@ dadi: ma sve je to OK shto se lozhish na fudbal, i treba, jedan plus za tebe, al za'ebi ti to klupstvo, i fanatichno navijanje za jedan klub. tako dolazish do toga da mrzish ove i one i tako to.... ja sam pre voleo juve a mrzeo inter i milan, i propushtao da pratim zbog toga njihove strava utakmice, a juve je od kako je sveta i veka igrao najodvratniji fudbal na svetu.
i kad smo vecj kod toga, ja volim Barsu i Arsenal
@ wild: ja sam se vala naslushao Gardijana Stratovarijusa Hamerfola Najtvisha (naj shita

) zbog mog burazera i njegovog prokletog ozvuchenja od 60 vati i znam o chemu pricham. nisam siguran dal ti znash shta prichash o Tool-u, no nije bitno.
sve je to lepo shto cje nam na leto docji Stonsi, Franc, Gardijani... i treba 'ebiga. dobri su oni. ja sam samo kivan shto ljudi ne znaju za bolje. e sad, dolazimo do tachke gde mozhemo da se raspravljamo do prekosutra dal su Gardijani bolji od Tula il nisu, ja cju to da preskochim. samo cju radi reklame recji da se mozhemo mi raspravljati oko ukusa do mile volje, al da postoje neke stvari koje su iza te granice - Pink Flojd i Tul. jedini bendovi ikada bez etikete, jedini koji su uspeli u svom vremenu okrenuti choveka i celokupno drushtvo naglavachke i istresti sve iz njihovih dzepova. Tul je muzichki Nietzshe 21. veka, oshtrica, osuda, snaga, i shto niko nije imao dosad (rokeri, pankeri, grandzeri, a ponajmanje metalci) - kreativnost i alternativa. sve je to lepo ko voli, knjizhevnost, epika, tolkin, chudovishta i vitezovi, i te za'ebancije, al ja vishe volim i smatram da je bolje videti i chuti jedan drushtveno svesni i aktivni bend, apsolutno poseban, nemogucje kreativan i nadaren, nego svi ti koji se dovode. uz duzhno poshtovanje Stonsima i Gardijanu, zhelim im da ostare chasno i odu u miru jer vishe nemaju shta da nam kazhu. osim da mlate pare po svetu ponavljajucji svoj shablon.
znam da je ovo tema "Volim..." ali stavicju ovde jedan prilog za "pljuvaonicu".
pljujem ja na maksu cjatovicja i ostale menadzere i guzonje koji udovoljavaju rulji i trpaju pare u dzep.
dajte nam Alatku!
Twirling round with this familiar parable.
Spinning, weaving round each new experience.
Recognize this as a holy gift and celebrate this chance to be
alive and breathing.
This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. we are eternal.
all this pain is an illusion.