Hrvati pucaju od muke - Vucic dobio nove 'rafale' , a mi krseve...

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
40.254
Srbija je sada jaca i od Hrvatske sto se tice vazduhoplovsta. sto su i hrvatski vojni strucnjaci ( anonimni ) potvrdili, dobro Srbija je platila malo vise rafale, nego Hrvati, a Srbija dobija ganc nove.
Sto bi rekao Djuric 9 - 0 za Srbiju

3252_screenshot-2025-12-10-000251.jpg

Srbija je sada jaca i od Hrvatske sto se tice vazduhoplovsta. sto su i hrvatski vojni strucnjaci ( anonimni ) potvrdili, dobro Srbija je platila malo vise rafale, nego Hrvati, a Srbija dobija ganc nove.

Pogledajte prilog 1832593

Mnogi primerci ovog broja Informera će biti umazani telesnim tečnostima svojih čitalaca.

Pogledajte prilog 1832593
aj ne mlati s temama

vi kontra botovi ubiste se da nam skrenete temu na gluposti

Blago tebi, kad ti neko na forumu skrece temu na ''gluposti'' :hahaha:
taman posla

ja znam svoj posao

spremam paketić polako za unuka, tražio je sintisajzer i KUBURU

sta ces, djete gleda prave istinite crtace

od nedelje imaju maskenbal u vrticu za djecu od tri do 4 godine, pa ce kuburu dobiti malo ranije

hoce da bude NIKAC mada se premislja da bude i GOGA RASOVIC

Cek posto se blokaderosi žale na informer da vidimo šta hrvati pisu
Pogledajte prilog 1832608
Da vidimo, Hrvatska platila pola milijarde eura za 12 Rafala na francuskom nivou plus pola milijarde za naoružanje za njih ili Srbija 2,7 milijardi za 12 istih Rafala bez naoružanja, obuke, hangara, sa isključenim funkcijama aviona.
Tko je tu bolje prošao?

Back