Muku mucim sa odabirom polovnog automobila.

Svi su bošovi sistemi a nemci stave diznu sa otvorom ko noga od slona pa nema problema. Poštosu nemci izmislili euro standarde njih baš briga koliko auto troši i dimi. Prost narod to ne razume. Nemac je dizel super ide dobro jbg troši 10-15 litara nafte po gradu.

Par godina i svi na otpadu.
Nisu svi. Ko ti je to rekao.. Nisi tako pričao kad si se dokopao ukrajinskog BMW N47 ..pričao si kako trosi malo a ide ko mećava )
 
Može i Mecka C nije bila taxi na zapadu to je sigirno ..Ne boj se km kod njih pogasis addblue i nox sensore i može peći jako puno bez da brines .. Jedino sto je manuelni menjac a to je u mom svetu minus ali zato možeš biti siguran da nije bila taxi a vi dole ne volite automatike tako da bi ja i nju ubacio u užu izbor ..Problem sa Mercedesom je što se voze puno tako da budi oprezan na kilometrazu ..
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22923951/mercedes-benz-c-220?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0
 
Ekspertski timovi čekaju spremni sa makazama i klještima da upakuju ceo auto :lol:
Da da kako da ne jos da nadu slepca pa mu uvale .. nzn uopšte kako ti padaju te gluoosti na pamet ..Zašto bi to radili valjda je lakše a I jeftinije ubaciti automatik menjac nego prepakovati pola auta ..ako je bio udaren to se ne može sakriti a sve drugo su tvoje gluposti
 
Remont ekipa da utegne trap silen blokovima iz marinkove bare :lol: a kod gige u šupi remont lamele, plivajućeg i pločica :rotf: šnajderka mica šije sedišta i ostalo šta treba. Pranje motora sonom kiselinom i nov nov nov 123 iljade lepo se vozi (do prve krivine) :hahaha:
Nemam pojma nije me lako zajebati kad su auta u pitanju .. Nzn za tebe previse jauces imam osećaj da su te zajebali dosta puta ..
 
Auto kupiti jedino ako vlasnik da pre kupovine da se natera na kanal kod dobrog majstora da se ispregleda.
Nema potrebe za tim auta koja on gleda su novija i vidi se dosta toga golim okom..Provozati auto 15-20min da izbaci greske ako ih ima i da cujes ako nesto ima ..To je dovoljno uz to da bez OBD se ne ide u gledamje tih auta i to ne kineski od 5€ vec malo bolji na kojem se moze ocitati dosta toga ,,Za km nzn u tim meckama su digitalni servisi tako da se moze lako proveriti ako je odrzavana a ako ne i nisi siguran za stanje preskocis i trazis koja jeste ,,
 
Danas je za svaki auto ovlašćeni ima digitalni servis. Zato ja odem u ovlašćeni servis i za 60 evra mi promene ulje i filtere, udare pečat u knjižicu i hvala doviđenja.

I tako od prvog dana pa ne znam što se za mercedes to sad pompezno spominje, jer to rade od skoro ili?
U njemu je digitalna servisna nema papira odavno kod njih zove se Mercedes Digital Service Booklet i mozes proveri u svakom ovlašćenom servisu na ovoj planeti
 
Poslednja izmena:
Spominješ to ko svetsko čudo ništa zanimljivo. Za sve moraš da ideš u servis i proveravaš. Kada prodaješ auto izvadiš listing servisa da pokazuješ.
Meni to ne treba kad kupujem po coveku koji prodaje vidim dosta a dovoljno mi je auta proslo kroz ruke da mogu da ocenim stanje .. Proveravam samo kad je sumljivo tj kad ne pase upisano sa stanjem auta a to je vecinom kad zelim da nuliram kupovinu preko aukcije ili da mi vrate deo para jer stanje ne odgovara opisu Jedino tako mi mogu uvaliti jer se kupuje na nevideno .. Tako da kucanje knjiga i sl gluposti moraju uvek odgovarati stanju auta a ako ti to ne možeš da ocenis e to se onda zove neiskustvo ..Isto vazi i za udarena auta nema tog servisa koji će ga sastaviti a da se to ne vidi. Sve se na kraju svodi na tvoje iskustvo prilikom odabira. .. Ne kažem da se nešto ne može pokvariti ali dobar utegnut auto se oseti cim sednes u njega ..
 

Back
Top