volim ja vas, dečaci, ali..

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?

Jbte, razmisljas kao muskarac posto mi samo zelimo da udovoljimo zenama kako bi imali najdrazu stvar u rukama....naravno svoju ljubljenu...;)...ali tako mi razmisljamo i uvijek mislimo kako to....da zenama moramo toliku ugadjati da bi dobili......a one samo dodju do nas i dobiju bez imalo muke! Mac sa dvije ostrice! smjesno!:D
Hajd ti meni sad objasni ovo!:D

zaista mi nije jasno šta je ovo! imamo 15 tema na prvim polovinama prvih strana o tome kako udovoljiti našim muškarcima, kako ih napaliti, kako ih zadržati, kako se obući ili svući za njih..
dobro žene, odakle ta potreba da se bude toliki poltron? i gde se izgubila misao da ja vredim onoliko koliko sam autentična, a ako se to nekome ne dopadne to ne znači da nisam vredna nego da nismo kompatibilni?

Pravo pitanje je shto tebi smeta shto su druge zene takve?
Koji je unutrashnji poriv tvog nezadovoljstva?

bzvz muskarci bez licnosti i zene koje ih prate...da je lakse,lakse je.a da je lepse nije nikako,bar meni.
sad naravno zene koje se ne ponasaju u skladu sa onim kako se pretpostavlja od strane izvesne grupe ljudi bivaju okarakterisane kao feministkinje,lezbace itd nastaviti vec niz trenutno mi nista drugo ne pada na pamet...ali i ti muskarci koji traze prilagodjavanje sebi su,bar po mom misljenju,podjednako neautenticni.
zato ja cenim svakog do jednog autenticnog muskarca koji takodje ceni autenticnu zenu.mozda je teze ali sta sad...svako bira svoje i uvek znas sta dobijas a sta gubis.ja proble ni ne vidim ako si upoznat sa pravilima igre : )

Napravio sam ti portret u paint-u Banshi...ako hotjesh mozesh njega da iskoristish za novi avatar:)

kompaktibilnost gubi na značaju kada na scenu stupa kvantitet odnosno ispada da se takoreći moraš "uvlačiti" tebi kompaktibilnoj polovini jer je potražnja veća od ponude, a i ti koji svi koji imaju penis ne znači da su muškarci.
Beograd 5:1
Banja Luka 17:1
Niš 4:1
Novi Sad 7:1
itd...

em manjak em lako kvarljiva roba ti muškarci , pa ti vidi šta ćeš i hoćeš li se šlihtati ako si ulovila pravog ;-)

Zato shto zzelimo da budemo izabrane od strane mushkarca,a ne da biramo.
Tako smo razvile tehnike dopadanja.
Sad nam se to obija o glavu.

Vishe nemamo shta da biramo,mushkarci su se opustili. Osim geja,oni moraju da se dopadnu jedni drugima.

Ja sam se npr. ugojila i bash me briga.
Fora je u tome da kad izaberesh mushkarca i kazzesh mu da hochesh, on ne mozze da odbije da ne bi ispao sisa u drushtvu.
To treba iskoristiti.

kompaktibilnost gubi na značaju kada na scenu stupa kvantitet odnosno ispada da se takoreći moraš "uvlačiti" tebi kompaktibilnoj polovini jer je potražnja veća od ponude, a i ti koji svi koji imaju penis ne znači da su muškarci.
Beograd 5:1
Banja Luka 17:1
Niš 4:1
Novi Sad 7:1
itd...

em manjak em lako kvarljiva roba ti muškarci , pa ti vidi šta ćeš i hoćeš li se šlihtati ako si ulovila pravog ;-)
ja bih te molila da na sajtu statistickog zavoda pronadjes poslednji popis i pogledas koji je odnos muskaraca i zena posto ova informacija jednostavno nije tacna.
meni se nazalost neki dan sjebala mozilla pa sam izgubila linkove gde sam imala bas taj koji govori o stanovnistvu po starosti i polu u celoj zemlji u cilju unistavanja ove urbane a i forumske legende.
podatak NIJE tacan.
situacija je optrilike takva da se muska deca vise radjaju,ali da im je i smrtnost veca i negde do 30 godine zivota vise je muskaraca nego zena tek tada pocinje da opada opet zbog vise smrtnosti ali se otrprilike jednako krece do negde 70 godine cini mi se kada muskarci naprasno pomru i zena ima nekoliko procenata vise ali sve to sabrano i oduzeto globalno gledano zena ima nesto smesno vise,bukvalno procenat dva i to zahvaljujuci odrtavelim gospodjama u svojim kasnim 70im i 80im.

nije mi jasno kako vi ljudi padate na svaku budalastinu koju nadjete.pravac statisticki zavod i nemoj vise da siris netacne informacije.

Back