemo kao društvo.

Šta mislite, kolege?

Slazem se minimum 4 godine.

Molimo za još jedan detalj.
Da li ovo pišete kao Hrvat, musliman ili Šiptar?

1694781842644.png

Vucic se ne bi ni pojavio da je DOS bio stvarno DOS a ne gnjila kruska puna KGB i UDBA agenture,a kao drugo sada su prosli svi vozovi kao posledica toga i u naprdnoj smrdiji danas ne postoje demokratske(istinski Evropske) snage ni medju obicnim plebsom a kamoli medju opozicijom. Srbija danas je jedna vulgarizovana verzija Severne Koreje i ruZije sa nacionalsocijalistickom ideologijom za hipnotisane mase.

Sto se tice Trampa, nisu samo oni bojkotovali, vec vecina sportista.(Uglavnom crnacke populacije koja glasa za demokratsku stranku) Medjutim tu i jeste fora, vecina medija, korporacija, javnih licnosti su bili protiv trampa. Reci "TRUMP *****" ili nesto slicno, za to nije potrebna nikakva hrabrost, sta vise, dobices jos koji poen. Videli smo "hrabrost" LBJ kada je bio onaj incident sa izjavom u vezi Hong Konga. Tamo gde postoje posledice za svoje akcije, odma prpa...

Inace, ti doceci nisu vezani za uspehe reprezentacija vec za uspehe u svojim ligama.

Jos jedanput ponavljam, reprezentacija Srbija, nije reprezentacija SNS. Clan reprezentacije Vanja Marinkovic je odjebao informer pre neki dan i bio na protestima inace

Ne znam za vas ali ja ne ocekujem napor od onih koji nisu gradjani , znaci ni od sportista ni od glumaca ni od pevaca ni od hirurga....

Stisni jaja kad si gradjanin, pa tada usmeravaj na ono sto hoces....a ovo je bez veze..

Gradjani masovno sire korupciju sa inspekcijama, sa vlascu , sa institucijama..

Jel Sapic sportista, jeste, a kad je gradjanin, onda je Srbin kao i svi Srbi , okreni broj i da te bog vidi...povuci vezu...
Tako da pustite vi tu solidarnost koja je populizam za sitne poene...

sportisti su dužni da poštuju Srbiju za koju nastupaju i instituciju predsednika...druga je stvar šta privatno misle i koga podržavaju na političkoj sceni....ne osuđujem ih uopšte što su išli na prijem kod diktatora malivuka
Oni ne zavise od njega niti mogu snositi bilo kakve posledice za neodlazak kod nelegelnog i nelegitimnog predsednika.Ako je tako,kao sto nije,zasto su onda nepismene barabe odbile prijem kod Djindjica.

Ne znam za vas ali ja ne ocekujem napor od onih koji nisu gradjani , znaci ni od sportista ni od glumaca ni od pevaca ni od hirurga....

Stisni jaja kad si gradjanin, pa tada usmeravaj na ono sto hoces....a ovo je bez veze..

Gradjani masovno sire korupciju sa inspekcijama, sa vlascu , sa institucijama..

Jel Sapic sportista, jeste, a kad je gradjanin, onda je Srbin kao i svi Srbi , okreni broj i da te bog vidi...povuci vezu...
Tako da pustite vi tu solidarnost koja je populizam za sitne poene...
To jesu uglavnom nepismene barabe i uglavnom losi ljudi i vecina njih ima svoju cenu,ali su isto tako i javne licnosti,tako da njihovi postupci imaju odredjenu tezinu u javnosti.

Znam za jedan primer ali sta je sa ostalima.Mogli su da odbiju da idu kod av kao sto su one barabe odbile prijem kod pokojnog i jedinog demokratskog premijera.
To da li su odbili ili ne, to se ne zna i to su nagadjanja. Uostalom i sam Djindjic je rekao da prijem nije bio cvrsto zakazan. Moglo se cuti ovih dana razne izmisljostine u vezi Pesica, za kog se govorilo da je bio vodja bojkota, a upravo se on tada pojavio. Takodje, Djindjic je vise puta docekivao i vaterpoliste, odbojkase ali i ostale sportiste bez problema i bez ikakvih "bojkota"

To jesu uglavnom nepismene barabe i uglavnom losi ljudi i vecina njih ima svoju cenu,ali su isto tako i javne licnosti,tako da njihovi postupci imaju odredjenu tezinu u javnosti.
Da ali onda je ta javnost glupa kao tocilo.....dajuci vecu vrednost takvim zivotima, jos im dajuci upravljacku ulogu , to je idolopoklonstvo , i posle se cudite sto uvek proradi religija na kraju, ono nakaradno pravoslavlje pusti lopove , njima ce bog da sudi....
Hoce mozda nekad, ali ce zato sve tri generacije da ebu nekog pojedinca, deda, otac i sin...

Da ali onda je ta javnost glupa kao tocilo.....dajuci vecu vrednost takvim zivotima, jos im dajuci upravljacku ulogu , to je idolopoklonstvo , i posle se cudite sto uvek proradi religija na kraju, ono nakaradno pravoslavlje pusti lopove , njima ce bog da sudi....
Hoce mozda nekad, ali ce zato sve tri generacije da ebu nekog pojedinca, deda, otac i sin...
Mislio sam na mladju populaciju,posto uglavnom oni imaju te uzore medju sportistima.Ne moze staro stanovnistvo pokrenuti promene.. to smo videli i u demonstracijama protiv Milosevica. Ovo sa crkvu i popove se slazem,udarna pesnica vlasti zna se.

Back