Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
 - 238.352

isključio si mogućnost da obe opcije budu zajedno istovremeno...to je za svakog normalnog čoveka najprihvatljivija varijanta...
znači i da volim i da budem voljen...
Pomenuo sam da taj film davno nisam gledo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isključio si mogućnost da obe opcije budu zajedno istovremeno...to je za svakog normalnog čoveka najprihvatljivija varijanta...
znači i da volim i da budem voljen...

Pomenuo sam da taj film davno nisam gledo![]()

a koji je film u tvojoj glavi? da ti okolo ebes ,bez emocija,da nisi zaljubljen i da ne volis,a da se sve zaljubljuju u tebe i vole te ,dok ti gazis preko njih? daj molim te,to su samo scene u tvojoj glavi,to ne postoji.......![]()

Ne srce to su samo scene u TVOJOJ glavi jer me ti tako dozivljavas od prepunog samopouzdanja koje prshti iz svake napisane reci![]()

ti se trudis tako da se predstavis.......pitanje je sta je zaista istina u rl.........![]()
a za taj odgovor moja jos puno pasulja pojedes
A..sta mislite vi sta birate..kad je covek ispunjeniji?

Biti voljeeeeen , onda sledi vezivanje , jeb.anje u mozak i ostale pervezne rabote![]()
to ti kazem

Moguce je i jedno i drugo
I jedino sto valja..

Pa da tako su nas ucili u skoli da nikad ne odustajemo i tezimo ka tome![]()

Pa dobro bas i ne zvucite srecno..nego jel posle 2-3 partnera ili posle 20-30?ili sa svakim ono od 15e znate da je ljubav podjednaka?![]()

Ko mi?
Ne moras mi persirati, svakako sam mnogo mladja od tebe
Nego ne bih da te ubedjujem vise da ljubav postoji, smorio si me sa negativnoscu proslih nekoliko puta..
![]()

Ne ja se uopste ne trudim..to je jednostavno takoa za taj odgovor moja jos puno pasulja pojedes
![]()

Pa mozda neki drugi da kazu do cijeg misljenja mi je stalo..a oni vec znaju citati izmedju redova..za ovako povrsno okarakterisano mogu samo pruziti ono sto zelis cuti da bi mislila da si u pravu..jer me ta zabluda zabavlja..i vec ti rekoh gore da me samo ti i retko ko tako vidi jer ste naivni i zlonamerni..tako da taj strah koji imas od neprovaljivanja muskaraca i njihovih osecanja prema tebi nema pojma da ces ovde sakriti i da mozes trenirati..bolje mi se zahvali za besplatne saveteTo dal je jednostavno tako ili ne,nisi ti da kazes,vec drugi.......kako se predstavljas ovde na ljisu,ti znas,neotesano,zadrto,pravi muski sovinista,zenomrzac,iskoristi,i sutni,sa sto manje para da das,po mogucstvu nista........bez zaljubljivanja
Da li se samo tako predstavljas ovde,a inace nisi takav ,to ne znam.......a zasto se tako predstavljas,boli me briga,tvoja stvar.......ako mislis da ces tako imati vece sanse kod nekog nastavi tako.......nekad mi bude zaista vrlo cudno,zasto se tako predstavljas,cak i da radis namerno,mnogo je.......no tvoja stvar......![]()
Pa dobro bas i ne zvucite srecno..nego jel posle 2-3 partnera ili posle 20-30?ili sa svakim ono od 15e znate da je ljubav podjednaka?![]()

Pa ljubav i ne moze biti podjednaka, jer je svi mi iskazujemo na razlicite nacine, te je ne mozemo izmeriti.
A bitno je da bude obostrana, jer u suprotnom i ne moze opstati, jednostrana ljubav je u samom startu osudjena na propast.
Dakle, glasam za voleti i biti voljen!![]()

Posto je toga ovde retko ko svestan zato i pitah..ta mala razlika koja nas cini srecnijim je..voleti ili biti voljen?![]()
Covek je jedino potpuno srecan kada je i voljen i voli, jer samo ako oboje uzajamno razmenjuju osecanja i ulazu deo sebe u vezu, moze se reci da je veza uspesna. Ako samo volis ili si samo voljen, ne mozes biti srecan, jer u oba slucaja postoji praznina, koja ti nanosi bol.
E, sad, mozda si zapravo hteo pitati, da li je bolje vise voleti ili vise biti voljen, a to je jako diskutabilno, jer sve zavisi sa koje tacke posmatras.![]()
mislim volimo mi i komsije tako da su nijanse nebitne..kako bolje funkcionisemo..sta nas inspirise da nadogradimo ljubav..ja rekoh za sebe bolje mi ako me vole..ako me ne vole tu nemam sta traziti..zato nekako uopsteno kad ulazim u vezu vise se treba pre potruditi nego u samoj vezi nadogradjivati..tako bar kod mene vaganje i foliranje samo u pocetkuPa da to sam pitaomislim volimo mi i komsije tako da su nijanse nebitne..kako bolje funkcionisemo..sta nas inspirise da nadogradimo ljubav..ja rekoh za sebe bolje mi ako me vole..ako me ne vole tu nemam sta traziti..zato nekako uopsteno kad ulazim u vezu vise se treba pre potruditi nego u samoj vezi nadogradjivati..tako bar kod mene vaganje i foliranje samo u pocetku