Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.846
Šta si zaključio sa tim - ništa.Kaže mi bot da mislim svojom glavom.
Da nije žalosno - bilo bi smešno.
Kad nešto tvrdiš, daj dokaz, link.. problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si zaključio sa tim - ništa.Kaže mi bot da mislim svojom glavom.
Da nije žalosno - bilo bi smešno.
Teši se ti.to nista nema veze sa konkretnom situacijom.
radnik i sef nose krivicu. a ponajvise nadzor koji je potpisivao gradjevinske dnevnike bez provere stanja nego "na rec"
snosice i firma neku odgovornost, na osnovu radnika koji zaposlen kod njih, ali nista to nije nasprav krvi koje vi prizeljkujete.
nema vuica, nema pda vlasti zbog propusta stitne ribe
vise srece drugi put.
(evo, zasto niste zapenili za staracki dom gde su ljudi (starci) zivi izgoreli?)
a tu je bilo propusta koliko neces
ni slova o tome![]()
One sa naplatne rampe kod Doljevca?Zanimljivo da niko ne pominje izbrisane ili izuzete snimke za javnost pre i posle tragedije?
Bježiš sa teme?One sa naplatne rampe kod Doljevca?
Zaključio sam da si bezobrazan i bezobziran.Šta si zaključio sa tim - ništa.
Kad nešto tvrdiš, daj dokaz, link.. problem?
Zašto?Bježiš sa teme?
firma koja je radila krov se bavi izolaterskim radovima. i ona sasvim dobro obavlja svoj posao.Odgovornost kreće od onog ko je angažovao neadekvatnu gradjevinsku firmu.
I to sve samo što tražim bilo kakav dokaz a ne prazne floskule?Zaključio sam da si bezobrazan i bezobziran.
Tixi makar ne krije da je Veleizdajnikov bot, pa zato njega mogu da istrpim i smatram to relativno poštenim odnosom, ali vas "objektivne" - ne mogu da svarim a da se ne ispovraćam.
Nema misterije.firma koja je radila krov se bavi izolaterskim radovima. i ona sasvim dobro obavlja svoj posao.
e to sto je neki idiot isekao nosece sajle da bi mogao lepo da namaze izolaciju da slucajno ne procuri jbg. nadzor je kriv sto to nije primetio celo vreme. (jer nije izlazio na krov)
moze se tu prosiriti odgovornost, ali ne u meri u kojoj se prizeljkuje. ni sa najboljim namerama. jbg
nema tu neke misterije ako gledas iz ugla ljudi koji se time bave
Dokaz o čemu?I to sve samo što tražim bilo kakav dokaz a ne prazne floskule?
Ko je angažovao.. ime prezime?Nema misterije.
Kriv je onaj ko je angažovao neadekvatnu "gradjevinsku" firmu.
A svi znamo ko je to i čiji kumovi drže takve firme.
Dokaz.. crno na bijelo.Dokaz o čemu?
Tvoj Vučić je odlučivao o tome ko će raditi rekonstrukciju železničke stanice.
Nepisano pravilo životno: niko nije kriv dok se ne dokaže. I Miša i svi drugi okrivljeni i osumnjičeni su nevini dok se drugačije ne dokaže.U brojnim lupetanjima postoji sistem....ko ne zeli da vidi , on ne vidi, ko zeli da vidi , on pocne da izvodi zakljucke..
Tako je to u zivotu....
Sigurno je jedno , ne treba potrositi zivot na menjanje misljenja onih koji ne vide sistem...
(ne)postovani, istraga je utvrdila da nikakva sabotaza ili eksplozija nije pukla...i to u SNS dokumentima objavljenim jos ove godinePa sto je eksplodirala bomba.? Ja bih poceo od toga zbog cega je bomba eksplodirala? Ko je to hteo da pobije civile, nevine ljude, gradjane Srbije? Hoces da kazes da branis osobu ili grupu osoba koja u svojoj histeriji je planirala da pobije neke nevine ljude? Necije dete? Mozda dete tvog najblizeg komsije? Ti zelis da dete tvog komsije neki poremeceni fanatik ubije bombom? To ti hoces? Jesi normalan?
Ko je pravio bombu i zasto?
postoji taj snimak ali bas ne tih 2 minuta koji su snimili tragedijupostoji snimak gde se miša bačulov nalazio par sati pre pada nadstrešnice ali ne postoji snimak sa naplatne rampe na kome naprednjak ubija ženu ni snimci iz garaže vlade srbije na kojima kričkak i njegova jedinica preti devojci silovanjem
Jos gore, znaci isekli...postoji taj snimak ali bas ne tih 2 minuta koji su snimili tragediju
postaje malo teze od kada je SNS intenzivno otkupio gotovo sve javne medijske firme 2010im godinama, svaka firma koja je bila na prodaju je bila prodata SNS drugarima...U brojnim lupetanjima postoji sistem....ko ne zeli da vidi , on ne vidi, ko zeli da vidi , on pocne da izvodi zakljucke..
Tako je to u zivotu....
Sigurno je jedno , ne treba potrositi zivot na menjanje misljenja onih koji ne vide sistem...
da to je najsmesnije odakle ti dolazi ona fora 2 minuta jer su bukvalno objavili snimak, al bas su isekli momenat gde taj neki politicar sudario auto...mada cak i bez snimka su ga mogli osuditi jer msm vidis njegov auto zabijen u auto od zrtve ***** gaJos gore, znaci isekli...
Jos tada vam je bio urlik upozorenja sa kakvom mafijom imate posla ali ste cutali.
Aleksandar Vučić i Goran Vesić.Ko je angažovao.. ime prezime?
Imaš u izveštaju koja firma, ko joj je vlasnik i kako se zove.Koja firma?
Koji i čiji kumovi? nemoj biti neodredjen, to je već sfera nagadjanja.
A gdje to piše?Aleksandar Vučić i Goran Vesić.
Imaš u izveštaju koja firma, ko joj je vlasnik i kako se zove.
kakav dokaz hoćeš? nije ti ovo sud...meni je dovoljno da je protiv Vesića i Tome Mone podignuta optužnica zbog pronevere 115 miliona evra..nisu sigurno izmislili to....ta optužnica je činjenica...a ja ti kažem da Toma Mona i Vesić bez Vučića ne mogu da mrdnu a kamoli da ukradu 115 miliona evra...i nije korupcija tolika samo na tom projektu...ovi lopovi na vlasti to rade na svim projektima samo je sad prvi put neko iz tužilaštva pročešljao tok novca...Vučić i njegovi papagaji od dolaska na vlast bez dokaza i epiloga viču žuti su lopovi a ko sem lopova tako nešto radi? žuti su bili male mace koliko je ova sekta štetočina ukrala...glavni problem je što kradu kredite koje podižu zarad pravljenja neprofitabilnih projekata..za koju godinu neminovno sledi bankrot ko god bude na vlasti....pretvaraju Srbijašume i Srbijavode i nacionalne parkove u akcionarska društva da bi mogli da ih privatizuju ili založe za nove kredite...idioti nas vuku u ambis a ti i takvi kao ti im aplaudirate...niste vi patriote vi ste sektaši opčinjeni kultom ličnosti Aleksandra VučićaI to sve samo što tražim bilo kakav dokaz a ne prazne floskule?
Dokaz je izjava Jelene Tanasković.Dokaz.. crno na bijelo.
Inače će to biti obično lupetanje.
Tvoj Gazda.Vučić je tvoj predsjednik, moj nije.