volim ja vas, dečaci, ali..

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68d31d6fdcce65dfb2181919b562a4c1.jpg

Dečaci :heart:

Nije jasno gde je ta fina granica izmedju poltronstva s jedne, i tolerancije s druge strane. Sta fali udovoljavanju, ono je lepo i nesebicno, mene cini sretnom kad ucinim nekog drugog sretnim, to vazi za muskarca kao i za bilo kog drugog. Lepo mi je da se za njega obucem u sexy ves, pritom ne mislim da time cinim samo njemu...oboje ucestvujemo u igri i lepo nam je. Ili da da napravim neku ukusnu klopu za oboje. Ni u sukobu svog partnera ne dozivljavam kao neprijatelja, vec kao osobu sa drugacijim stavom od mojeg, koja me tog trenutka uzasno zivcira ali...pa sta? Posvadjamo se, pomirimo i nadjemo neki kompromis. Potreban mi je kao i ja njemu. Cini mi svasta nesto lepo kao i ja njemu. Ako dodje do nepomirljivih razlika, rastacemo se, jer ne mozemo da se slozimo, ali to nije razlog za neprijateljsvo prema muskom rodu - ma koliko se u nekim teskim trenucima cinilo da jeste... poznajem taj osecaj gubitka, loma i neuspeha kad mislis da bi se najradije zavukao u najdalju vukojebinu i nikad vise nikakva posla sa muskarcima £@^&")@ mrzim ih:otkacio: i tuzna sam :sad2:... zbog poraza, povredjenih osecanja i slomljenog srca. Volela bih da mi se to ne desi nikad vise i zato sam spremna na kompromis, srecnija sam u paru nego singl. Posteno, tako je. Ako me to cini poltronom, onda sam poltron.

Нисам знао да постоје противнички полови...
А и људи увек увећавају своје одрицање док другима не признају да се и они можда нечег одричу...

a ne, nisam mislila na odricanja kad kazem da "neko radi na sebi". naprotiv, raditi na sebi pre znaci priustiti sebi odredje aktivnosti, stvari, nego odreci se necega. bitna razlika.

zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?

ah, vecita dilema: lako je svuci i pohebati muskarca, ali kako ga zadrzati...to je lajt-motiv vec vekovima...i dokle god se mi budemo "dodvoravale" dijetama, blajhanjem, uvlacenjem u tri broja manje stvari i raznoraznim folirazama, a oni ponosno ostajali onakvi kakvi jesu i kakvim su ih napravile njihove mamice ("moj sin je Bog, a samo fuxe sheta"), svet ce biti kakav je i bice jos vise saveta kako se uvuci u musku bulju, samo da bi bila necija devojka ili zena...zbog toga i ljubavnice najbolje prolaze...:neutral:
sada necu da zvucim kao neka neo-feministkinja, ali me zaista cudi i nervira sve to, a o diskriminaciji da i ne govorim...na primer, na oba moja fakulteta caruje gej-lobi, a ono malo zenskadije su svacije kucke...:neutral:
ma sta ja tu filozofiram...pustam brke, bradu i dlake na nogama, pa ko me takvu hoce, dobice i dodvoravanje, ali na orgy-nacin:mrgreen:

e,juce sam cula na vestima da su naucnici otkrili mutaciju u nekom genu kod muskaraca koji ih cini tako neozbiljnim kad su devojke i vezivanje u pitanju:neutral:...navodno u Svedskoj vise od 60% muske populacije ima taj gen(mutiran) pa ih brak i porodica ne zanima nikako:confused:....kako li je tek u zemlji Srbiji?

ah, vecita dilema: lako je svuci i pohebati muskarca, ali kako ga zadrzati...to je lajt-motiv vec vekovima...i dokle god se mi budemo "dodvoravale" dijetama, blajhanjem, uvlacenjem u tri broja manje stvari i raznoraznim folirazama, a oni ponosno ostajali onakvi kakvi jesu i kakvim su ih napravile njihove mamice ("moj sin je Bog, a samo fuxe sheta"), svet ce biti kakav je i bice jos vise saveta kako se uvuci u musku bulju, samo da bi bila necija devojka ili zena...zbog toga i ljubavnice najbolje prolaze...:neutral:
sada necu da zvucim kao neka neo-feministkinja, ali me zaista cudi i nervira sve to, a o diskriminaciji da i ne govorim...na primer, na oba moja fakulteta caruje gej-lobi, a ono malo zenskadije su svacije kucke...:neutral:
ma sta ja tu filozofiram...pustam brke, bradu i dlake na nogama, pa ko me takvu hoce, dobice i dodvoravanje, ali na orgy-nacin:mrgreen:

Ja mozda nisam razumeo dobro temu, ali ako je problem to sto se devojke depiliraju i doteruju da bi se svidele nama onda meni to malo bezveze – sto bi ja bio za to kriv ako nece niko je ne tera meni ne smeta kad moja riba malo zaraste :mrgreen: Ona kaze da joj se vise svidja kad ima glatku kozu i kad se dotera. Ona kad meni nesto kaze da joj se svidja kako mi stoji ili bilo sta, ja uvek hocu tako kao sto se njoj svidja. To je uzajamno, i nije nista lose.

Back