Volim....

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo ja krenula ka zbornici a ona izlazi iz ucionice na drugom kraju hodnika.I videla me, stala i gleda me....i sad ja idem polako, uopste ne idem ka njoj, a ona stoji i smeska se.Kad sam dosla blizu nje, ona kaze:"kazi, nevena" ja je belo pogledam i kazem :"ne trebate mi vi", a ona se samo okrenula i uletela u zbornicu.....ona mene mrzi ja nju takodje i onda me uvek pita nesto tesko i ja skoro nikad ne znam pa uhvati 10 minuta da me tovari.I ja unapred uradim celu lekciju, i kada me je likujuci prozvala ja sve izverglala, a ona me odignorisala i pitala sledeceg....koza

naancy90:
prvo ja krenula ka zbornici a ona izlazi iz ucionice na drugom kraju hodnika.I videla me, stala i gleda me....i sad ja idem polako, uopste ne idem ka njoj, a ona stoji i smeska se.Kad sam dosla blizu nje, ona kaze:"kazi, nevena" ja je belo pogledam i kazem :"ne trebate mi vi", a ona se samo okrenula i uletela u zbornicu.....ona mene mrzi ja nju takodje i onda me uvek pita nesto tesko i ja skoro nikad ne znam pa uhvati 10 minuta da me tovari.I ja unapred uradim celu lekciju, i kada me je likujuci prozvala ja sve izverglala, a ona me odignorisala i pitala sledeceg....koza
da,stvarno koza :evil: mrzim sve nastavnike (i nastavnice) osim Pinkija

jaooo... raspevani Tolkin. a stvarno do jaja bendovi nas zaobilaze. dajte mi Tuuuuuul :mad:

dadimar:
Jebg....ONa Viola seljacka ekipa :twisted: Svi u 16-metara se zabili i izbijaju lopte :twisted:

jbg. i shto je najgore, dva-tri puta shutnuli na gol i dali dva gola :lol:
zato i mrzim italijanski fudbal. tako da jedini respekt imaju kod mene Inter i Milan, jer ipak forsiraju napadachku igru. a Milan mi je truo jer su svi omatorili, skupina penzionera, nemaju pojma vishe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back