Vučić balansira

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U normalnim zemljama, političar da 90% za posao od javnog značaja, a 10% uzme sebi.

Kod nas je uz SNS postalo obrnuto.

Bitno da su rezultati pozitivni.
Znak kako ..U normalnim državama cim staviš na konto 3k € te banka nazove i pita odakle druze..Vrlo im je lako ukrasti ali sakriti ili potrositi/investirati te pare vise od kupovine mleka i hleba je tesko ..Vrlo lako se uspostavi kontrola tokova novca I onda taj ukradeni novac /crne pare nisu toliko interesantane

U normalnim zemljama, političar da 90% za posao od javnog značaja, a 10% uzme sebi.

Kod nas je uz SNS postalo obrnuto.

Bitno da su rezultati pozitivni.
U normalnim zemljama kad neko kupi gubitaša odmah uplati dug.

Sa vama je trošak bio samo 1€ a manjak se popunjavao MMF kreditom na račun gradjana

Sav prihod od 100% zadržavao srećni stranački privatnik

Znak kako ..U normalnim državama cim staviš na konto 3k € te banka nazove i pita odakle druze..Vrlo im je lako ukrasti ali sakriti ili potrositi/investirati te pare vise od kupovine mleka i hleba je tesko ..Vrlo lako se uspostavi kontrola tokova novca I onda taj ukradeni novac /crne pare nisu toliko interesantane
U normalnim zemljama savetodavne agencije plaćaju porez, ovde mogu i milionče da demokratski naplate za savet od tri pasusa bez takse
Banka nema šta da pita dalje.

Nema ali imaju građani..lako je muljati u mraku ..Postoji vise nivoa odbrane od razuzdanih politicara ..
Sloveni su nomadski narodi, obaška su nas pljačkali i sa istoka i sa zapada
pa sad kad je par godina mirno da malo valjda opljčkamo i mi sami sebe

hoću da kažem jesi u pravu ali materijalizam razjeda i učenog i krezubog pa tako ništa od ideje do daljnjeg

Sloveni su nomadski narodi, obaška su nas pljačkali i sa istoka i sa zapada
pa sad kad je par godina mirno da malo valjda opljčkamo i mi sami sebe

hoću da kažem jesi u pravu ali materijalizam razjeda i učenog i krezubog pa tako ništa od ideje do daljnjeg
Ja verujem u znaje i struku ..Ne verujem da neko ko nema iskustvo iz branse moze bilo šta da doprinese ..Jako mala verovatnoca da bi se ulagalo u takve .. Stani uz profesore i daj im šansu i,svako od njih ima potrebno znanje koje je potrebno da urede svoj deo..Ovakvi šansu Srbija ne sme propustiti :)

Ja verujem u znaje i struku ..Ne verujem da neko ko nema iskustvo iz branse moze bilo šta da doprinese ..Jako mala verovatnoca da bi se ulagalo u takve .. Stani uz profesore i daj im šansu i,svako od njih ima potrebno znanje koje je potrebno da urede svoj deo
neću da kvarim zabavu ali ako bi stvarno bilo pošteno - nastala bi atrofija sistema vrlo brzo
zvuči suludo na prvu loptu ali je jako lako objasniti

Kažu Esenesovci kako Vučić 🤓 u ovim teškim vremenima majstorski balansira između svetskih sila što se spoljne politike tiče a istina je da on balansira tako što je:
Kinezima dao sve naše rudnike i celokupno zlato pa se pre neki dan pohvalio kako smo naše zlato jeftino kupili od Kineza 🤪
Arapima poklonio najbolju i najskuplju zemlju u Beogradu da prave Bg na vodi. :whistling:
Albancima tj Amerikancima predao Kosovo. :maramica: Pogledajte samo šta su Srbi na severu imali pre Vučića a šta imaju tj nemaju ništa danas!
Zapadu tj Nemcima oće da da rudnike litijuma. On njima rudnike a oni nama 3% rudne rente! :super:

Pa ovako može i moja baba da balansira! Pokloni i rasprodaj Srbiju i niko te ne dira! Svi te hvale i tapšu te po glavici! :mazi:
bila sam jednom sanjim.extra frajer😍.

To je sve stvar diplomatske borbe koju smo izgubili. Kosovo su predali Milošević i Tadić
opet ti upadas iu logicku gresku

secamo se svi kako se mislilo da ce aljek da nadigra, i prevari zapad sa nepotpisivanjem? sta je problem sada, jel je njega zapad prevario? onda se ponistava francusko-nemacki sporazum, i kvit

ali je problem sto je aljek nas prevario,a ne njega zapad, inace bi ponistio sporazum koji se ne izvrsava

opet ti upadas iu logicku gresku

secamo se svi kako se mislilo da ce aljek da nadigra, i prevari zapad sa nepotpisivanjem? sta je problem sada, jel je njega zapad prevario? onda se ponistava francusko-nemacki sporazum, i kvit

ali je problem sto je aljek nas prevario,a ne njega zapad, inace bi ponistio sporazum koji se ne izvrsava

To sam i rekao. Kosovo su predali Milošević i Tadić, dok je Vučić dobio funkcionalan sever i sporazum po kome Srbima pripada ZSO.

I sve je uspeo da razvali i preda Albancima. Mora da budeš poseban talenat da uradiš tako nešto ;)

Poslednja izmena:
realno svi su krali davali uzimali kredite al sem tita i vučića niko ništa nije gradio.
a koliko je dos dobio para da se skine sloba i gde su te pare potrošene, a onda koštunica je morao da rasprodaje preduzeća da bi isplaćivao penzije i plate.
Kosovo je davno otišlo, Srbi su za basnoslovnu lovu prodavali šiptarima kuće i imanja. ma da li je vučić za sve to kriv ili jel kriv za nešto za šta mu kažu da nije nadležan.
prosto ne znamo šta želimo sem nekom da skidamo glavu
karađorđu i polovni obrenovića.
mi smo inatan narod koji u suštini ne zna šta hoće.
Ovo je naravno sve laž da bi sendvičar zaradio svoj sendvič.
Čak ni Tito nije dao srpske rudnike i srpsko zlato Kinezima, zemlju Arapima, Kosovo Amerikancima i Mačvu i Jadar Nemcima
Vučić je najveći izdajnik u istoriji Srbije,niko mu nije ravan i to je svima pa i vama naprednjacima jasno..
Gradi se? Grade napredni kadrovi železnicu pa se stanica sruši ljudima na glavu.. gradi Napredna mafija, Arapi i Kinezi i trpaju pare u džepove.. pljačkaju, otimaju

Ovo je naravno sve laž da bi sendvičar zaradio svoj sendvič.
Čak ni Tito nije dao srpske rudnike i srpsko zlato Kinezima, zemlju Arapima, Kosovo Amerikancima i Mačvu i Jadar Nemcima
Vučić je najveći izdajnik u istoriji Srbije,niko mu nije ravan i to je svima pa i vama naprednjacima jasno..
Gradi se? Grade napredni kadrovi železnicu pa se stanica sruši ljudima na glavu.. gradi Napredna mafija, Arapi i Kinezi i trpaju pare u džepove.. pljačkaju, otimaju
istorija će mu suditi za 100,200 godina
sad je sve subjektivno i navijački

Back