Voli me, ne voli me....

Koga Srbi smatraju najvećim neprijateljem

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar si ti zaboravio da si naš vodja? Mi ti se divimo!
O VODJO!

ironlordpl4.jpg

ниси са девојком више,оставила те:sad2:

Приштина

број Срба до доласка КФОР-а: око 20.850
број Срба 31. децембра 1999. године: око 900
број Срба 2002. године: око 225
број Срба 24. марта 2004. године: 0

Обилић

Према подацима Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), након оружаних дејстава на КиМ, 1999. године у општини Обилић, живело је 3.600 Срба, који су, осим у самом граду, били насељени и у селима Милошево, Бабин Мост, Племетина, Црквена Водица и Јанина Вода.

Општи подаци
број Срба до доласка КФОР-а: око 3.000
број Срба 31. децембра 1999. године: око 1.500

Призрен

Општи подаци
број Срба до доласка КФОР-а: око 9.500
број Срба 31. децембра 1999. године: око 102
број Срба 2002. године: око 60

Пећ

број Срба до доласка КФОР-а: око 20.000
број Срба 31. децембра 1999. године: око 1.000
број Срба 30. децембра 2004. године: 0

Гњилане је један од градова на Косову и центар је Косовског поморавља. Већинско становништво после рата 1999. године је албанско. У самом граду Гњилану до 1999. године живело је око 15.000 Срба, а од целокупног броја становника данас свега 50 људи је српске националности. 17. марта 2004 у великом насиљу над Србима спаљене су преостале српске куће. Једино место где се Срби данас окупљају у овом граду је двориште цркве Св. Никола у Гњилану. Срби у овом граду не посећују градску пијацу, позориште, места културног дешавања, итд. Школе су пресељене у српска села, а до школе ученике вози аутобус под пратњом Кфора.

e shiptare shiptare

ТЕК ПРЕДСТОЈИ ДРУГИ КОСОВСКИ БОЈ

Poslednja izmena:
dvoumila sam izmedu Hrvatske i Kosova..
ipak sam se odlucila za Hrvatsku, bar sto se tice patrijotske vecine na ovom forumu..
a zasto...?
vjerojatno Jasenovac (moje misljenje)
ili kako bi, pretpostavljam, rekao force zbog toga sto smo im svaki put pobrkali racune kad su htjeli stvoriti veliku Srbiju ;)

Da, slazem se. Imamo hejtera za izvoz kao i toliko toga loseg. A vecina njih najvise mrzi ne Hrvatsku, nego Hrvate. Glupi su
thumbsup2.gif

BTW, ima i nas koji ne mozemo da mrzimo cele narode jer nismo nenormali. Dodajte opciju za to...

Ко нама буде крив, обично лоше заврши (додуше, касније, прије тога нас добро измасирају). Према томе, Албанци, не бојте се, ред је на Америку.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back