Vučić: Amerika uvodi totalne sankcije NIS-u

Otvorenije neprijateljstvo od otimanja teritorije nije potrebno.

Vreme je da se stvari počnu tretirati onako kakve jesu.

Sa jedne strane imamo neke koji nam daju energente po povoljnoj ceni i ne traže da se odreknemo teritorije, sa druge imamo nekoga ko nas guši i davi.
Ови што ти повољно продају енергенте
угрожавају твоја људска права и слободе.
( право да будеш угушен и слободу да будеш удављен )

Само без панике, браћо и сестре! Морамо имати поверења у државу Србију и Председника Републике Србије Господина Александра Вучића да ће наћи решење како да превазиђемо ову кризу која нас је снашла!

srbija mora po hitno u brics i u odkb i da trazi hitno razmestanje ruskih interkontinentalnih nuklearnih raketa na svojoj teritoriji zbog ugrozenosti drzave i naroda na ovim prostorima
I kad razmeste te ruske interkontinentalne rakete po Srbiji ko ce da ih cuva i brani? Rusi? Pa oni nisu u stanju bili ni Asada u Siriji da odbrane, nisu u stanju da sprece ni Ukrajince da im bombarduju aerodrome i rafinerije na 800km od ukrajinske granice... a sasvim drugi par opanaka je da to sto ti trazis da ruska vojska dodje na teritoriju Srbije je nacionalna veleizdaja i dokaz da ti nisi Srbin nego ko zna sta drugo, verovatno titov komunista.

И то. И студентски бунт. Сви заједно раде против Србије.
davis sa mantranjem, niste vi srbija ni drzava, nego ste uzurpatori, i vec se pakuju neki, pa necemo mi da cekamo posle 15 i 155, i 1555 zrtava kako nam preti tvoj vucevic

tvoj aljek ce da izruci radioicica, sta se meni zalis sto aljek prodaje koga stigne? JUDA IZDAJNIK, gde vam je marko djuric, on je vasa veza sa radoicicem

Sa lokalnim Srbima, koji u noći pobede Srpske liste nad Oliverom Ivanovićem skandiraju u Mitrovici „Aco Srbine“ u mobilni telefon, a pomenuti Radoičić, kao čovek iz senke otvara skupocenu džinovsku bocu šampanjca Moet, sve je išlo kako treba sve do ubistva Olivera Ivanovića. Tada su se režim u Beogradu i sam Đurić našli u ogromnim problemima jer je trebalo da se odreknu poznanstva sa Radoičićem, za koga se sumnjalo da ima saznanja o tome ko bi mogao da ubije Ivanovića. Đurić se više puta znojio pred novinarima u Beogradu, tačnije, pred onih nekoliko koji su imali pameti i hrabrosti da ga pitaju o odnosu sa Radoičićem. Tada je pokazao da zna da bude odličan demagog. Pokazao je, kao i u većem delu svoje dosadašnje karijere, da je majstor praznoslovlja, da ume da odgovora na ono što ga ne pitaju samo da bi izbegao odgovor na pitanje koje mu je neprijatno, čime se dodatno kvalifikovao za nastavak politike karijere.

Čuvar kosovskog plamena - Vreme

1734205251172.png
vreme.com
https://vreme.com › vreme › cuva...

·Translate this page

Jul 25, 2018 — U BUKAGIJAMA: Dva meseca posle ubistva Ivanovića i kakvog-takvog pritiska javnosti da Đurić i drugi delovi vlasti u Beogradu objasne svoje veze sa podzemljem na severu Kosova,

Poslednja izmena:
davis sa mantranjem, niste vi srbija ni drzava, nego ste uzurpatori, i vec se pakuju neki, pa necemo mi da cekamo posle 15 i 155, i 1555 zrtava kako nam preti tvoj vucevic

tvoj aljek ce da izruci radioicica, sta se meni zalis sto aljek prodaje koga stigne? JUDA IZDAJNIK, gde vam je marko djuric, on je vasa veza sa radicicem
Ко је тај Радичић?

Uvode se sankcije i puno većim tvrtama od NIS-a, a Zapad kada bude htio tog papka uhapsit će se momentalno. Uhapsili ste Miloševića da nećete Radojka
To ne znam dok se ne vidi zvanicno sta je posredi.

Normalno da jedna zemlja ne moze da bude talac nekog sa sumnjom na kriminal koga traze ukoliko je po zakonu, a koliko znam potpisnici smo medjunarodne saradnje oko toga. Samo ne znam kakve veze ima sa tim bas NIS, pa i u jedno i u drugo pomalo sumnjam.
U Francuskoj su se smrzavali kao što smo se i mi u Srbiji smrzavali. Krvavi lažov sa Golije se vratio i odmah su ti popustile kočnice.
Ne moras da mi verujes, manje smo se mi smrzavali ove 2 zime nego oni, pa je Makron pribegao nekakvim subvencijama za grejanje koje su takodje male i nedovoljne.
A ja sam to napisala jos i pre nego da on "dodje", mada ga nepravedno tako nazivas, dobar je i jako fin.

onda dozivotna dinastija kao asadova? mislis da bi ruje dale azil vucicu kao asadu, a vi botovi sns sekte ostali postedjeni u srbiji?

Ко је НАГОВОРИО Вучића да пореди СЕБЕ са Асадом?

neko ga je preveslao, hehehe
Господин Вучић нема потребе ни за чијим азилом. Јер, њега Народ у Србији воли и жели да дуго влада Србима на обшту корист свих нас!

Back