VOLIM TE......................

bubica12:
Definitivno se voli vise puta u zivotu! Ne mozes da poredis nacin na koji si voleo nekog kada si imao 15-16 godina i kada si imao 25-26, ili mozda u 35, 45 ... Mi se menjamo pa verovatno i nacin na koji volimo. Mislim da treba reci nekome da ga volis, kada ga volis, mada ne treba to precesto ponavljati, treba to pokazivati! Samo moram da priznam da cesto ne verujem muskarcima kada tako nesto izgovore jer su skloni da ti ponekad to kazu posle 7 dana veze a to mi bas ne izgleda realno.

O, da ... ima toliko njih koji olako izgovaraju te dve reči ... prosto i lako kao kad kažu ''dobar dan''.

latica:
Najveca romanticna glupost,osim ako ste jako mladi pa nista jos niste videli od zivota,ili ako ste kao kreten ceo zivot patili za tim jednim ne dozvoljavajuci da opet zavolite.Naravno da se voli vise puta.
I cini mi se da ljudi previse precenjuju volim te.Bilo bi lepo kad bi svaki dan sestri,svim prijateljima i osobi sa kojoj sam u romanticnoj vezi pricala da ih volim.Jer zaista ih volim svakog na neki drugaciji nacin.Samo je u ljubavnim romanima prikazana ljubav kao mnogostruko stradnje,stanje halucinacije,dilerijuma.A ljubav je sasvim mirno osecanje.I ljudi vole svakodnevno samo je smesno koliko ih je strah da to isto priznaju i sebi i drugima

I te kako si u pravu...Volise više puta samo različitim intezitetom..

Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!

Ne,nee,neeee..i ne bih volela takav zivot...:wink: :wink: :wink:

Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!

Uvek...kada VOLIM...:-D :-D

latica:
Najveca romanticna glupost,osim ako ste jako mladi pa nista jos niste videli od zivota,ili ako ste kao kreten ceo zivot patili za tim jednim ne dozvoljavajuci da opet zavolite.Naravno da se voli vise puta.
I cini mi se da ljudi previse precenjuju volim te.Bilo bi lepo kad bi svaki dan sestri,svim prijateljima i osobi sa kojoj sam u romanticnoj vezi pricala da ih volim.Jer zaista ih volim svakog na neki drugaciji nacin.Samo je u ljubavnim romanima prikazana ljubav kao mnogostruko stradnje,stanje halucinacije,dilerijuma.A ljubav je sasvim mirno osecanje.I ljudi vole svakodnevno samo je smesno koliko ih je strah da to isto priznaju i sebi i drugima
Slazem se sa laticom

Psihologue:
Podstaknut sam jednom izjavom ovde...
SAMO JEDNOM SE VOLI U ŽIVOTU !!!!
Šta mislite o tome...a drugo pitanje je:
KOLIKO ČESTO GOVORITE VOLIM TE !!!!
Ja ne mislim da se samo jednom voli u zivotu.Mislim da je covek sposoban vise puta da oseti ljubav.A nemam taj problem da nekome kazem da ga volim,ako ga zaista volim.A neki se i plase kada to cuju!

Back