bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Neznam zasto, ali ja sam mislila da ti citas svaki post
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Posto vidjam na ovom forumu da pojedini oupste ni ne sakrivaju svoju zlobu... Ili kao nesto malo glume dobrotu, pa onda i odustanu od te glume...
I svi kao ocekuju neku ljubav, postovanje...
Da li mislite da biste bili u stanju voleti nekog ko je dokazano zao?
Samantha Jouns:Ja tebe ne razumem sta si hteo da kazes,....Zasto bi neko voleo nekoga ko je zao????
I ko je ovde na forumu takav? Ko glumi...ajde meni mozes sve da kazes![]()
Kiss_me:STVARNO MI VEC IDE NA ZIVCE OVA ZAJEDLJIVOST!!!
CIM NEKO NE PISE O KRESANJU VI SE POMAMITE DA ISMEJAVATE LJUDE... AJ KAD STE TOLIKO PAMETNI, POSTAVITE VI NEKU FILOZOFSKU TEMU SEM ONOG "DRGAM I LEPO MI JE, AL SE PRAVIM VELIKI *****"
Dont_Break_The_Oath:Tacno. Moze se pisati o sexu bez ikakvog taboo, a cim neko pomene nesto sto ljudi ne razumeju i nad cime treba da se zamisle, krene cuvena odbrana od savesti, i to upravo napadom. Eto, toliko o emocijama i sirini karaktera vecine forumasa ovde.
Skammen!
Kiss_me:STVARNO MI VEC IDE NA ZIVCE OVA ZAJEDLJIVOST!!!
CIM NEKO NE PISE O KRESANJU VI SE POMAMITE DA ISMEJAVATE LJUDE... AJ KAD STE TOLIKO PAMETNI, POSTAVITE VI NEKU FILOZOFSKU TEMU SEM ONOG "DRGAM I LEPO MI JE, AL SE PRAVIM VELIKI *****"
Ma, voooooolim ja tebe, samo se praaaaaavim !!!?:pa ti zli su obichno neke neshvacene dushe. ko je zao skroz
shta npr legija.??? pa meni nije
evo da se sayhalevam pa i ja sam nekad zla
zato me niko i ne voli
ali meni neshto to i ne smeta???
Evo, evo, stidim se...raindog:ahahahahahhahaha
joj gazda i blondi otele peri lizu, pa su zle
ahahahahhahah
sram da ih bude![]()
![]()
Petar_Pan:Da li mislite da biste bili u stanju voleti nekog ko je dokazano zao?
Petar_Pan:Posto vidjam na ovom forumu da pojedini oupste ni ne sakrivaju svoju zlobu... Ili kao nesto malo glume dobrotu, pa onda i odustanu od te glume...
I svi kao ocekuju neku ljubav, postovanje...
Da li mislite da biste bili u stanju voleti nekog ko je dokazano zao?