Vojna gimnazija u Beogradu...

Ali neka mi samo neko kaze...da li je moguce da je jebeni bilirubin bitniji od vida na primer???:thumbdown:

Sve je ovde bitno..koliko sam ja skapirao ali posto su prosli i zrikavi i coravi i debeli i niski da ne kayem pravi mutanti i sa viskom kostiju mi svi sa bilirubinom koji varira od osobe do osobe i koji zavisi od ishrane..treme mi smo popadali sto nam govori da je bilirubin vrlo opasna stvar po zivot:dash:

Ali neka mi samo neko kaze...da li je moguce da je jebeni bilirubin bitniji od vida na primer???:thumbdown:

pazi ovako, nema tu ovaj je vazniji, ili onaj je vazniji. kod njih ti je sve iste vaznosti. ne bitno je dali ne vidis dobro, ne cujes, imas povisen bilirubin, ili nesto 10-o, ti nisi zdravstveno sposoban za skolovanje u vojnoj gimnaziji. imas godinu dana do zdravstvenog, pa vidi sa lekarom kako da smanjis taj bilirubin, nemoj biti kolu, i to bi otprilike bilo to... pozz :ok:

pazi ovako, nema tu ovaj je vazniji, ili onaj je vazniji. kod njih ti je sve iste vaznosti. ne bitno je dali ne vidis dobro, ne cujes, imas povisen bilirubin, ili nesto 10-o, ti nisi zdravstveno sposoban za skolovanje u vojnoj gimnaziji. imas godinu dana do zdravstvenog, pa vidi sa lekarom kako da smanjis taj bilirubin, nemoj biti kolu, i to bi otprilike bilo to... pozz :ok:

Ja kolu skoro i ne pijem...kao sto sam vec rekao ,bilirubin sam nasledio od oca.Moja mama idu u visoku medicinsku,pitao sam je da li je opasno,ili tako nesto....ne secam se sta mi je tacno rekla,ali samo znam da je rekla da to nije bitno...pitacu je ponovo pa cu da vam kazem

Ljudi,saznao sam...meni je sada mnogo lakse.Bilirubin je boja zuci,tako nesto...moze da bude opasno kasnije,ali i ne mora.To se vidi na osnovu drugih nalaza iz mokrace i krvi.Nije opasno kada ti je bilirubin urodjen,kao kod mene...tada nema straha od posledica.Znaci,oni koji su pali zbog bilirubina,pali su zato sto kasnije moze doci do problema...znaci TO SE VIDI NA OSNOVU DRUGIH NALAZA!!!Nadam se da sam koliko toliko razjasnio ovo oko bilirubina

Back