boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
nasao sam rezultate od pre mesec ipo.Ukupan bilirubin mi je 77![]()
Ako je to problem,i ako ćeš samo zbog toga eventualno pasti,uzmi nečiju mokraću,i kad treba da se piša u čaše,samo sipaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nasao sam rezultate od pre mesec ipo.Ukupan bilirubin mi je 77![]()
Ali neka mi samo neko kaze...da li je moguce da je jebeni bilirubin bitniji od vida na primer???![]()

Ali neka mi samo neko kaze...da li je moguce da je jebeni bilirubin bitniji od vida na primer???![]()

gresis i to puno. To sto ih nema na forumu nista ne znaci, vidis i sam da su oni za testove u internatu dobili 12 dana a Beograda i Vojvodina po 7, a vec je bila neka polemika o deci sa juga
pazi ovako, nema tu ovaj je vazniji, ili onaj je vazniji. kod njih ti je sve iste vaznosti. ne bitno je dali ne vidis dobro, ne cujes, imas povisen bilirubin, ili nesto 10-o, ti nisi zdravstveno sposoban za skolovanje u vojnoj gimnaziji. imas godinu dana do zdravstvenog, pa vidi sa lekarom kako da smanjis taj bilirubin, nemoj biti kolu, i to bi otprilike bilo to... pozz![]()
pa tako je . . .Ako je to problem,i ako ćeš samo zbog toga eventualno pasti,uzmi nečiju mokraću,i kad treba da se piša u čaše,samo sipaj.
alkatraz sta imas iz mate. . ?
Moze pomoc?? Meni je jedini problem mata imam 3 pa neznam dal to gledaju??? ostalo sve ok fizika i psiha ce mi ici. . .
Ma gledao sam uslove za konkrus nigde nepise da treba 4 iz mate a moj disa ima vezu tako da valjda nece biti problem...
Kažu oni treba prosek vrlodobar.Ali ako razumišljaju da prime odličnog ili vrlodobrog,koga će primiti?
ONI HOĆE NAJBOLJE!
Ja mislim da ne mora ni da se ima 4 iz mata ni da se bude najmanje vrlo dobar,ja kad sam bio u internatu bio je jedan koji ima 2 iz mata i bio je na polugodistu 2.83...a s nekim s kojim sam bio u sobi imali su trojke iz mata
Pa dobro,oni su se prijavili,a da li ce da ih puste dalje...