Vučić: Amerika uvodi totalne sankcije NIS-u

Šta ako više nema odlaganja sankcija NIS-u: "Srbiju čeka ekonomska katastrofa"​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je "da se plaši" da više neće biti odlaganja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS), što znači da bi one uskoro mogle da stupe na snagu.

https://www.021.rs/info/biznis-i-ek...nkcija-nis-u-srbiju-ceka-ekonomska-katastrofa

Srbija da se učlani u BRICS
mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpg 375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpg

"ŠTA GOD MI PREDLOŽILI, RUSKA STRANA NEĆE DA PRIHVATI" Vučić iz Njujorka o sankcijama NIS-u: "Sačekaćemo, možda se neko čudo dogodi do 1. oktobra"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-nis-u-platicemo-izuzetno-veliku-cenu/2fynwht

Braću Ruse zabole tuki.
Mislim po rečniku da pravi dramu da bi posle ispalo da je on "lično" nešto sredio.

Ako ne. Imao je 9 meseci da reši. Uzdao se u dogovor Trampa i Putina , kao i uvek zajebao se.
Sada bira koje ***** će da pojede.

Najjednostavnije i najproduktivnije Rusi out, MOL in. Ali onda ne bi smeo ni da sere bez Kobri :lol:

Mislim po rečniku da pravi dramu da bi posle ispalo da je on "lično" nešto sredio.

Ako ne. Imao je 9 meseci da reši. Uzdao se u dogovor Trampa i Putina , kao i uvek zajebao se.
Sada bira koje ***** će da pojede.

Najjednostavnije i najproduktivnije Rusi out, MOL in. Ali onda ne bi smeo ni da sere bez Kobri :lol:
Ne znam koliko je to realno u trenutku kad se planira izgradnja nuklearne elektrane u saradnji sa Rusima.

hrvatska je u panici...izgubit će zaradu od tranzita kroz jadranski naftovod...
Neka te ta misao greje u hladnim noćima i redovima :lol:

Inače sav kapacitet su prodali Mađarima i Slovacima sada jer Družba će u istoriju izgleda brzo.. Mađari se žale i paniče da nije ni približno dovoljno povećanje od nekih 30%, aliHrvatima isto, šoldi ležu pa ležu. Tako da će se utešiti od gubitka NIS-a.

Janaf ima kapacitet od 24 miliona tona nafte. To je dovoljno da se pokriju Slovačka i Mađarska. Pitanje je vremena kada će Ukrajinci raznest Družbu i onda će Mađarima i Slovacima jedina ruta ostat jadranski naftovod. Za Srbiju će ostat mogućnost da kupuje gotov benzin iz okruženja. Biće malo skuplje gorivo. 3 €, litra.

Sve to znaju, ali neće se "boršča" odreći. A tek se neće akciza na gorivo odreći da smanje udar.

I ne moraju Ukrajinci da raznose, USA je rešila da zavrne taj pravac jer je Putin izjebao Trampa za mir i Nobela. EU se sprema da usvoji zabranu uvoza, i rešavaju sad Mađare i Slovake preko povećanja protoka kroz vaš JANAF. Klovn čipuljićki se opet zatrčao malo i preračunao.

Back