Tako je, ali si pokvario zadovoljstvo rešavanja drugima koji nisu znali priču.Za crveno, resenje je da su bili artisti na trapezu, a muski deo je zakasnio za delic sekunde..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, ali si pokvario zadovoljstvo rešavanja drugima koji nisu znali priču.Za crveno, resenje je da su bili artisti na trapezu, a muski deo je zakasnio za delic sekunde..
romul i rem bi najverovatnije umrli da ih je pronasao vuk, a ne vucica. ili od gladi ili bi ih pojeo vuk,posto nema materinskog instinkta.![]()
Sedi dole, jedan. Nisi dovoljno perverzna.romul i rem bi najverovatnije umrli da ih je pronasao vuk, a ne vucica. ili od gladi ili bi ih pojeo vuk,posto nema materinskog instinkta.![]()
A na koga je beše Mogli naleteo? Isto odmah na vučicu ili ga je vuk doneo u jazbinu? Zaboravila sam, a moglo bi da bude korisno![]()
На вукове...али не знам ког су били пола![]()
A na koga je beše Mogli naleteo? Isto odmah na vučicu ili ga je vuk doneo u jazbinu? Zaboravila sam, a moglo bi da bude korisno![]()
jelen.co:Sedi dole, jedan. Nisi dovoljno perverzna.
a ja se tog pocetka ne secam uopste. nesto mi prolazi kroz glavu onaj tigar sto ih je jurio. secam se odlicno onog medveda. bila je i neka zmija.a bagiru sam npr. skroz zaboravila da sada nisam procitala da je i ona imala neku ulogu.
Šir Kan
Balu
Kaa
A Bagira je meni najveća faca od svih
To u knjizi, a u crtanom meda Balu, normalno...."Bare (Bear) necessities"![]()
Опет смо на почеткудакле, нашао га је Багира и однео вуковима
Багира је женско..?![]()
Pazi kad sam našla i skinula pdf da proverim u knjizi, jer bi se zaklela u Balua da su ga vukovi našli
I u pravu sam, sledi c/p
Nešto je zašuštalo u grmlju. Otac Vuk se, savivši šape pod sebe, spremio za skok. A
onda, da ste bili tamo, vidjeli biste najčudniju stvar na svijetu: vuk se zaustavio usred
skoka. Uhvatio je zalet, a onda je htio da se zaustavi. Tako se desilo da se odbacio četiri ili
pet stopa u vazduh, a onda je pao na isto mjesto sa koga se otisnuo.
– Čovjek! – viknu on. – Mali čovjek! Pogledaj!
I, zaista, pred njim, oslanjajući se na nisku granu, pojavio se crni dječačić potpuno go,
najslađi i najnježniji sićušni stvor koji je ikada u noći stigao do brloga vuka. Podigao je oči,
pogledao oca Vuka u lice i osmjehnuo se.
– Je li to čovjekovo mladunče? – upita majka Vučica. – Nikad ga dosad nisam vidjela.
Donesi ga ovamo.
Kad je potrebno, vuk umije, naviknut da prenosi svoje mlade, u zubima da prenese i
jaje, a da ga ne slupa. Sad, iako su se čeljusti vuka priklonile oko leđa dječaka, nijedan zub
nije ogrebao dječakovu kožu kad ga je spustio među svoje mlade.
Msm, sve je ovo ionako samo spamčina dok na doca ne objasni u čemu je gvint![]()
Ne znam da li je neko odgovorio na ovo ali tu je zato što se vozio balonom sa prijateljima po pustinji ponestalo im je gasa, pa su trebali da budu što lakši pa su pobacali garderobu itd.
Ova priča je zamišljena tako da se na ispriča rečenica kao kraj priče, a onda drugi postavljaju pitanja na koje se odgovara sa DA ili NE da se otkrije cela priča - ovako je besmislena.
Znam još milion takvih priča.Evo nekih od njih:
"Da je stigao delić sekunde ranije ne bi se ubila"
"Da je video strugotinu ne bi se ubio".........
Meni je onaj zadatak iz fima "Shishanje" zadao bas veliki glavobolju, sa stapicima koji nejednako gore, a svaki gori po sat vremena i treba uz pomoc oba izmeriti tacno 45 minuta...
Evo zanimacuje.
Na donjoj slici treba svaku duž preseći samo jedanput neprekidnom linijom, a svaka duž mora biti presečena samo jedanput.
Dakle:
1. svaka duž mora biti presečena
2. svaka duž mora biti presečena samo jedanput (neprekidnom linijom).
Na drugoj slici je pokušaj rešenja, ali duž označena žuto nije presečena, pa zadatak nije rešen.
Frikombinujte.
(P.S. Ne znam da je neko rešio ovaj zadatak, a ni ja ne znam rešenje)
Pogledajte prilog 176949
A što sam se ja jedan dan mlatio sa onim žabicama što mogu da preskaču samo jedno mesto...zaključak mi je bio da ne može da se reši a onda sam ujutru rešio za 15 sekundi![]()
Nije dobro. Nađi srednju poprečnu liniju (od tri poprečne linije), pa druga duž nije precrtana.Ja sum kao nešto pokušala...
m?![]()
tj. moj konačan odgovor je:
![]()
![]()