Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Bedaq
A ja se nadao da utjarim na deficitu ponude

A ja se nadao da utjarim na deficitu ponude

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja samo zene vidjam na sve strane.
Kako to da nas ima podjednako onda?
Onda ostajemo samo mi pilichi,pa shta nam je-tu nam je...![]()
pa trenutno, ove 2 bih mogla da razdelim u 4, al da budu taman.Koliko sisa imash?
možeBilo bi cool da imamo jednu po sredini.
ahaNe gajim.
Dobio sam na poklon za NG.
zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?
Istina je dodushe da postoji manjak upotrebljivih mushkaraca, onih sa keshom i velikim penisom. Tjah.
...ja bi' vol'o da ti budem model, ali ne mogu imam neke obaveze u inostranstvu...Probacu da napravim skulpturu po ovoj recenici tvojoj...akcenat stavljam na manjak upotrebljivog

...ja bi' vol'o da ti budem model, ali ne mogu imam neke obaveze u inostranstvu...![]()
Probacu da napravim skulpturu po ovoj recenici tvojoj...akcenat stavljam na manjak upotrebljivog