Vozači ovih automobila su najagresivniji u saobraćaju

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.181
Automobilski portal Leasingmarkt sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo 1.000 vozača.
Gotovo 90 posto ispitanih složilo se da postoji veza između marke automobila i agresivnog stila vožnje. Tokom istraživanja ispitanici su morali da naznače koji su vozači bili najagresivniji u odnosu na marku automobila, odnosno radili slalom u saobraćaju, agresivno prelazili u druge trake ili ablendovali drugim vozilima.

Jedan automobilski brend očekivano je zauzeo prvo mesto u anketi.
Vozače BMW-a kao najagresivnije vozače opisalo je 62 posto ispitanih.
Slede Mercedes i Porše. Vozače automobila prvog brenda 44 posto ispitanika je opisalo kao agresivne, a 37 ispitanika je na isti način okarakterisalo vozače drugog brenda.Ostatak liste uglavnom popunjavaju vozila nemačkih brendova, što nije nimalo čudno, s obzirom na činjenicu da je istraživanje napravljeno u ovoj zemlji.

BMW

Mercedes

Porsche

Audi

Volkswagen

Tesla

Opel

Ford

Volvo

Seat

Istraživanje je takođe pokazalo da su mladi vozači uvereni da postoji korelacija između marke automobila i stila vožnje.
U to veruje ukupno 94 posto mlađih od 30 godina. Među starijima od 50 godina takvo je mišljenje “samo” 83 posto ispitanika.
link
 
A to znaci da za tvog koreanca onda to isto kosta bar 2000€.
Evo bas danas sam gledao za jedan i40 na koji je jedan moj drugar trgnuo pa kad sam mu pokazao kako za taj auto stop lampa kosta 17700 din a za Citroen C5 istog godista 8700 odmah se ohladio.
Skupi bre ti diskovi za koreance a tek plocice ....uostalom ti si zbog toga otvorio temu i trazio sto jeftinije plocice jer su ti originane bile preskupe.
A to za kocenje automobila iz uvoza ti je takva glupost da samo budala moze u to da poveruje jer evo majstore ja za 20 godina jos nikad nisam menjao diskove i samo jednom sam menjao plocice a svi su prosli tehnicki pregled bez problema.
Prema tome sedi 1. I to ko vrata jedinica.
 
Opet da napomenem da vozaci Skode SuperB su neverovatni.
To mora biti najbrze i neverovatno je da je u 90% slucajeva tako.
Obratite paznju i uvericete se da je tako.
Већ смо ово утврдили у једној од тема.

Мисле да ако имају црну суперб шкоду да су радници ДБ-а или неке државне службе. Већина поверује, а заправо се ради о бзв. људима.

Шкода суперб сада има агресиван изглед, за разлику од претходних генерација, а нарочито од прве, која је била пресликан пасат Б5. Због свог оштрог дизајна, шкода сада може да представља ауто који возе битни или опасни људи.
 

Back
Top