Kad dozivljavam orgazam(svrshavam)pricam te reci veoma cesto a tako u obicnom zivotu nikad.jer ako nekom kazem posle moram da je ubijem?hehehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probala jesam samo na 3 nacina,nemam 38 josPsihologue:Mortiša jesi li probala na sva 4 načina?

Psihologue:Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!

Psihologue:Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Ima tu i pomalo istine, ne kažu dzabe ko prvi devojci njegova devojka, ko zadnji devojci njegova žena .... ovo ne znam zašto sam napisao ali u svakom slučaju ne škodi
Ja samo sebi izjavljujem ljubav i to vise puta dnevno 8)Kiselina:Mene te izjave u fazonu - VOLIM TE NAJVISE NA SVETU- uzasavaju.Ja samo sebi izjavljujem ljubav i to vise puta dnevno 8)
Da jesam se zaljubilaaaaaaaaaaa, i tako sam nesrecna jer on mene uopste ne primecujePsihologue:Pa jesi li shvatila da si se zaljubila?
Kiselina:Da jesam se zaljubilaaaaaaaaaaa, i tako sam nesrecna jer on mene uopste ne primecuje![]()
Sta si ti psiholog![]()
ops:Kiselina:Pa ja sam cula da su oni sto prave cokolade mrtvi, al si ziv?
E a kako me maje ti provali da sam zaljubljenaops:
Koliko si ti danas, al si zivPsihologue:U tvojim godinama je normalno da se zaljubiš više puta u toku dana..

LedStorm:Svako je poseban na neki nacin, i neces kod svakoga naci isto, tako da moze biti da se samo jednom voli a moze i da ne bude.
A sto se tice pricanja reci volim te, vecinom je koristim u iyobilju kada igram poker, video igre, drustvene igre, fudbal.. itd. tj. kada zavucem protivniku... nekad suigracu a nekad protivniku...
Ovako ozbiljno stvarno retkost...
U ljubavi sa partnerom jos redje, jer kada se zaljubim ja se zaljubim bolesno, pa krijem, ne bih voleo da isprepadam voljenu osobu do koje sam granice sposoban da idem...
Hvala svemu do prave ljubavi se tesko dolazi...
Ili DOBRO VECE-zavisi kako je raspolozen,mozda i DOBRO JUTRO........salim se!!!!Psihologue:Volim te znači kod tebe kao DOBAR DAN!!

anna67:Može se voljeti više puta, ja jesam, i svaki put sam to rekla
tajson7:...i ja sam voleo više puta... bez vađenja...
Psihologue:Volim te znači kod tebe kao DOBAR DAN!!