Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 13.835
Korisne su za zdravlje a zdravlje je najvaznije, posto pameti svakako nema.Од ових међуградских шетња осим што су лични подвиг сваког од њих ја не видим корист. А то су сад једине акције.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korisne su za zdravlje a zdravlje je najvaznije, posto pameti svakako nema.Од ових међуградских шетња осим што су лични подвиг сваког од њих ја не видим корист. А то су сад једине акције.
od srca vam poklanjamo pripizdine, veliki će biznis napraviteKome Vučić da se sveti, taj ne sme više da pisne ubiće ga neko ?
Pustio Vesića sad će da pusti Grčića jer im ništa ne sme. Upada se u zgrade opština po celoj Srbiji Bogatić, Rača, Kraljevo, Lazarevac, Obrenovac i Vučić ne sme da pisne.
Ili podnosi ostavku, ili na izborima dobija 5% svejedno Vučić je gotov.
Inače odgovor na ovu temu, Vučić ne balansira, Vučić je izdajnik dao je crkvu Makedoniji.
A štrajkovi škola, fakulteta, advokata, gsp-a, eps-a i najava građanske neposlušnosti gde svi prestaju sa plaćanjima računa ti nisu akcije ?Од ових међуградских шетња осим што су лични подвиг сваког од њих ја не видим корист. А то су сад једине акције.
Narodu, naročito mladima i studentima, te onima iz malobrojne srednje klase koji ne fermaju vučića i co. ni 2%.Kome Vučić da se sveti, taj ne sme više da pisne ubiće ga neko ?
Taj je još uvek na slobodi. Kao i hampti dampti, zagnojka i gomila sličnih. A i USB pečenjar će brzo na slobodu.Pustio Vesića
I dalje ima ogromnu podršku jer medijski mrak i podrška svih velesila. Plus niska izlaznost, tako da realna podrška od 20% na izborima postane 45%.Ili podnosi ostavku, ili na izborima dobija 5% svejedno Vučić je gotov.
Prodao Sever Kosova kurtiju i bandi, hvalio sultana Murata, Makron ga strpao u zadnji red, dovodio klintona, blera i šredera, prodavao oružje zeljenskom, prodao ruševine GŠ.... pa opet dobija izbore.Vučić je izdajnik dao je crkvu Makedoniji.
Pa i duvaćemo kako stvari stoje. Uostalom, opoziciju mahom zanimaju samo poslaničke foteljice i platice i da kafenišu po kafićima nakon što ustanu u podne.Могуће да протести потрају све до 2027. када му истиче мандат. До тада мора да се нађе јединствени противкандидат снс кандидату за председника. Уједињење опозиције мора бити што пре а једини циљ и програм је успостављање правне државе и институција. Студенти се враћају за то време на факултете и протестују у паузама између испита. Школе морају да се одблокирају јер блокада не доприноси ничему. Уједињена опозиција протестује стално. То је нормално решење ако имамо опозицију, ако не, дувамо га сви као што си написао.
Ustanak protiv njega je kao ustanak protiv sotone kneza ovog sveta, nema se posten covek cemu nadati.I dalje ima ogromnu podršku jer medijski mrak i podrška svih velesila.
Žilavo je to zlo.
Па то ти кажем зато опростите другари револуционари и пленумаши што не делим баш тај ентузијазам са вама.Pa i duvaćemo kako stvari stoje. Uostalom, opoziciju mahom zanimaju samo poslaničke foteljice i platice i da kafenišu po kafićima nakon što ustanu u podne.
Ti nisi normalan, Vučić ne sme nikom ništa ubiće ga neko zato se i krije kao duh se kreće i pojavljuje na kratko gde ga niko ne očekuje i brzo pobegne.Narodu, naročito mladima i studentima, te onima iz malobrojne srednje klase koji ne fermaju vučića i co. ni 2%.
Prirediće im tako grozne uslove da će moći samo ili da mu se prodaju, da ćute ko miševi ili da se sele.
Psihopata je to.
Taj je još uvek na slobodi. Kao i hampti dampti, zagnojka i gomila sličnih. A i USB pečenjar će brzo na slobodu.
I dalje ima ogromnu podršku jer medijski mrak i podrška svih velesila. Plus niska izlaznost, tako da realna podrška od 20% na izborima postane 45%.
Prodao Sever Kosova kurtiju i bandi, hvalio sultana Murata, Makron ga strpao u zadnji red, dovodio klintona, blera i šredera, prodavao oružje zeljenskom, prodao ruševine GŠ.... pa opet dobija izbore.
Žilavo je to zlo.
Да али то овде успева, то су наши српски синови. Зато понављам потребна је коренита промена на личном плану па кад побољшамо просек добићемо и бољу власт.Dao kosovo, dokrajcio
Prodao i zaduzio srbiju
Ponistio drzavnost svojom autokratijom
Hoce da nas zagadi rudnikom litijuma
Iole normalna osoba bi propala u zemlju od stida ...
Do sada se nije rodio ni jedan revolucionar koji je radio za džabeDa, u pravu si. Ovo su neki soroševci što šetaju a ustvari rade za njega. Najbolje je držati se po strani i ne činiti ništa.
kada na slobodnim premisama donesemo egzaktne zaključke onda za rezultat dobijemo ovakve umotvorineJeste li primetili da lokalne skupštine, kao i državna, ne smeju da se sastanu u strahu od studenata?
To je razlog da se kaže da nema ko da vrši vlast, da je narod prepušten samom sebi, i da plenumi moraju da preduzmu nešto umesto tih skupština. Taj trenutak dolazi. O kakvoj propasti protesta pričamo?
