Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
gimnaziju i ja volim leto,kece viseeeeeeeeeee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naancy90:kad se setim prijemnog....sa mnom u ucionici moj najbolji drug,ja pricam svima oko sebe i dezurni me pustaju....uhvate mog druga da prespisuje i hteli da ga izbace...ja pocela da se derem i rekla sam da ako njega izbace da cu i ja da izadjem jer sam ja pricala drugima.....i prosao je, pustili ga ali bez zadatka koji su nasli uradjenog na papiricu.....
volim da se setim tog vremena.....
Leto je zakon... Ja mislim da bi ja definitivno prsla da nema onog divnog mesta, sa jos boljim drustvom, gde provogim najbolji deo u godini... opustencija...Lucky girl:volim letooooooooooooooo

da, jesam faca, ali ne u ovoj prici...tu sam prijateljBlackDragon:ma ti si faca...![]()
Kakvih sve nastavnika/profesora ima...Uopste nije dobro sto su toliko tolerantni.
Ja bih sve te koje prepisuju i pricaju izbacila napolje...pa nek se bune dokle hoce...

dovuci se `vamo,sta ce ti zikafi!Keeper:auuu sestro. devojachko veche a? ... ako vam zatreba mushkarchina, tu sam
ja bash volim, ma obozhavam, shto cju celo veche biti sa ona dva kretena na faxu i uchiti fiziku![]()

lkk''''''''''''''''''''''''''''''
ne bosnijan,bosanskijan!Keeper:zikafi? kaj to? ajd dont spik bosnijan... ovaj... republiko serbijan...![]()

To bi pre bio beogradski zonfa...Keeper:zikafi? kaj to? ajd dont spik bosnijan... ovaj... republiko serbijan...![]()

Svaka ti cast... tri bambija za tebeGirlWithASmile:e... mislim da sam ja ukapirala...sta ce ti FIZIKA!
Boze kako sam ja pametna...
![]()