ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Jel Bajatovic cesto pijan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo ređe od tebe.Jel Bajatovic cesto pijan?
Pitaj ga, nije moj.Tvoj Vučić je rekao da ide naftovod do Hungarije. Iii je lagao?
Jel Bajatovic cesto pijan?
Ови што ти повољно продају енергентеOtvorenije neprijateljstvo od otimanja teritorije nije potrebno.
Vreme je da se stvari počnu tretirati onako kakve jesu.
Sa jedne strane imamo neke koji nam daju energente po povoljnoj ceni i ne traže da se odreknemo teritorije, sa druge imamo nekoga ko nas guši i davi.
taman dovoljno zaDa li znaš koliko je još dana diktatorske vlasti preostalo Bajdenu?
Pijem bugarsko vinoBolje biti pijan nego star.
I kad razmeste te ruske interkontinentalne rakete po Srbiji ko ce da ih cuva i brani? Rusi? Pa oni nisu u stanju bili ni Asada u Siriji da odbrane, nisu u stanju da sprece ni Ukrajince da im bombarduju aerodrome i rafinerije na 800km od ukrajinske granice... a sasvim drugi par opanaka je da to sto ti trazis da ruska vojska dodje na teritoriju Srbije je nacionalna veleizdaja i dokaz da ti nisi Srbin nego ko zna sta drugo, verovatno titov komunista.srbija mora po hitno u brics i u odkb i da trazi hitno razmestanje ruskih interkontinentalnih nuklearnih raketa na svojoj teritoriji zbog ugrozenosti drzave i naroda na ovim prostorima
Šta stiže preko Neuma? Neum nema lukuPreko Amerike ne dolazi.
A Amerika je i Dodiku uvela sankcije i bas ga briga, od UN nije dobio sankcije zbog Veta.
Bez UN sankcija sve stize preko Neuma u BiH i to niko ne moze da spreči
И то. И студентски бунт. Сви заједно раде против Србије.
davis sa mantranjem, niste vi srbija ni drzava, nego ste uzurpatori, i vec se pakuju neki, pa necemo mi da cekamo posle 15 i 155, i 1555 zrtava kako nam preti tvoj vucevicИ то. И студентски бунт. Сви заједно раде против Србије.
Ко је тај Радичић?davis sa mantranjem, niste vi srbija ni drzava, nego ste uzurpatori, i vec se pakuju neki, pa necemo mi da cekamo posle 15 i 155, i 1555 zrtava kako nam preti tvoj vucevic
tvoj aljek ce da izruci radioicica, sta se meni zalis sto aljek prodaje koga stigne? JUDA IZDAJNIK, gde vam je marko djuric, on je vasa veza sa radicicem
Najbolje da se uvede i zvanično diktatura, zabrane sve političke stranke sem SNS, pohapse svi koji su protiv predsjednika a predsjednik proglasi kraljem kojeg će nasljediti prestolonasljednik Danilo Prvi od Svih Srbalja.И то. И студентски бунт. Сви заједно раде против Србије.
Није ти лоша идеја, Маки.Najbolje da se uvede i zvanično diktatura, zabrane sve političke stranke sem SNS, pohapse svi koji su protiv predsjednika a predsjednik proglasi kraljem kojeg će nasljediti prestolonasljednik Danilo Prvi od Svih Srbalja.
Izdajice Sorabskog roda...Pijem bugarsko vino
Rusi donose radost?još jedan dokaz da treba uništiti cionističku bankarsku mafiju makar i globalnim ratom jer ti krvopije uništavaju narode i donose nesreću i tugu svakome..
Ja kalifornijsko.Pijem bugarsko vino
To ne znam dok se ne vidi zvanicno sta je posredi.Uvode se sankcije i puno većim tvrtama od NIS-a, a Zapad kada bude htio tog papka uhapsit će se momentalno. Uhapsili ste Miloševića da nećete Radojka
Ne moras da mi verujes, manje smo se mi smrzavali ove 2 zime nego oni, pa je Makron pribegao nekakvim subvencijama za grejanje koje su takodje male i nedovoljne.U Francuskoj su se smrzavali kao što smo se i mi u Srbiji smrzavali. Krvavi lažov sa Golije se vratio i odmah su ti popustile kočnice.
onda dozivotna dinastija kao asadova? mislis da bi ruje dale azil vucicu kao asadu, a vi botovi sns sekte ostali postedjeni u srbiji?Није ти лоша идеја, Маки.
Ко каже да ће морати? Није он досманлија да изручује Србе!
Господин Вучић нема потребе ни за чијим азилом. Јер, њега Народ у Србији воли и жели да дуго влада Србима на обшту корист свих нас!onda dozivotna dinastija kao asadova? mislis da bi ruje dale azil vucicu kao asadu, a vi botovi sns sekte ostali postedjeni u srbiji?
Ко је НАГОВОРИО Вучића да пореди СЕБЕ са Асадом?
neko ga je preveslao, hehehe