jokoonoko
Aktivan član
- Poruka
- 1.445
ma ja ih podrzavam. verujem ja da tu ima mnogo slojeva. pa nek gule..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O ovome iznad pricam Valeria.
Niko ovde ne moze shvatiti da netreba nesto sto je nepoznato uzimati kao zlo i pogresno i sta vec.
Primer:
Kada bi neki Budista sa tibeta CUO za Hriscanstvo i kako pogaca i vino predstavljaju telo i krv Isusa i kako to mi jedemo.
Mozes zamisliti sta bi pomislili sve? Kada bi im objasnio oni verovatno ne bi verovali jos uvek da tu nema zla.
Tek kada bi se sami uverili da nema zla poverovali bi da je to dobro i ispravno.
Ali posto misle da ima zla niko nece da se sam uveri, jer se plasi i misli da je zlo.
Ovde nastaje zacarani krug i tako ce smatrati hriscanstvo zlom.
Naravno samo primer navodim.
Kada zamenimo Budistu sa obisnim covekom i Hriscanstvo sa masonerijom dobijamo isto.
Dalje raspravu voditi o ovome necu jer ovo nije bas tema za to.
hahahahahahhaha
ovo je klasican argument.
ljudi ne shvataju moc podsvesti.
ali dobro, ima onih koji su je itekako svesni....(pri tom ne mislim na sebe)
Nema svrhe, samo je nasao inspiraciju u ezoteriji.Ma pročitao sam oba teksta do kraja, i ako ne mogu da utiču ni na koga, šta uopšte te ezoterijske poente rade u crtaćima ? Koja je njihova svrha..
Opet mi ne odgovoriste kako skrivene ezoterijske poente mogu da utiču na ljude ( decu ) ??
A ko je uopšte rekao da utiču na decu, gde smo to napisali?
Ljudi, po stoti put, tema nije o satanistima iluminatima i o odgovarajućim klipova na YouTube-u, za koje usput rečeno mislim da su delo sekti.
Očigledno niste čitali temu, već samo pogledom preleteli i doneli paušalni zaključak.
Znači ovo nije jedna od onih tema, već tema o ezoterijskim poentama.
Ezoterija i satanizam jesu povezani..Vezali su ih oni koji se time bave.
Maska za koga??? Deca vole te crtane. A i odrasli. Pa???
Ja ceo zivot gledam i volim Diznija pa nisam primetila da je nesto uticao na mene. A i nisam primetila ni da je na druge. To moze samo na takve poput vas koji u svemu traze neke znakove. I ja kad gledam dugo u oblake dobiju upravo onu formu koju pozelim. Sve su to gluposti.
о дизнију се већ све зна, треба само читати.
ако неко мисли да они праве цртаће да би деца била весела тај се слободно може сматрати идиотом.
Baumov dečiji roman „Čarobnjak iz Oza“ (1900), svojevremeno je uzburkao puritanske duhove zbog navodno propagiranog okultizma. Ko bi, danas, razmišljao, na taj način, o ovoj knjizi koja je ušla u svaku relevantnu enciklopediju književnosti za decu?
Mene interesuje kako bi ovi teoretičari zavera tumačili stripove Alan Forda i koje to sub poruke nose njegovi junaci.
Naj me interesuje Br 1, matro zakeralo u invalidskim kolicima i koju on poruku klincima nosi...