Volt Dizni i skrivene ezoterijske poente

Vecina inteligentnog naroda zna bar okvirno kako se rade animirani filmovi. Doslovno, svaki pokret i onaj najmanji je jedan crtez. I niko me ne moze ubediti da su u te prvobitne radove ubacene erotske slike. Sve je to konkurentska antipropaganda. Neko je resio da utera Dizniju,bacio buvu medju svet a ludom svetu koji pati za teorijama zavere ne treba mnogo. A naj me fasciniraju oni dokumentarci sa crtanjem anim. junaka pa iznalazenjem iz tri poteza tusem u istom polni organ i sl. Evo ja sad mogu nacrtati svoj dlan i vrlo lako cu sa prvih par poteza nacrtati jedan apstraktan organ :mrgreen: Kad zavrsim crtez to ce biti samo ruka. I to verovatno znaci da se na tom crtezu krije neka nastrana poruka. :lol:

ponovicu se ali mislim da neko ko je inspirisan ezoterijom, a ukoliko je umetnik, to ce da utka i u svoja dela. onaj ko je inspirisan kitama pre ce da se bavi erotskim pricama, filmovima, crtezima, nesto ne verujem da bi se takva osoba koja je opsednuta spoljasnjim manifestacijamai oblicima moci uopste bavila ezoterijom... nije mi jasno kakko ste uspeli da kitu povezete sa ezoterijom uopste :lol:
a sto se tice reklama imaju uticaj pogotovo na najmladje, imam ziv primer kod kuce. ja sam preduzela mere predostroznosti tako da sam vec deci objasnila da u svim reklamama lazu :lol: ali opet svaki dan cujem - mama kupi mi..bice da mi taktika ima neku rupu....:think:

ponovicu se ali mislim da neko ko je inspirisan ezoterijom, a ukoliko je umetnik, to ce da utka i u svoja dela. onaj ko je inspirisan kitama pre ce da se bavi erotskim pricama, filmovima, crtezima, nesto ne verujem da bi se takva osoba koja je opsednuta spoljasnjim manifestacijamai oblicima moci uopste bavila ezoterijom... nije mi jasno kakko ste uspeli da kitu povezete sa ezoterijom uopste :lol:
a sto se tice reklama imaju uticaj pogotovo na najmladje, imam ziv primer kod kuce. ja sam preduzela mere predostroznosti tako da sam vec deci objasnila da u svim reklamama lazu :lol: ali opet svaki dan cujem - mama kupi mi..bice da mi taktika ima neku rupu....:think:

Pa vidiš da pojedini vide i u crtanim, Diznijevim, spolovila :) Kažem ja, podsvesna želja, ili svena čak se projektuje na ovoj temi :)

Dakle, ako vam pokažem nalepnicu mineralne vode "Knjaz Miloš", ko će da vidi na njoj kitu? Neka digne dva prsta. :)

isti je slucaj i sa muzickim spotovima (ponekim) gde sesimboli uglavnom pojave tako brzo da ih ne tesko moes uociti ukoliko ne pustas tako deo po deo :)
naravno ima i onih koji eksploatisu simbole pa su nacickani trouglovima, pentagramima i sl. i takvi po pravilu stavljaju te simbole u prvi plan takoda su lako uocljivi, sto meni jako smeta jer stvaraju pogresnu sliku.

Recimo spot za pesmu "Alejandro" od Lady Gage, koji je prepun sa iluminastkim simbolima.

Back