gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Jesi li tebi sve na broju? Ono sto pise u bibliji je izmisljeno, dogadaji decko, dogadjaji.... SFknjiga i nista drugo...
Dokazi,prika,dokazi................samo dokazi tebe interesuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li tebi sve na broju? Ono sto pise u bibliji je izmisljeno, dogadaji decko, dogadjaji.... SFknjiga i nista drugo...

Pa da ga ima odavno bi me kaznio, a do sada nije ni prstom mrdnuo
Ima, Bog je poslao Nibiru da nas dekne, nisi to znala?
... mozda ce da te kazni... jednom
... mozda stvarno ne postoji... nema svrhe raspravljati, vera je vera, ona se ne dokazuje i ne osporava.Tesko decko, vala me neces ubediti![]()
Pitam te kako znas sta slep covek vidi? Sta on tacno vidi kada je slep ( boje ne ) al kakvu predstavu o svetu ima ispred sebe?
Leba ti? Pa i ja sam dosao intuicijom da ga nema. I sta sada?
Научи прво о чему говоримо? a sta ako je buba nesto sto ja tako zovem. Hajde recimo da ja moje transcedentno bice nazove ^7Ytr5Gy67bb21jjK9oosex i sta sada? Isto kao i kod vernika, ja kazem nema Boga oni kazu ima... u cemu se razlikuje?
I te kako je bitno! Kako znas da slepa osoba ne vidi recimo crnu? Sta vidis kada su ti ovi zatvorene? Crnilo, mozda i oni to "vide". Tu crnu boju je lako objasniti.
Sta? Dokazaces da postoji ono moje "stvorenje" tako sto ces dokazati stw nije? Bulaznis....
Hahahahaha. I ja sam egoista....

Pa da ga ima odavno bi me kaznio, a do sada nije ni prstom mrdnuo
Ima, Bog je poslao Nibiru da nas dekne, nisi to znala?

Можда, али остаје чињеница да је немогуће објаснити рецимо црвену боју.
А што се тиче самог идеалитета ткз. секундарних квалитета.а што је знање које нам је пружио Џон Лок, имаш тему на филозофији. Остаје ти само да то појмиш... јер се ради о чињеницама а не о матерјалу за расправу.
http://forum.krstarica.com/entry.php/6319-Primarni-i-sekundarni-kvaliteti
Противуречности на кило!
Ако си рекао да је нешто трансцендентно ..то значи да пред тиме мишљење или било каква даља анализа стаје...јер је то знак да смо наишли на нешто изван могућноси сазнања. Ако ти сада за то кажеш "оно моје створење" рекао си бесмислицу..јер онда то ниеј изван могућности сазнања када га користиш као субјекат суда и додељујеш му атрибуте типа "створење" и слично.
Када неко каже "бог је трансцендентан"..то значи да јстаје свака анализа ма како ти се то не допадало. Нема ту више научног метода већ свиђало се теби или не мораш препустити ствари филозофији.
što bi te kažnjavao? šta si pa uradio? ustvrdio da ne postoji?![]()

bome si zlikovac epskih razmera, nema šta, ja stvarno ne znam šta taj bog čeka.![]()
Oh zar je moguce da i ti sidjes sa pjedastala? Znaci moguce mu je objasniti boju, samo ostaje pitanje sta "vidi" slepa osoba...
Zasto mislis da su u svetu najbitnije osobe ciji je jedini doprinos covecanstvu sedenje na fotelji/stolici i razmisljanje o glupostima? Padcenjujes nauku ( fiziku, hemiju.... ) a bez nje ti i tvoji filozofi bi sada pisalo pod svecom ( mozda jer da nije bilo zainteresovanih ljudi u ono vreme mozda ni sveca ne bi postojala )....
Sta mislis zasto stoji pod navodnicima...? Hajde ukljuci logiku da vidim sta se krije kada razmisljas svojom glavom?
Da li neko od vas gaji ljubav prema nekoj osobi, to jest volite li nekog? Neka se javi iko ko ima "dokaz" za to.

Da li neko od vas gaji ljubav prema nekoj osobi, to jest volite li nekog? Neka se javi iko ko ima "dokaz" za to.
nema ljubavi ...sve ono sto su pesnici opevali,pisci opisali,filozofi isfilozofirali nije nista drugo nego licni interes .....

pazi kad sam znao![]()
ma sad bih ti rekla sta ti znas ali danas sam nesto posebno dobre volje ....

da vam taj vas bog nije naobecavao svega i svacega voleli bi vi njega kao sto volite bliznje svoje ...videlo se u ratovima koliko volite bliznje svoje ...ajde bezite bre sa tom vasom ljubavi bez interesa...

a šta ja to znam? da te neki dripac havariso? ako si na to mislila onda si pogodila![]()
pa baš zato što volimo bližnje svoje, zato ćemo da ubijamo one koji su malo manje blizu. razumeš?![]()
ne znam ti ja sta znaci ta rec "havarisao" ...
ebali bi takvi kao ti dete rodjeno samo ako imaju dovoljno jak motiv ...

za razliku od tebe ja pisem o onom u sta se najbolje razumem ...

pa da ...jos kad me dvojica uvrede u isto vreme mmmmmmmmmmmu vređanje?![]()