- Poruka
- 33.624
Ко нама буде крив, обично лоше заврши (додуше, касније, прије тога нас добро измасирају). Према томе, Албанци, не бојте се, ред је на Америку.
e pa ako smo mi na redu posle amerike onda mislim da nema razloga za brigu

ili ima???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко нама буде крив, обично лоше заврши (додуше, касније, прије тога нас добро измасирају). Према томе, Албанци, не бојте се, ред је на Америку.

Da, slazem se. Imamo hejtera za izvoz kao i toliko toga loseg. A vecina njih najvise mrzi ne Hrvatsku, nego Hrvate. Glupi su![]()
BTW, ima i nas koji ne mozemo da mrzimo cele narode jer nismo nenormali. Dodajte opciju za to...

Procitaj jos jednom o cemu se radi u anketi. Koga Srbi najvise mrze, pa kazes tvoje misljenje.
Ili stvarno mislis da nikog ne mrzimo?![]()
"Amerikanci"- najjači neprijatelji
"hrvati" - "najveći" neprijatelji!!
rastu zubici ?
cesto se nalece na razne teme... prema raspolozenju forumasa najveci neprijatelji srbije su... cas jedni cas drugi
da damo neki "argumentovani" zakljucak o tome, i da vidimo sta misli vecina.
pored glasanja, da bi list bio vazeci, morate navesti minimum jedan razlog u korist vase tvrdnje.
ali,da ne bi isli u praistoriju, da se ogranicimo na dvadeseti vek
ma jok, umro je pantelija pa je malo nervozan
Nije mi jasno dj ti Ademe nadjes obhraza da svuda tiskas nos , evo u ovoj temi si se stavio u kozu Srbina (po meni vi Siptari to mozete jedino ako istog oderete ) i glasao da Su Siptari najveci Srpski neprijatelji . Koliko je debeo taj tvoj obraz ljeba ti. Ti si savrsen uzorak prosecnog Siptara koji zivi u Srbiji ... citaj mi misli !!!
Nije mi jasno dj ti Ademe nadjes obhraza da svuda tiskas nos , evo u ovoj temi si se stavio u kozu Srbina (po meni vi Siptari to mozete jedino ako istog oderete ) i glasao da Su Siptari najveci Srpski neprijatelji . Koliko je debeo taj tvoj obraz ljeba ti. Ti si savrsen uzorak prosecnog Siptara koji zivi u Srbiji ... citaj mi misli !!!
Не ваља ти анкета, нема Шиптара а Албанци су из Албаније...![]()

Не ваља ти анкета, нема Шиптара а Албанци су из Албаније...![]()
nisam hteo da glasam, ali sada hocu, inace i moja dilema je otprilike slicna, ali ja cu zaokruziti kosovo. vi im niste dali da stvore veliku srbiju, a mi smo je smanjili tako da.....![]()
Nema tu, ademe, nikakvog udela ni Hrvata, ni vas Albanaca. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje... A to neće biti ni Hrvati ni Albanci, veruj. Drugi su tako hteli. Isto tako, ne zaboravi, ako drugi budu hteli, sve se može promeniti za tili čas, teritorijalno i svakako. Ajde, budi realan, ko voli koga danas? Misliš da neko voli Albance? Čist šoping. I zato, nikad ne reci nikad.

a mislis da oni nekog vole?
uobichajena slika je da muslimani pale americhku zastavu a ne da je ljube
za neko vreme bice u pravom fazonu, kao i ostali muslimani![]()
Nema tu, ademe, nikakvog udela ni Hrvata, ni vas Albanaca. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje... A to neće biti ni Hrvati ni Albanci, veruj. Drugi su tako hteli. Isto tako, ne zaboravi, ako drugi budu hteli, sve se može promeniti za tili čas, teritorijalno i svakako. Ajde, budi realan, ko voli koga danas? Misliš da neko voli Albance? Čist šoping. I zato, nikad ne reci nikad.
ja ne moram da te volim, niti ti mene, ali ako mi pomazes u nevolji, mislim da je realno da ocekujes da cu ti biti prijateljski nastrojen, i da ako mogu, pruziti ti pomoc. za sada ima dosta zemalja koje su nam pomogle, i nadam se da ce nastaviti, a mi samo trebamo da im pokazemo na delu da znamo to da cenimo, i da cemo se truditi da opravdamo neka njihova ocekivanja.
ima jos jedna sitnica, recimo da sam pogresio kada sam ti pomogao [ ne mislim tako, ali pretpostavimo da je tako], ne mnogo ali.... i logicno je da cu nastaviti i dalje, cisto da ne priznam svoju "gresku".... narocito ako neki jedva cekaju da ja "popustim", pored pomoci verovatno cu ciniti pritiske da se ti pokazes zahvalna. sta mislis kako se sve to moze zavrsiti
razmisli malo, pa budi ti realna, i videces mogucu "buducnost"

Da nema Amera mi ne bi imali problema sa Albancim i Hrvatima,zato glasajte protiv Amerike![]()