VOLIM TE......................

Psihologue:
Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!

Izvesno je samo da se jednom živi... mada i to se dovodi u pitane...
Ja sam valjda takvog kova, mogu da volim i jesam mnogo puta,
,,volim te'' govorim uvek kad osetim potrebu da to kažem - kafe kuvarici sam to danas rekla kad mi ušla s kafom, nije mi sad neki trip da govorim to čuveno ,,Volim te'' samo onda kad je iskreno i pravo :P
Al volim osećaj koji prethodi govorenju mog ,,volim te'' to mora da je nešto bilo lepo il' preko potrebno ko danas

Svako je poseban na neki nacin, i neces kod svakoga naci isto, tako da moze biti da se samo jednom voli a moze i da ne bude.

A sto se tice pricanja reci volim te, vecinom je koristim u iyobilju kada igram poker, video igre, drustvene igre, fudbal.. itd. tj. kada zavucem protivniku... nekad suigracu a nekad protivniku... :lol:

Ovako ozbiljno stvarno retkost...
U ljubavi sa partnerom jos redje, jer kada se zaljubim ja se zaljubim bolesno, pa krijem, ne bih voleo da isprepadam voljenu osobu do koje sam granice sposoban da idem...

Hvala svemu do prave ljubavi se tesko dolazi...

LedStorm:
Svako je poseban na neki nacin, i neces kod svakoga naci isto, tako da moze biti da se samo jednom voli a moze i da ne bude.

A sto se tice pricanja reci volim te, vecinom je koristim u iyobilju kada igram poker, video igre, drustvene igre, fudbal.. itd. tj. kada zavucem protivniku... nekad suigracu a nekad protivniku... :lol:

Ovako ozbiljno stvarno retkost...
U ljubavi sa partnerom jos redje, jer kada se zaljubim ja se zaljubim bolesno, pa krijem, ne bih voleo da isprepadam voljenu osobu do koje sam granice sposoban da idem...

Hvala svemu do prave ljubavi se tesko dolazi...

Volim te znači kod tebe kao DOBAR DAN!!

Back