volim ja vas, dečaci, ali..

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?
De se dede ova tema do sad..e dosta se promenilo od tad..izgleda zenama treba postovanje a one ga vako zasluzuju.

zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?

pa, postali smo otiraci, eto sta je.
I sto je najgore, ja kada pitam moje prijateljice, koji im je k..., ok razumem ja kompromise i prilagodjavanje do odredjene granice, ali pravljenje kompromisa sa samim sobom oko toga da li da pristanem na nesto sto mi ne odgovara iz nekih, sta ti ja znam kojih razloga, ili da produzim dalje..... e, sve do poslednje ce mi reci da je zivot zasnovan na kompromisima i da treba ostati u toj vezi , bla,bla,bla
i da se sve zasniva ja dnevnoj dozi govana koje moras da progutas , e sada nekada je to kasicica nekada kofa.....(naravno one to suptilnije kazu, ne ovako ko ja... )
ebem li ga... ko je tu lud... mozda sam i ja luda, sto ne pristajem i trazim to nesto....

sto ja sad ovo napisala, nemam pojma, ali nekako mi doslo

pa, postali smo otiraci, eto sta je.
I sto je najgore, ja kada pitam moje prijateljice, koji im je k..., ok razumem ja kompromise i prilagodjavanje do odredjene granice, ali pravljenje kompromisa sa samim sobom oko toga da li da pristanem na nesto sto mi ne odgovara iz nekih, sta ti ja znam kojih razloga, ili da produzim dalje..... e, sve do poslednje ce mi reci da je zivot zasnovan na kompromisima i da treba ostati u toj vezi , bla,bla,bla
i da se sve zasniva ja dnevnoj dozi govana koje moras da progutas , e sada nekada je to kasicica nekada kofa.....(naravno one to suptilnije kazu, ne ovako ko ja... )
ebem li ga... ko je tu lud... mozda sam i ja luda, sto ne pristajem i trazim to nesto....

sto ja sad ovo napisala, nemam pojma, ali nekako mi doslo

cekaj malo....ko je video kvalitetan odnos a da obe strane ne uloze truda i da obe strane ne popuste u pojedinim momentima...imas svoju glavu, promislis o postupku, doneses odluku i sa njom se nosis...ne vidim smisao u dozivljavanju odnosa kao u gutanju govana...prihvatis osobu ili ne, sa svim osobinama....kazes sta ti smeta i gledas da mirno resis problem...ako neide kazes koje su moguce posledice...ocekujes to i sa druge strane...i cist racun...nema ljutnje ni jedenja fekalija....:eek:

Vecina "atraktivnih", po zenskom vidjenju, muskaraca su dobro izucili skolu kako drzati zenu na lancu i uciniti je slugom.
A to sto vecina zena jos uvek misli da ce bas ona biti ta koja ce ga promeniti... :roll: Hmm, pa da se ne ponavljam. I ovako znam da mi sad sleduje kamenovanje.
Priznajte sebi - volimo tako i gotovo. Volimo da imamo problem sa muskarcem, jer nam se u suprotnom dosadno.
p.s.: Kojo se brecnuo na mene, iako zna dobro da delim njegovo vidjenje nacina ophodjenja koje je prikazao u onoj erotskoj prici...
Parkic, trazi autenticnog, bice da je to u pitanju... ;)

meni se cini da u poslednje vreme na relacijama devojke-momci vlada jedno opste NERAZUMEVANJE...ona kaze jedno on drugo ona misli sta je i rekla on misli da je dobro protumacio "tajne signale" (citajuci JOY ili Cosmopolitan) i dolazi do smesnih situacija.
a i mozda svi po malo ne zelimo da se zrtvujemo za vezu dok druga strana ne pokaze vise zalaganja i zrtve.

ali "svaka krpa nadje zakrpu" tako da nema mesta panici....m u v a nj e eeeee e eeee ee e

Back