cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Pametni Srbi smatraju najvećim neprijateljem svoju Crnu Pamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar si ti zaboravio da si naš vodja? Mi ti se divimo!
O VODJO!

Dok god donese po koju paru ja zadovoljan.
Nego oces li da zatvoris ovu temu?![]()

Kolega, niste vi ovde da zadovoljavate potrebe korisnika, već da korisnike pritegnete da zadovoljavaju pravilnik Krstarice. Za sve ostalo nek idu na Plavi Most.![]()

Eto, opet ti sa svojim logičkim greškama koje prolaze kod nepismenog sveta...
![]()
ниси са девојком више,оставила те![]()
Nemam srca da te ostavim bez leba...![]()
Vise emotivno jer mi je burazer jedva glavu donio iz Slovenije 90ih.
A da pošaljemo i pravilnik na Plavi Most ? "Koleginice" bi to bolje radile od mene ...![]()

Ja sam svaki mesec dobar oko 2-3 glave...
A čime se bavi burazer kad je tako slabo plaćen?

Nesto se cudno desawa. Markowac glasao za Amerikanceja postavio ozbiljnu temu a lord zahebava forumase ...propade moja zamisao da saznam da li smo zaista mi najveci krivci za ovo stanje u srbiji ili...

Priča se po forumu da ni kod tebe ne cvetaju tulipani...

Kao sto si ti ostao?

Odaću ti tajnu - ja hleb izbegavam u ishrani.
Samo sam posmatrao životinjke i zaključio da su u pravu.

Pazi lika... Kosovo (Albance)...?????

jednostavno sam zeleo da vam olaksam odluku o krivcu za stanje u srbiji...da sam izostavio kosovo, mislim da bi ste tada rekle da je anketa "nepotpuna"![]()
trenutnodvoumila sam izmedu Hrvatske i Kosova..
ipak sam se odlucila za Hrvatsku, bar sto se tice patrijotske vecine na ovom forumu..
a zasto...?
vjerojatno Jasenovac (moje misljenje)
ili kako bi, pretpostavljam, rekao force zbog toga sto smo im svaki put pobrkali racune kad su htjeli stvoriti veliku Srbiju![]()
Ко нама буде крив, обично лоше заврши (додуше, касније, прије тога нас добро измасирају). Према томе, Албанци, не бојте се, ред је на Америку.