Voli me, ne voli me....

Koga Srbi smatraju najvećim neprijateljem

• Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shiptare pushi ga

samo da ti dam do znanja da sam procitao nekoliko tvojih poruka iste sadrzine, e sada sto na njih ne odgovaram, i na slicne, to samo znaci da me mrzi da gubim vreme na nekog bolida koji ne shvata ni samog sebe, kada vec mora da istu recenicu ponavlja vise puta, a kamoli mene. sto se mene tice, ti i tebi slicni, samo nastavite... zelim vam lep provod:hahaha::hahaha:
ps. verujem da vam je ovo na forumu jedina sansa da sirite vase seksualno "iskustvo"

samo da ti dam do znanja da sam procitao nekoliko tvojih poruka iste sadrzine, e sada sto na njih ne odgovaram, i na slicne, to samo znaci da me mrzi da gubim vreme na nekog bolida koji ne shvata ni samog sebe, kada vec mora da istu recenicu ponavlja vise puta, a kamoli mene. sto se mene tice, ti i tebi slicni, samo nastavite... zelim vam lep provod:hahaha::hahaha:
ps. verujem da vam je ovo na forumu jedina sansa da sirite vase seksualno "iskustvo"

shiptare pushi ga

slushaj shiptare od kao si poceo da provociras da se rugas i pljujes po svemu sto je srpsko od mene mozes da dobijes samo qurac i da sve tvoje teme forumasi bojkotuju tako sto ce da te napushe qurcem,***** te Adem Jashari.

2.onaj tvoj pajtos nocri-vokri nek se ne mesha tamo gde mu nije mesto

preterali su sve mere,a ovi moderatori ne reaguju,mislim idi na hrvatski forum neki pa probaj sa ovakvim provokacijama da vidite kako su slozni i odmah banuju a ovde mozes da pljujes po srbima i svemu sto je srpsko kako god zelis,jos ima i satelita nasih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back