nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Ne bi bilo posto bi ih istrebili. Nadam se da ce MZ zaustaviti sva buduca stradanja...
dok je "Grand-a" bitje i stradanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi bilo posto bi ih istrebili. Nadam se da ce MZ zaustaviti sva buduca stradanja...
to neka slobova klasifikacija??? ili kostunicina???
ako je ovog drugog, nije ni cudo, coveka jos nisu obavestili ko zivi na kosovu.

e pa norci, covek je lepo rekao da ne bi bilo problema, a zna se sta je mislio. jedino sto je on fin pa nece da upotrebljava takve reci na forumu, a i nije pristojno![]()

jesi siguran![]()
shiptare pushi ga

Nemoj tako ,nisam to mislio, nego ne bi se oni mnogo ku....![]()
To bi znacilo da bi ziveli u strahu od nas jer ako mi neki njihov postupak shvatimo kao ku..... tesko njima....
Ti koji se zalazes za 
samo da ti dam do znanja da sam procitao nekoliko tvojih poruka iste sadrzine, e sada sto na njih ne odgovaram, i na slicne, to samo znaci da me mrzi da gubim vreme na nekog bolida koji ne shvata ni samog sebe, kada vec mora da istu recenicu ponavlja vise puta, a kamoli mene. sto se mene tice, ti i tebi slicni, samo nastavite... zelim vam lep provod
ps. verujem da vam je ovo na forumu jedina sansa da sirite vase seksualno "iskustvo"
U naturi je on zamenio mozak za par cokula
tkacio: