Vučić i SNS da vladaju još minimum 4 godine

Nece sto posto....mnogo je gluplji narod nego sto mislis...
Moras razmisljati kroz pakost, da bi ti bilo jasnije...

Mnogo se Narod pravi da je glup i sluđen...

Rulja je takva, prevrtljiva, kada oseti da je Vladalac slab i ne kontroliše situaciju u smutnim vremenima, onda podivlja (to se zove kada "bes prevlada strah") i ga okupa u sopstvenoj krvi !

To je zakon u Političkoj teoriji.

Zato Vladalac to zna ili iz istorije, uglavnom instinktivno i glumi da kontroliše situaciju sve dok...

Ali i buduci vladalac zna da je pametno da upozna narod sa tim sta ga ceka da bi se naplatili racuni...da ne bude ovi rasprodase sve...
Vidis kako je BG na vodi , kao ideja da se bez para obogati Vuckova ekipa, kao da otimanje restorana i splavova nije bilo dovoljno , dobro prosla...
Jednostavno je to....ucinis ljudima uslugu, rasiris bg, a zadrzis za sebe centar
Bg na vodi je tu da se obogate privatno, a nije za vracanje dugova..

Ali se isto moze raditi i da se vrate dugovi...
Nemacka je to znala kad je nudila Grckoj da otkupi 20 ostrva...ali Grci nisu prihvatili...

Srbija ima sve manje zitelja, a sve vise bogatasa, samim tim ima od koga da se uzme..
Transformacija Srbije je ucinjena jer svest nije bila na nivou a javnost ne postoji osim kao rulja..
Sad se kontrolise i prirastaj rulje, bez kontakta sa kondomima i ruljom..
Srbija moze biti prva drzava koja postuje gustinu naseljenosti svet je samo za 200 mil ljudi..

Mnogo se Narod pravi da je glup i sluđen...

Rulja je takva, prevrtljiva, kada oseti da je Vladalac slab i ne kontroliše situaciju u smutnim vremenima, onda podivlja (to se zove kada "bes prevlada strah") i ga okupa u sopstvenoj krvi !

To je zakon u Političkoj teoriji.

Zato Vladalac to zna ili iz istorije, uglavnom instinktivno i glumi da kontroliše situaciju sve dok...
da, kada padne vladar, najvise ga pljuju ovi sto su se najvise slihtali i imali koristi neke..

Srbija ima sve manje zitelja, a sve vise bogatasa, samim tim ima od koga da se uzme..
Transformacija Srbije je ucinjena jer svest nije bila na nivou a javnost ne postoji osim kao rulja..
Sad se kontrolise i prirastaj rulje, bez kontakta sa kondomima i ruljom..
Srbija moze biti prva drzava koja postuje gustinu naseljenosti svet je samo za 200 mil ljudi..

Pokušaće Vladalac i da uzima od oligarhije i daje Sirotinji, ali tek mu tu predstoji konspiracija i prevrati !

Ovo pišem kao osoba koja je protivnik SNS režima kao i Vučića i njegove politike.
Dakle, nakon dosta razmišljanja, shvatio sam da bi gubitak vlasti SNS na sledećim izborima bio poguban za one koji bi došli na vlast umesto SNS.
Pre svega, kosovsko pitanje nije rešeno do kraja mada je Vučić napravio ogromne ustupke i time završio 90% posla prema mojoj proceni. Taj kraj pregovora sa Šiptarima bi ostao kamen oko vrata narednoj vlasti i pitanje da li bi uopšte bio rešen u slučaju tzv. patriotskog bloka na vlasti.

Drugo, krediti koje Vučić nekontrolisano uzima da bi vratio prethodne kredite i kamate kredita dolaze na naplatu. I vrlo lako bi moglo da se desi da onda naslednici ispadnu krivi za sve. A nikada nismo više bili zaduženi kao zemlja, u istoriji, što bi neki rekli. Onda bi ispalo kako je u vreme SNS svega bilo a ovi sve upropastili (paralela sa SPS vladavinom i dolaskom DOS-a).

Zbog toga mislim da bi bilo bolje za sve da SNS i ekipa ostanu na vlasti i isteraju kosovsku priču do kraja a da zatim Srbija doživi ekonomsku propast tipa hiperinflacije ili potpunog bankrota nakon čega bi ogorčen narod uzeo stvar u svoje ruke i oterao ih za sva vremena. Time bi se na neki način podvukla crta i znalo bi se od koje tačke krećemo kao društvo.

