Zašto Amerika ne odustane od sankcija Rusiji (NIS)?

Zašto Amerika ne odustane od sankcija Srbiji ? Nacionalizovati američke firme, ili samo ući u BRICS

• Dokle više i posle 30 god zapad nam i dalje uvodi sankcije ? Srbija da se učlani u BRICS

glasova: 3 21,4%
  • Srbija i Republika Srpska treba da uđu u državnu zajednicu sa Rusijom i budu kao Kalinjingrad

glasova: 5 35,7%
  • Srbija da se učlani u BRICS i uđe u državnu zajednicu sa Rusijom

glasova: 0 0,0%
  • Ako Amerika uvede sankcije Srbiji, nacinalizovati Američke firme

glasova: 1 7,1%
  • Treba čekati da posle sankcija nas zapad ponovo bombarduje uranijumom

glasova: 2 14,3%
  • Srbi i Srbija ne treba da postoje ako se posle sankcija Amerike ne učlane u BRICS i ODKB

glasova: 1 7,1%
  • Srbija da uđe u BRICS otvori Brics Banku ujedini sa Rusijom i vrši naplatu carina Dunavom

glasova: 2 14,3%

• Ukupno glasova
    14
Kontekst je jasan , govori o članicama nato-a koji žele mir a najbolji način za to je gubitak rata. Imaš li procesor u svojoj glavi.

https://www.glasamerike.net/a/nato-...-ukrajini-rusija-madjarska-tramp/7688992.html
"Najbrži način da se ovaj rat okonča je gubitak rata", rekao je on. "Ali da to neće doneti mir. To će doneti okupaciju".

Jesi ti imalo realan ili normalan uopće?
Kakve ti poveznice radiš to je strašno..
Tako je vjerojatno bilo i sa pola današnjih mitova koja prodajete uokolo.

Možda za one koji žive na istoku. Mi smo u centru Evrope i malo je glupo da glumimo Azijate ;)
Ja sam već pisao ovde da je oko 40% Evrope kao kontinenta ruska teritorija.Dakle,blizu su nam,iako ne izgleda tako.Oni u Evropi,i mi u Evropi,saradnja može da ide svojim tokom,ali ovi zapadni spletkaroši ucenjuju i koče.
Jel SSSR ratovao u Vijetnamu?
Nije.

Tako ni EU niti NATO ne ratuju u Ukrajini.

Prestanite praviti od sebe budale.
Daj čoveče, uozbilji se.Sva ona tehnika, naoružanje,municija,novac,instruktori, pa čak i "dobrovoljci" su delo EU i NATO.Pa čak i špijuniraju u korist Ukrajine.

Америка неће одустати од царина зато што су они велика сила, а ми нисмо.

Нисмо само ми предмет санкција, и много јачи су добили тарифе, чак и више од нас.

Укратко - Трамп спроводи план да Америка поново постане прва... на начин да се сруши цео остатак света.
Тако Америка ни не мора ништа да уради, постаће недодирљиво прва.

Не баш елегантно, али то неки начин јесте.
Е сад, то све не мора да успе.

Шта ће Америка после... о томе нису размишљали.

Санционисање иностранства ће се наставити и са следећим председником Америке, не сумњајте.

Америка неће одустати од царина зато што су они велика сила, а ми нисмо.

Нисмо само ми предмет санкција, и много јачи су добили тарифе, чак и више од нас.
Тарифе (царине) немају везе са причом о НИС-у.

Тарифе (царине) немају везе са причом о НИС-у.
Велике силе користе цео опсег деловања.

Плашење санкцијама од стране ЕУ или тарифе од стране Америке... а Руси се нису уплашили ни једног ни другог.

Ми... ваљда ћемо преживети.

Плашење санкцијама од стране ЕУ или тарифе од стране Америке... а Руси се нису уплашили ни једног ни другог.

И у ствари све су јачи и сједињенији што јаче санкције трпе.

Да, чуо сам те приче од Милошевића и СНС-а пре тридесет година.

Mada, to sto se izvozi u EU je mahom ono sto proizvode europski investitori, poluproizvodi (za 300eu mjesecne plate po radniku).
Па не баш све.
С друге стране, упитно је колики је удео Зиђина у извозу Кини, при чему такав извоз руде/концентрата итд нема богзнакакав подстицајни ефекат на домаћу привреду

Укратко - Трамп спроводи план да Америка поново постане прва... на начин да се сруши цео остатак света.
Тако Америка ни не мора ништа да уради, постаће недодирљиво прва.

Не баш елегантно, али то неки начин јесте.
Е сад, то све не мора да успе.
:D

Evo krenuli su tankerima da nam donose gorivo, da nas podrze :D

Screenshot 2025-09-29 at 16.00.43.png

Back