Ja sam žabar jedem veću žabu
samo zamisli da neko protestuje protiv tadica, ili kostunice? pa, nema smisla, a protiv aljeka je gust, jer je sizoje.. zato niko nece ni da placa ovaj narodni bunta protesti su džabe jel?
Tad ce nam ekonomija biti na vrhuncu, rutinski poraz ce znaciti konacan kraj projekta "druga Srbija" generalno.Sigurno u nekom obliku, samo moraju videti koju sledecu pogibiju da iskoriste za svoje kampanje...
Tad ce nam ekonomija biti na vrhuncu, rutinski poraz ce znaciti konacan kraj projekta "druga Srbija" generalno.
ja znam da mrsimudima iz kladionice politika izgleda kao jako prosta stvar i tu ne možeš da ih ubediš u suprotno jer oni pre svake utakmice znaju tačan rezultat javio im Gvardiola, e jedino ova, vidi, u 89-om minutu, ne znam zašto sam je stavljao? (jer ti zinulo dupe eto zato mogao si da množiš sa sutrašnjim)samo zamisli da neko protestuje protiv tadica, ili kostunice? pa, nema smisla, a protiv aljeka je gust, jer je sizoje.. zato niko nece ni da placa ovaj narodni bunt
Uzimas kredite Ok. Ali gradis domacu baznu industriju koja donosi novuvrijednost i profit, energetika, hemijsku, metalnu , prehrambenu . . ., infastrukturu projektuju i grade nasi strucnjci i operativa koju smo imali, jacas selo i mala domaca preduzeca, ulazes u obrazovanje i kulturu,realno svi su krali davali uzimali kredite al sem tita i vučića niko ništa nije gradio.
a koliko je dos dobio para da se skine sloba i gde su te pare potrošene, a onda koštunica je morao da rasprodaje preduzeća da bi isplaćivao penzije i plate.
Kosovo je davno otišlo, Srbi su za basnoslovnu lovu prodavali šiptarima kuće i imanja. ma da li je vučić za sve to kriv ili jel kriv za nešto za šta mu kažu da nije nadležan.
prosto ne znamo šta želimo sem nekom da skidamo glavu
karađorđu i polovni obrenovića.
mi smo inatan narod koji u suštini ne zna šta hoće.
krediti su namenski, ne kao ovi za fizička lica dobiješ milionče pa trošiš kako ti hoćeš. pa ako ti EU da kredit on ti da za recimo puteve, ne možeš to da daješ seljaku da kupuje traktore. to zavisi od vlade za šta dižu kreditaže a tu je neki procenat u njiove džepove i lošeg kvaliteta materijala.Uzimas kredite Ok. Ali gradis domacu baznu industriju koja donosi novuvrijednost i profit, energetika, hemijsku, metalnu , prehrambenu . . ., infastrukturu projektuju i grade nasi strucnjci i operativa koju smo imali, jacas selo i mala domaca preduzeca, ulazes u obrazovanje i kulturu,
Od ovog gore nista, stranci nam otvaraju tehnoloski najprimitivniju industriju, nepostujuci ekoloske standarde, uz enormne drzavne beneficije i iznose zaradu napolje, infrastrukturu koja ce proizvoditi gubitke zbog skupog odrzavanja i neiskoristivosti, nam grade stranci, a cijene izgradnje su tri puta vece od EU, otvaranje rudnika u reziji stranaca i devastacija okoline i lokalne poljoprivrede za nisku rudnu rentu . . .
Slijedi DUZNICKO ROPSTVO, ali nam u tom procesu kolonijalna vlast servira lazi o ekonomskom tigru, koji je samo malo bolji od albanskog.
Kažu Esenesovci kako Vučiću ovim teškim vremenima majstorski balansira između svetskih sila što se spoljne politike tiče a istina je da on balansira tako što je:
Kinezima dao sve naše rudnike i celokupno zlato pa se pre neki dan pohvalio kako smo naše zlato jeftino kupili od Kineza
Arapima poklonio najbolju i najskuplju zemlju u Beogradu da prave Bg na vodi.
Albancima tj Amerikancima predao Kosovo.Pogledajte samo šta su Srbi na severu imali pre Vučića a šta imaju tj nemaju ništa danas!
Zapadu tj Nemcima oće da da rudnike litijuma. On njima rudnike a oni nama 3% rudne rente!
Pa ovako može i moja baba da balansira! Pokloni i rasprodaj Srbiju i niko te ne dira! Svi te hvale i tapšu te po glavici!![]()
Opa, jel se to spremaju topovski udari za Međunarodni dan žena?Do sada se nije rodio ni jedan revolucionar koji je radio za džabe
Ako uspeš da dokažeš da je ovo sad sve za džabe ja kuvam lonac pasulja za N1
znaš kakvu slaninu imam za suljpa.... plus original alevu papriku po skupoj ceni...
Žake ima da se oduševi.... Šolak ako ne bude tražio da mu se spakuje u veću ampliku da ponese kući...
Ako dobijete opkladu - nije problemOpa, jel se to spremaju topovski udari za Međunarodni dan žena?
Zvuči super, ali je malo nejasno kako misliš da mi dokazujemo da nismo plaćeni. Valjda ti trebaš da dokazuješ da jesmo.Ako dobijete opkladu - nije problem
Da vidite kad ja spremim šta je ubrzanje
odmah sam ga ošacovao čim je stigo u magacinZvuči super, ali je malo nejasno kako misliš da mi dokazujemo da nismo plaćeni. Valjda ti trebaš da dokazuješ da jesmo.
A šteta za dobar pasulj i vatromet posle njega![]()