boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
A ako neki starešina slučajno vidi ono,da će da naguzi starešine,taj se neće lepo provesti tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fiuma odakle si?jel stvarno oces u vazduhoplovni smer....xD
E da ne zaboravim, u subotu ću ići u internat pa ću vam javiti kako je.
Ljudi kako se meni cini,95.godiste nije bas nesto zainteresovano za vogi,mislim da cu ja imati mnogo manju konkurenciju....nisam siguran,mozda,nadam se![]()
Moji se nisu protivili,jer,šta god da hoću da upišem,ne mogu da me spreče.Da sam hteo da idem za kuvara,išao bih.Znači,roditelji nemaju šta da se petljaju,TVOJA ŠKOLA,TVOJ ŽIVOT,KASNIJE TVOJ POSAO.
SALIO SAM SE !!! nisam imao nameru da nekog uvredim,samo je bila jedna mala tinejdzerska sala,zbog vas 3-4 koji ste moje godiste,potpuno sam se zaboravio koje posledice mogu da budu i da ovo moze da procita neko od staresina... izvinjavam se jos jednom svima sto su morali onu glupost da citaju,a pogotovo teofilosu,zbog njega mi najvise zao one sale...nisam hteo...![]()
![]()
ali shvatite i mene,ja jako volim da se salim (iako,priznajem ovo je bila malo ne slana sala jer mnogi mogu da je procitaju),ako se niko nece saliti sta je onda to ? skola za ekstremno ozbiljne ? pa ja bas zato i hocu da idem u VOGI da od mene naprave coveka a ne da budem i dalje lelemud
... neko je rekao da nece da muce tamo. E pa ja bih bas voleo da me muce,da od mene prave coveka(za mucenje govorim u svoje ime - voleo bih da je meni najteze,jer sto je teze,kasnije ce biti bolje "sto me ne ubije to me ojaca" ... )
![]()
Prihvatamo izvinjenje
tacno je to sto je Max rekao,puno je tezi i rigorozniji ispit zdravlja... moras mnogo stosta da imas... u proseko 2-3/50 njih ode u vazduhoplovni...treba da si teski srecnik da si od Boga dobio takav poklon zdravlja...
poz ljudi. odoh ja da spavam. Laku noc,sanjajte VOGIi cujemo se sutra...
![]()