Šta mislite, kolege?
😡

Nakon orgijanja, strahovlade i terora satanističke Žute sekte sa Vračara i iz kruga dvojke, pustošenja zemlje kako ekonomski tako i duhovno, sada se ovdje prozivaju Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић i SNS.
Pa s obzirom na to u kakvom su stanju zatekli državu, s blagajnama punih zadužnica umjesto para, ova vlast zaslužila je nagradu.
Uprkos svemu plaće i penzije rastu, dok cijene padaju.
Uostalom, ni Rim nije nastao preko noći.

Ima jedna pametna poslovica, u grob zemlju ne moze poneti....
Bice Srbija dobro , ni govora o nekom padu vladaoca i slicno...
Misevi su misevi....ne znam kako ne vidite to...

Ne bi valjalo da dođe do smene vlasti, jer to žongliranje nije dobro sa prebacivanjem odgovornosti vladajućih klika, sirotinja ne vidi jasno šta joj rade.

Bilo bi dobro da ostane na vlasti i da dođe do sloma države usled neservisiranja dugova i obaveza.

Dobro bi bilo da sva odgovornost padne na Vladaoca

Tek tada se uočava trulost strukture po dubini

Ovo pišem kao osoba koja je protivnik SNS režima kao i Vučića i njegove politike.
Dakle, nakon dosta razmišljanja, shvatio sam da bi gubitak vlasti SNS na sledećim izborima bio poguban za one koji bi došli na vlast umesto SNS.
Pre svega, kosovsko pitanje nije rešeno do kraja mada je Vučić napravio ogromne ustupke i time završio 90% posla prema mojoj proceni. Taj kraj pregovora sa Šiptarima bi ostao kamen oko vrata narednoj vlasti i pitanje da li bi uopšte bio rešen u slučaju tzv. patriotskog bloka na vlasti.

Drugo, krediti koje Vučić nekontrolisano uzima da bi vratio prethodne kredite i kamate kredita dolaze na naplatu. I vrlo lako bi moglo da se desi da onda naslednici ispadnu krivi za sve. A nikada nismo više bili zaduženi kao zemlja, u istoriji, što bi neki rekli. Onda bi ispalo kako je u vreme SNS svega bilo a ovi sve upropastili (paralela sa SPS vladavinom i dolaskom DOS-a).

Zbog toga mislim da bi bilo bolje za sve da SNS i ekipa ostanu na vlasti i isteraju kosovsku priču do kraja a da zatim Srbija doživi ekonomsku propast tipa hiperinflacije ili potpunog bankrota nakon čega bi ogorčen narod uzeo stvar u svoje ruke i oterao ih za sva vremena. Time bi se na neki način podvukla crta i znalo bi se od koje tačke krećemo kao društvo.

Šta mislite, kolege?
"Nakon dosta razmišljanja", "shvatio sam", "prema mojoj proceni", "bi moglo da se desi", "što bi neki rekli", "zbog toga mislim"... ti nešto mnogo misliš, ali samo u kondicionalu :mrgreen:

😡

Nakon orgijanja, strahovlade i terora satanističke Žute sekte sa Vračara i iz kruga dvojke, pustošenja zemlje kako ekonomski tako i duhovno, sada se ovdje prozivaju Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић i SNS.
Pa s obzirom na to u kakvom su stanju zatekli državu, s blagajnama punih zadužnica umjesto para, ova vlast zaslužila je nagradu.
Uprkos svemu plaće i penzije rastu, dok cijene padaju.
Uostalom, ni Rim nije nastao preko noći.
Trolovi stop :D

Ne bi valjalo da dođe do smene vlasti, jer to žongliranje nije dobro sa prebacivanjem odgovornosti vladajućih klika, sirotinja ne vidi jasno šta joj rade.

Bilo bi dobro da ostane na vlasti i da dođe do sloma države usled neservisiranja dugova i obaveza.

Dobro bi bilo da sva odgovornost padne na Vladaoca

Tek tada se uočava trulost strukture po dubini
To je poenta onoga što sam pisao u uvodnom postu. Tako je!

Šta mislite, kolege?

Mislimo da je to tipično razmišljanje drugosrbijanaca zbog čega vas narod i mrzi.

Znači, sačekajmo da Vučić proda Kosovo, sačekajmo da još više zaduži
prokletu Srbiju koja nas drugosrbijance neće, neka nastane potop kao
kazna što su nas odbacili i glad i skakavci i sve nesreće iz Jovanovog
otkrovenja samo da bi mi posle toga došli na vlast.

Jako bolesno! Tako ne razmišlja neko ko želi dobro Srbiji i srpskom narodu.

Back