Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha. 'oce to, ali samo u vasim botovskim pricamaГосподин Вучић нема потребе ни за чијим азилом. Јер, њега Народ у Србији воли и жели да дуго влада Србима на обшту корист свих нас!
Тњитер....aha. 'oce to, ali samo u vasim botovskim pricama
Пљуште шамари – Твитер редом хвата врх СНС у лажи, сада је ухваћен и Вучић
sta sam ti juce rekao? evo:
Да ли је Вучић синоћ полудео и натерао Порфирија да повуче подршку студентима?
Само без панике, браћо и сестре! Морамо имати поверења у државу Србију и Председника Републике Србије Господина Александра Вучића да ће наћи решење како да превазиђемо ову кризу која нас је снашла!
ja i mask smo ti kao vucic i vucevic, gotovi ste, tviter ce da olesi sns sektu, jedino da da ga zabranite u srbiji, ali to se cika trampu ne bi svideloТњитер....![]()
![]()
![]()
ja i mask smo ti kao vucic i vucevic, gotovi ste, tviter ce da olesi sns sektu, jedino da da ga zabranite u srbiji, ali to se cika trampu ne bi svidelo
Ko zna znaHil o sankcijama NIS-u: Rizik saradnje sa ruskim firmama je dobro poznat
VESTI Autor: Beta 15. dec 202420:06 15 komentara
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da ne može da komenatriše mogućnost uvođenja američkih sankcija kompaniji NIS, ali je dodao da je rizik saradnje sa ruskim firmama, posebno u energetskom sektoru, već dugo dobro poznat.https://n1info.rs/vesti/hil-o-sankcijama-nis-u-rizik-saradnje-sa-ruskim-firmama-je-dobro-poznat/?comments
Hil kupi prnje i odlaziKo zna znaGde Hil okom tamo Vucic skokom
I posle Hila… Hil !Hil kupi prnje i odlazi
Председник Вучић ће наћи решење! Само без панике!
Za vas Šiptare ... loš znak ...I posle Hila… Hil !
Siguran sam da će Gospodar mirnim putem vratiti našu juznu pokrajinu.Председник Вучић ће наћи решење! Само без панике!
Уз Председника Вучића Јуначкога Сина све је могуће!Siguran sam da će Gospodar mirnim putem vratiti našu juznu pokrajinu.
Сад да оставку и да остави Народ, који га воли, у овом тешком тренутку??!! Никада!Da ima imalo pameti, sutra bi već dao otkaz. Izgubio je osjećaj za realnost, neće dobro proći.
Baba rogaSjedinjene Američke Države uvode za nekoliko dana pune, kompletne sankcije protiv Naftne industrije Srbije (NIS) zbog ruskog vlasništva - rekao je.
Citajte dalje sta prica vas preCednik na linku ispod, nisam blesav da ga ja citam i kopiram ovde.
![]()
https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/85765/vucic-amerika-uvodi-totalne-sankcije-nis-u/vest
samo ce da pobegne, jos cete vi da ga oplakujete da je umro/poginuo u atentatuСад да оставку и да остави Народ, који га воли, у овом тешком тренутку??!! Никада!
Uvode se sankcije srpskoj firmi koja je u vlasnistvu Rusije, sta tu nije jasno? Ne uvode sankcije Srbiji nego firmi.Baba rogaSad mi nije jasno je li NIS u Srbiji ili neki drugi entitet van Srbije pa se uvode sankcije NIS-u a ne RS?
Uvode se sankcije srpskoj firmi koja je u vlasnistvu Rusije, sta tu nije jasno? Ne uvode sankcije Srbiji nego firmi.
Неће бежати! Јасно је рекао да ће остати у Србији шта год да буде! Свој живот је везао за судбину Србије!samo ce da pobegne,