- Poruka
- 4.188
Cetvrtak i Petak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Takodjeeeeee....Girl next door:volim... sto ima opet korak napreed!!!

da,stvarno kozanaancy90:prvo ja krenula ka zbornici a ona izlazi iz ucionice na drugom kraju hodnika.I videla me, stala i gleda me....i sad ja idem polako, uopste ne idem ka njoj, a ona stoji i smeska se.Kad sam dosla blizu nje, ona kaze:"kazi, nevena" ja je belo pogledam i kazem :"ne trebate mi vi", a ona se samo okrenula i uletela u zbornicu.....ona mene mrzi ja nju takodje i onda me uvek pita nesto tesko i ja skoro nikad ne znam pa uhvati 10 minuta da me tovari.I ja unapred uradim celu lekciju, i kada me je likujuci prozvala ja sve izverglala, a ona me odignorisala i pitala sledeceg....koza
mrzim sve nastavnike (i nastavnice) osim Pinkija
dadimar:Volim sto je sinoc, moj ljubimac zavario takvu golcinu da boli glava![]()

po jedno..hm.. 3-4 put .."loving Che" iliti "moja ljubav Che" ... i svaki put mi pokvari dozivljaj kad se sazna da je to pismo izmisljeno...Green_Rose:@Soff koju knjigu?

Jebg....ONa Viola seljacka ekipaKeeper:iako to nije pomoglo njegovom timu...
no, ne da je bolela glava onog golmana ... i stativa... i sve![]()
dadimar:Jebg....ONa Viola seljacka ekipaSvi u 16-metara se zabili i izbijaju lopte
![]()